A still at Huntsman Eric and Snow White ♥


'On the Road' trailer.


Den har svensk biopremiär den 24 augusti. Jag kan inte vänta att få se den! Kristen Stewart är ju med för tusan! Men frågan är bara om jag ens kan se den på bio? Jag ska ju flytta till Leksand i höst och om jag vill gå på bio måste jag åka ändå till Borlänge för att kunna se den. Men jag hoppas att kunna se den! ;D

Keegan & Troian ♥


Pretty Little Liars tjejerna ♥


Be strong! ♥

Igår eftermiddag på de två sista lektionerna är verkligen ingenting att hurra för! Vi fick ett mycket, mycket dåligt besked av en god vän. Så det blev en massa gråt för oss i klassen särskilt vi som står h**** mer närmare!  Det är bara så jävla ofattbart att detta hände just h**** som ju är en mycket god människa! Typ den snällaste personen jag vet! H*n förtjänar detta inte! Inga goda människor förtjänar detta! Som sagt, det är bara så ofattbart! Men som jag sa igår; fortsätt vara stark och kämpa!

PS. Vi ses på lördag

"Här hänger hon löst - 4 000 meter över marken."


HELT JÄVLA SJUKT!!! Jag har alltid drömt om att hoppa fallskärm i hela mitt liv, men efter att ha sett det här klippet tvekar jag nu om jag ens vill göra det! Tänk om samma sak händer mig!?

Hemsworth/Stewart Interview gifs ♥




"I feel so incredibly comfortable around him. There is a very particular Aussie mentality and he has got it. He epitomises it. He's really smart and he's very impassioned, but he's also really funny and light and kinda loud."
- Kristen Stewart om Chris Hemsworth

Mr Tate Langdon ♥



Mirror Mirror.

En nyinspelning av den klassiska sagan där Snovit (Lily Collins) och de sju dvärgarna försöker återta det förstörda kungariket från den elaka drottningen (Julia Roberts).

Från början tyckte jag först att den såg rent skärp ut när jag såg trailern, men sen insåg jag att det är ju Snövit! En av mina favoritsagor ju och jag kom också på att jag ju har bestämt mig att jag skulle se BÅDA filmen med Lily Collins och filmen med Kristen Stewart när jag fick veta att det skulle bli två Snövit-filmer. Så därför gav jag den en chans - bara för att jag måste och för att Snövit är en av mina favoritsagor. Och jag ångrar mig inte! Jag är så jävla glad att jag gav den en chans! För herregud, den var ju faktiskt bra och väldigt rolig! Jag skrattade, skrattade och skrattade så att jag grät så att jag fick ont i magen! Allt såg bara så överdrivat och kul ut särskilt dvärgarnas långa ben som var sjukt överdrivna haha! Men annars jättefantastiska skådespelareinsatser av alla! Jag älskade färgerna i filmen, så glada färger. Väldigt färgstark film vilket gillades mycket! Och den kommer jag garanerat att se flera gånger för att jag älskade den fullkomligt! Trailern kan ni se här.


Flypaper.

Tripp Kennedy (Patrick Dempsey) är på väg in på banken i sista sekund före stängning. I samma sekund är två oberoende gäng precis på väg att råna banken. Skottlossning uppstår och Tripps första tanke är att han måste skydda bankkassörskan Kaitlin (Ashley Judd). Vapenvila inleds av de båda gängen varav det ena består av professionella rånare och det andra av de glada amatörerna Peanut Butter (tim Blake Nelson) och Jelly (Pruitt Taylor Vince). Snart sätter bankens säkerhetssystem in och alla är fast inne på banken. Under kvällen utvecklar sig en katt och råtta lek varpå Tripp och Kaitlin försöker lösa situationen och överleva och under tiden uppstår förälskelse på kuppen.

Från början trodde jag att den verkligen skulle vara en seriös film, men icke sa nicke! Den var mer en dramakomedi eller nåt. Den var bra och rolig som bjöd på ett gott skratt då och då! Konstig men bra och rolig film! Absolut värd att ses faktiskt! Det var kul att se Patrick Dempsey i nån annan roll än som Dr Derek "McDreamy" i Greys Anatomy, i filmen spelar han Tripp med tvångtankar och han gjorde verkligen bra ifrån sig där för han var grymt rolig! Jag kan rekommendera den varmt för den kommer jag garanerat att se då och då! Trailern kan ni se här.


The Lost Valentine.


Andra världskriget rasar och löjtnant Neil Thomas blir kallad ut i krig. Han tar farväl av sin gravida unga hustru på deras bröllopsdag den 14 februari 1944 på tågstationen LA Union och lovar att komma tillbaka på deras nästa årsdag. Men innan deras son hinner födas störtar Neils flygplan i Stilla havet och han förklaras saknad i strid. Caroline blir förkrossad. Hon väntar på tågstationen i 60 år, varje alla hjärtans dag, som ett sätt att hedra hans minne och kanske med en strimma hopp om att han ska komma tillbaka. En ung kvinnlig journalist (Jennifer Love Hewitt) får reda på historien och bestämmer sig för att undersöka vad som hände med Neil under kriget. Till en början ställer sig en åldrad Caroline (Betty White) skeptisk, men Carolines - och Neils - sonson (Sean Faris) lyckas övertala henne. Reportern och sonsonen blir dessutom förälskade i varandra under arbetet med reportaget.

Åååh... underbar film! Väldigt sentimentalt och mysigt från första stunden och ack vad jag grät igenom hela filmen! Den var så bra, så fin och så sorglig - allt på en och samma gång. Filmen är en mycket fin blandning av Hachiko och Letters to Juliet! För att vara ärlig, är det helt omöjligt att beskriva hur bra den är! Ni får gå och se den nu på en gång! Ni kommer inte att bli besvikna för den är helt värd att ses! Varenda minut av filmen är värd att ses! Och skådespelareinsatserna var jättebra - framför allt Betty White som var fullkomligt begåvad som vanligt! Trailern kan ni se här.


"Var ärlig nu, Nora. Du är helsåld på mig."

Patch stod väldigt nära mig. "Jag tänker inte döda dig, Nora. Jag dödar inte människor som är viktiga för mig. Och du toppar den listan."
Mitt hjärta slog en nervös kullerbytta. Mina handflator pressade mot hans mage, som var så hård att inte ens huden gav med sig, i ett meningslöst försök att hålla honom på avstånd. Inte ens ett högt, elektriskt stängsel skulle få mig att känna mig skyddad från honom.
"Du ansätter mig", sa jag och tryckte mig bakåt.
Patch drog lite på munnen. "Ansätter? Det här är inget högskolesprov, Nora."
Jag drog några hårslingor bakom öronen och tog ett rejällt kliv åt sidan. "Du tränger dig på. Jag behöver... utrymme." Vad jag behövde var gränser. Viljestyrka. Jag behövdes spärras in eftersom jag än en gång fick bevisat att jag inte kunde lita på mig själv i Patchs närvaro. Jag borde rusa mot dörren men ändå... gjorde jag inte det. Jag försökte övertyga mig själv att jag stannade för att jag behövde svar, men det var bara en del av sanningen. Den andra delen ville jag inte ens tänka på. Den känslomässiga delen. Den jag inte kunde slåss mot.
"Har du fler hemligheter?" frågade jag.
"Jag har många hemligheter."
Det knöt sig i magen. "Till exempel?"
"Till exempel vad jag tycker om att vara inlåst här med dig." Patch lade ena handen mot spegeln bakom mig och lutade sig närmare mig. "Du anar inte vad du gör med mig."
Jag skakade på huvudet. "Det här är ingen bra ide. Det är inte rätt."
"Det finns många sorters rätt", mumlade han. "Vi befinner oss fortfarande i en trygg zon."
Jag var ganska säker på att min självbevarelsedrift skrek åt mig att springa för livet men tyvärr susade blodet i öronen så att jag inte hörde särskilt bra. Tydligen tänkte jag inte särskilt bra heller.
"Helt rätt. Oftast rätt", fortsatte Patch. "Nästan rätt. Kanske rätt."
"Kanse inte rätt." Jag sög ner luft i lungorna. Ur ögonvrån noterade jag ett brandlarm på väggen, tre eller fyra meter ifrån mig. Om jag var snabb kunde jag rusa fram och trycka på knappen innan Patch hann stoppa mig. Då skulle vakterna komma springande och jag skulle vara i säkerhet. Och det var väl det jag ville... eller?
"Ingen bra idé." Patch skakade mjukt på huvudet.
Jag rusade mot larmet iallafall och tryckte handflatan mot knappen, men ingenting hände. Hur jag än försökte, kunde jag inte trycka in knappen. Sedan kände jag igen Patchs välbekanta närvaro i huvudet och visste att han manipulerade mina tankar.
Jag vände mig mot honom. "Försvinn ur mitt huvud!" Jag gick fram och knuffade till honom i bröstet.
Patch tog ett steg bakåt. "Vad var det där för?" frågade han.
"För hela den här kvällen." För att jag var tokig i honom fast jag visste att det var fel. Han var värsta sortens fel. Han var så fel att det kändes rätt och det fick mig att tappa balansen fullständigt. Om han inte hade lagt händerna på mina axlar och pressat mig mot väggen hade jag kanske slagit till honom i ansiktet. Det var knappt någon luft alls mellan oss och Patch tryckte sig ännu närmare.
"Var ärlig nu, Nora. Du är helsåld på mig." Hans ögon var bottenlösa. "Och jag är helsåld på dig." Han lutade sig mot mig och tryckte munnen mot min. Han tryckte faktiskt hela sig mot mig. Våra kroppar pressades samman på strategiska platser från topp till tå och jag fick uppbåda all min viljestyrka för att dra mig undan.

Boken Fallen Ängel sidorna 251-252.

"Naken. Jag vet hur man gör."

"Min plats om du ursäktar."
Vee och jag tittade upp när vi hörde Patchs röst.
Han lät vänlig, men följde Vee med blicken när hon reste sig upp och hängde ryggsäcken över axeln. Hon verkade inte röra sig tillräckligt snabbt i hans ögon för han viftade med handen mot bakre delen av salen som för att schasa bort henne.
"Du ser bra ut som vanligt", sa han och slog sig ner. Han lutade sig tillbaka och sträckte ut benen framför sig. Jag hade lagt märke till att han var lång, men aldrig försökt bedöma hur lång. Nu mätte jag hans ben med blicken och gissade att han var en bit över en och åttio.
"Tack", sa jag utan att tänka. Jag ville omedelbart ta tillbaka det. Tack? Av allt jag kunde ha sagt var "tack" det värsta. Jag ville inte att Patch skulle tro att jag uppskattade hans komplimanger. För det gjorde jag inte... oftast. Man behövde inte vara särskilt insiktsfull för att förstå att han betydde problem och jag hade redan fler problem än jag behövde. Om jag ignorerade honom kanske han så småningom skulle sluta försöka prata med mig. Då kunde vi sitta sida vid sida i tyst harmoni som alla andra hopparade elever i rummet.
"Du luktar gott också", sa Patch.
"Det kallas att duscha." Jag tittade rakt fram men när han inte svarade vände jag mig mot honom. "Tvål. Schampoo. Varmt vatten."
"Naken. Jag vet hur man gör."

Boken Fallen Ängel, sidorna 51-52.

Robsten love ♥



Från igår, 24 maj, på Robert Pattinson nya film Cosmopolis premiär! Först stödde Rob henne på hennes nya film On the Road premiär den 23 maj och nu igår var det Kristens tur att stödja Rob för hans film! It is true love and I love Robsten! ♥

Robsten gifs ♥



Asså, mitt hjärta orkar snart inte mer! De är ju så jävla söta!!!! Herregud! Jag sa ju det! Jag visste hela tiden att de varit tillsammans! Deras kärlek ser stark ut! Fan vad underbart att Edward och Bella även är på riktigt i verkligheten! ♥

Hush Hush triologin (Dream Cast).

Nu pratar jag om alla tre böcker samtidigt när det gäller beskrivningarna av karaktärerna. Här är min drömcast till karaktärerna om böckerna skulle bli film!

Patch; För varje gång som Nora beskriver Patch eller vad hon vill göra med honom eller hur hon ser på honom, blir han bara sexigare och sexigare. Jag vill ha en egen Patch så ni kan nog ana hur avundsjuk jag är på Nora ibland som får ha honom. Och ja just det, min dreamcast...! På grund av hur hon beskriver honom varje gång, så tänker jag på Shiloh Fernandez. Tveklöst en starkt solklar Patch!!!

Nora;
Henne ser jag som Emily Rossum. Hon är Nora för mig! Allt som beskrivs hos Nora finns hos Emily Rossum, därför är hon en solklar och PERFEKT Nora!

Vee; Jag föreställer mig henne som Arielle Kebbel. Jag säger detsamma som jag sa om Nora!

Marcie; Hayden Panettiere föreställer jag mig som Marcie. För jämt när Marcie är med, så tänker jag på henne som Hayden Panettiere.

Dabria; Laura Ramsey är en solklar Dabria! Jag ser nåt i henne som jag ser i Dabria. Därför passar hon utmärkt som Dabria!

Scott; Honom föreställer jag mig som Sean Faris!

Jules/Chauncey; Luke Abel skulle absolut passa som Jules/Chauncey!

Noras val (tredje boken ur Hush Hush triologin).

Jag läste ut Noras val idag och jävlar vad bra och spännande den var!!! Jag kunde verkligen inte släppa den ifrån mig när jag väl började läsa efter varje paus! Den var skitbra precis som första boken Fallen Ängel och andra boken Förlorad Ängel! Patch och Nora var lika underbara, fina och sexiga tillsammans som alltid och Patch var så jävla sexig som alltid! Jag älskade varenda sida av boken, den var så grymt spännande och så grymt bra! Nu kan jag knappast vänta tills den fjärde och sista boken ska komma ut på svenska (troligast i maj 2013 då första kom ut i maj 2010, andra i maj 2011 och så tredje i maj 2012) och den kommer heta Finale på engelska! Men ja, hur som helst...

Chris Hemsworth ♥


Någon i filmen; "What would you give to see her again?"


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

'Snow White and the Huntsman' alla 6 scener.


Jag. Kan. Inte. Vänta. Att. Få. Se. Denna. Filmen. På. Bio!!!! ♥
Jag älskar särskilt den första då Snövit gör nåt mot jägaren xD

'Snow White and the Huntsman' poster!


Please let it be Snow White AND the Huntsman!!! ♥




Ändå sen jag såg trailern för första gången har jag hoppats på att det ska bli jägaren och Snövit på grund av den sexuella spänningen som man kan se mellan dem! Och ändå sen jag fick veta första gången att de (SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER!!!!) ska komma att kyssas i filmen hoppas jag nu alltmer att Snövit ska välja jägaren! Snälla, Snövit, välj jägaren istället för prinsen! Snälla, snälla, snälla! ♥

Teen Wolf season 1 Gag Reel.


HAHAHAHAHA! Den gjorde min kväll! Särskilt Colton Haynes och Dylan O'Brien! xD

K.Stew on her movie 'On the Road' premiere 23/5-12 ♥


Hon är så galet vacker! Robert Pattinson var även där också för att stötta henne! I love Robsten! ♥

Kristen Jaymes Stewart ♥


Från igår på hennes nya film On the Road photocall i Cannes Film Festival. Jag kan inte vänta att få se hennes film! ♥

Två officiella Breaking Dawn part 2 poster!


Så sjukt jävla snygga poster! Det finns en tredje men den har jag inte hittat än! Jag kan inte vänta! Jag vill ha Breaking Dawn part 2 NU! Jag vill ha 16 november NU! Jag vill ha Edward och Bella NU! Jag vill ha Edward, Bella och Renesmee NU! ♥

Robsten ♥


Från Cannes Film Festival i Frankrike igår. I love Robsten!!! Herregud, så söta de är! Robsten är tveklöst mitt största favorithollywoodpar! Underbar kärlek båda på vita duken och i verkligheten! Robsten always and forever ♥♥♥

Fame Viskualen.

Som ni vet, var jag och såg Fame Viskualen idag. Och den var fullkomligt fantastisk! Jag älskade varenda sekund! Två timmar och 40 minuter kanske är för lång tid, tycker ni, men det är absolut jävla värt att gå och se den ändå oavsett vad och om jag ska vara ärlig, så var den inte alls så lång faktiskt! Jag tycker att allt gick rätt så fort, som om det bara skedde i typ 30 minuter, och när den väl slutade, då ville jag bara ha mer!

Så jag säger bara; ni som nu är i Örebro eller ska vara här, så passa på att gå och se den! Om inte biljetterna är fullbokade förstås! ;D

Journey 2 The Mysterious Island.

Sean får en dag ett mystiskt meddelande som han är övertygad om kommer från hans försvunna farfar. Tillsammans med sin styvfar Hank beger han sig iväg för att leta efter den ö som meddelandet hänvisar till. Efter mycket dramatik tillsammans med en helikopterpilot och dennes dotter hamnar de på en plats med märkliga livsformer och hotfulla naturfenomen.

Den såg jag just nyss och den var verkligen jättebra! Jag älskade den! Självklart var ettan en aning bättre, men tvåan här var verkligen bra också! Den är verkligen en riktigt äventyrfilm och jag älskar äventyrfilmer - och det hände en massa i denna filmen precis som det gjorde i ettan vilket gillades mycket! Det ändå enda negativaste med filmen precis som ettan var att allt såg för mycket datoranimerat ut. Men annars, förutom allt datoranimerat, i sin helhet var filmen jättebra! Och skådisarna var kanon - framför allt Josh Hutcherson, The Rock och Luis Guzmán (som var grymt rolig i filmen!!!). Och Sean, som snyggingen Josh Hutcherson spelar, och Kailani, som Vanessa Hudgens spelar, var verkligen jättesöta ihop i filmen och den otroligt söta kyssen i slutet av filmen var att dö för! Jag rekommenderar den om ni har sett ettan och gillat den! Trailern kan ni se här.



120522.

Det händer rätt mycket nu fram tills studenten. På torsdag ska jag och klassen se Fame Visukalen (bilden). Äntligen, säger jag bara! Min bästis Therese är med i den (tjejen i mitten på bilden vet jag även vem också), så det ska bli så jättespännande att se! Jag har rätt höga förväntningar må jag säga! Och sen ska jag även packa sakerna i en massa flyttlådor och kasta skärp och på fredag kommer det hit en tjej som ska köpa filmhylla av mig och en annan ska köpa sängbordet. Och nästa vecka tisdagen den 29 maj bjuder lärarna från medieprogrammet alla medie-elever på middag på restaurangen Saigon. Mums, vad gott!

Och en massa saker mer! Livet bara rullar på i fart. Det gillas då mitt liv är lite av upp och ner just nu så allt det där behövs verkligen! ;)

Gone.

För två år sedan lyckades Jill fly från en seriemördare som kidnappat henne. När hennes syster försvinner är hon övertygad om att det är samma galning som ligger bakom och Jill börjar en förtvivlad jakt för att hinna hitta sin syster medan hon fortfarande lever.

Den var riktigt, riktigt bra! Den var jättespännande rakt igenom hela filmen och Amanda Seyfried var en fullkomligt fantastisk skådis som alltid! Och som vanligt var jag också grymt, grymt avundsjuk på hennes otroligt vackra utseende! Kan inte någon ta av henne det vackra ansiktet och ge mig det? Hursomhelst... övriga skådisar som Daniel Sunjata, Sebastian Stan bland annat var också jättebra! Och som jag sa nyss var filmen bra och jättespännande! Fast jag önskar att det var mer action i händelserna i slutet av filmen när sanningen kom fram, men annars i sin helhet var filmen verkligen kanonbra och spännande som sagt! Det kändes verkligen som man satt på nålar under hela filmen under Jills spännande jakt efter sin försvunna syster. Den här filmen kommer jag garanerat att se då och då! Så jag rekommenderar den varmt om ni gillar såna filmer eller om ni gillar Amanda Seyfried! Ni kommer nog inte att bli besvikna! Trailern kan ni se här.



Wade/Zoe ● you make me smile.


En av de finaste fangjorda videos om Wade och Zoe med många favoritscener! Jag hejar på dom som fan! ♥

Liam/Miley Punk'd ♥



Oh my gosh! De är bara så... NAAAW! Liam Hemsworth och Miley Cyrus är ett av mina favorithollywoodpar! ♥

John Carter.

John Carter berättar historien om krigsveteranen John Carter som oväntat transporteras till Mars (Barsoom) där han blir indragen i en konflikt av enorma proportioner mellan krigande stammar och exotiska ökenvarelser. Carter möter en rad egendomliga innevånare på planeten som Tars Tarkas och den vackra prinsessan Dejah Thoris. Världen håller på att rasa samman och Carter inser att ansvaret för Barsoom och dess innevånares överlevnad vilar i hans händer.

WOW, vilken bra film! Den var verkligen skitbra! Riktigt spännande! Jag älskade stridscenerna i slutet av filmen (även om de tyvärr var lite korta) för det var så spännande att titta på. Jag har alltid älskat att titta på krigscenerna för de är fascinerande att titta på, tycker jag - några exemplar på det är Sagan om ringen triologin och Troja! Storyn var spännande och skådespelareinsatserna var jättebra - framför allt snyggingen Taylor Kitsch som spelar John Carter! Och effekterna var imponerande gjort! Och vilken fantastisk upplösning i slutet också, jag hade mina misstankar om detta men jag blev ändå glatt överraskad! Och filmen bjöd på många skratt ett antal gånger, iallafall för mig - ja, humor finns vilket är positivt! Särskilt när de gröna varelserna missförstod John Carter och trodde att han hette Virginia trots att han försökte tala om att han bara KOM IFRÅN Virginia och att han HETTE John Carter. Där skrattade jag väldigt mycket! Och kemin mellan Taylor Kitsch och Lynn Collins (som spelar den vackra prinsessan Dejah Thoris) var fantastisk också, jag gillade deras lilla kärlekshistoria i filmen, bara så himla fin. Denna rekommenderas varmt! Trailern kan ni se här.



Hollywood Homicide.

Harrison Ford spelar kriminalaren Joe Gavilan, en erfaren men orubblig veteran inom poliskåren. Hans yrkesliv är på topp, men på det personliga planet håller tillvaron på att rasa samman. Hans kollega K.C Calden (Josh Hartnett) varkar vara mer intresserad av sitt extraknäck som yogalärare och sin spirande skådespelarkarriär än av det mord de för tillfället är upptagna med att utreda. Ett udda par i ett land med blå himmel, gröna palmer och otaliga mord?

Igår kom den på tv, det var så sjukt längesen man såg den sist! Sist jag såg den var typ i 2004 så därför valde jag utan att tveka att se den när den gick på tv igår! Och den var fortfarande lika bra som nu som senaste gången jag såg den! Och för varje minut som gick, mindes jag mer och mer varje scen. Så det var kul att se att jag fortfarande mindes allt, haha. Ford och snyggjäveln Hartnett rockade precis som alltid! Storyn var kanon och filmen var bra och rolig som bjöd på många skratt! Och snacka om hur förvånad jag också blev när jag såg Isaiah Washington och Alan Dale i filmen, jag visste ju inte att de var med! Inte så konstigt då jag faktiskt såg filmen först långt innan jag började kolla på Greys Anatomy, som Washington spelade Dr Burke i, och The OC som Dale spelade Caleb i! Men hur som helst... Denna filmen rekommenderas! Trailern kan ni se här.


Stiles gifs från "10-första-minuterna"-video.









Teen Wolf Season 2 First 10 Minutes!!!!


De tio första minuterna av Teen Wolf säsong 2 avsnitt 1 är här nu! OOOOMMMGGGG, I CAN'T WAIT!!!!! Kan jag bara påperka hur skön Stiles var på sjukhuset i videon!? Jag kan inte vänta att se varje scen med honom i den här säsongen som ser ut att bli jättespännande! SNÄLLA 3 JUNI, KOM NU!!!!! SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLA! ♥

Wade/Zoe moments ♥


OH MY GOD (men ändå inte förvånad!!!).

Titta vad jag hittade en till på Internet! Den här gången vann Wade/Zoe också över George/Zoe med 89% röster! Jag är inte förvånad, verkligen inte förvånad! Wade och Zoe hör ju ihop och har helt galet underbar kemi! Många, många miljoner kg bajs på er som gillar George och Zoe! BAJS, BAJS, BAJS, BAJS PÅ ER! ;)

En bok.

Gissa vad? Igår bestämde jag mig helt plötsligt, helt spontant, att jag ska försöka skriva en bok och sen få den publicerad när jag är klar. Det är en nyblivande dröm. Jag ska försöka att lyckas med det. Jag har redan bestämt mig ungefär vad min bok ska handla om - det jag ska bara först göra innan jag börjar skriva är att bestämma hur det ska börja, vad det kommer hända och hur det kommer sluta inklusive skapa huvudkaraktärer och massor annat som är viktiga att finnas i en bok. Vågar jag satsa? ;)

Vill ni veta vad boken ska handla om? Jag säger bara ett ord; Stockholmssyndromet!

Serious Moonlight.

Affärskvinnan Louise upptäcker att hennes man sedan 13 år har en affär med en yngre kvinna och att han planerar att lämna henne för en rendezvous i Paris. För att sätta stopp för hans planer tejpar hon fast honom vid toaletten med gaffatejp och vägrar släppa loss honom förrän han bestämmer sig för att älska henne igen. Men hennes hämnd får oväntade konsekvenser när en av traktens ligister gör inbrott och håller dem båda fångna. Krisen blir bokstavligt talat en fängslande upplevelse och när även älskarinnan går entre får alla vad de förtjänar. Nästan.

Den såg jag äntligen igår, jag skulle egentligen ha sett den för flera år sedan men jag dröjde tills igår då jag äntligen tog tummen ur röven till sist och såg den. Och jag gillade den. Men tyvärr var filmen otroligt segt då och då och vissa scener var för långa och det var lite för mycket babbel dit och dit ibland. Men annars i sin helhet var filmen rätt okej. Den får godkänt, inget mer. Och Meg Ryan och Kristen Bell rockade precis som alltid! Trailern kan ni se här.



Vem ska Zoe vara med? Wade eller George?



Jag visste det! Jag visste att dubbelt mer än hälften, som tittar på Hart of Dixie, hejar på Wade och Zoe! Jag därefter är en av dom! De hör ihop! Och de är så mycket roligare tillsammans och de har så mycket mer kemi än vad George och Zoe har som också är så fucking tråkiga ihop, de ihop är helt ointressanta att titta på! George är ju bara så tråkig! Jag önskar honom långt, långt, långt, låååååångt borta från Blue Bell, borta från Zoe! I'm team Wade all the waaaaaaay! ♥

George sa också att Lemon förtjänar någon som älskar henne fullt eftersom bara en del av honom älskar henne och en del älskar Zoe. Så han gick till Zoe. Så då innebär detta att Zoe inte förtjänar någon som kommer att älska henne med HELA sitt hjärta? Han sa ju faktiskt EN DEL av honom älskar Zoe, vilket betyder ju att han inte älskar henne med HELA sitt hjärta. För Zoe, liksom Lemon, förtjänar OCKSÅ att ha en man som älskar henne med HELA sitt hjärta, inte bara Lemon!!!!!!
Zoe förtjänar någon som älskar henne oavsett vad. Någon som älskar henne för alltid. Den personen är Wade. Han älskar henne inte för att de har något gemensamt eller för att han tror att de skulle leva lyckliga i alla sina dar. Han älskar henne därför att han inte kan hjälpa det. Och det är den bästa typ av kärleken. Den oundviktiga slagen. Zoe behöver denna typ av villkorslös kärlek, inte Georges själviska kärlek.
För George går till Zoe när han känner för det och sedan lämnar han henne när han tror att han är redo att gifta sig med Lemon. Och nu när han vill vara med Zoe så då kastar han bara bort Lemon som om ingenting har hänt. Så han är självisk. Han tänker bara på vad han vill. Han sa att han inte kan gifta sig med Lemon eftersom hon förtjänar mer. Han vill inte gifta sig med Lemon eftersom han vill vara med Zoe. Allt handlar alltid om honom, inte sant?

Det där är en av de miljonerna anledningarna till varför jag är team Wade! Jag kommer alltid förbli team Wade all the way! Wade och Zoe! ♥

One of my favourite moments!



Wade/Zoe first met.


The Big Day (spoilers!!!!!!)


OH MY GOD! Jag såg säsongsfinalen av fantastiskt underbara Hart of Dixie 1x22 The Big Day idag. Och jag älskade det! Jag älskade varenda sekund utan den mycket sista minuten (om George, jag kommer till det sen)!

Jag älskade alla Wade och Zoe scener! Herregud, scenerna med dom var så fucking underbara! Särskilt den näst sista scenen, OMG SO DAMN HOT!!!! Och sen när de låg i varandras armar efteråt, kyssandes och skrattades, herregud det var så underbart! Tills George kom och knackade på dörren och förstörde allt! Zoe gick och öppnade och George sa att bröllopet inte blev av och att han ville ha henne och sedan kysste han henne (som hon inte riktigt besvarade) och sa att de hade mycket att tala imorgon och sedan gick han. Då gick Zoe tillbaka till Wade som helt lycklig, och omedvetande om George, låg kvar i hennes säng och log mot henne. Zoe stod där och log tillbaka och sen tvekade hon lite och så slutade det. Vad i helvete är det med dig, Zoe!? Jag svär, jag dödar dig om du krossar Wades hjärta IGEN för säkert hundrande gången! Du bättre inte gör det! Men fortfarande....! Scenerna med Wade och Zoe var så vansinnigt underbara!

Herregud, jag kan inte vänta tills säsong 2! ;D♥


När de tittade på varandra och log blygt efter att de blev påkommen med att nästan-kyssas, då dog jag! Så söta de var!


Efter de fick skjuts hem, så log de blygt igen. Då dog jag ännu mer!


Och sen då kysstes de äntligen på riktigt och började klä av varandra... då dog jag ännu mer!


Och sen då dooooooooooooooog jag mycket ännu mer när Wade drog upp henne mot väggen! HOT!


Jag dog, dog, dooooooooog! ÄNTLIGEN! Så som jag hade väntat ändå sen allra första avsnittet!!!

HAHAHA Damon xD


Don't trust the Bitch in Apartment 23.

June kommer till New York med stora drömmar. Hon har fått ett nytt flashigt jobb, en lyxig företagslägenhet och har en fästman som älskar henne. Inom loppet av ett dygn står hon dock utan vare sig arbete eller lägenhet vilket leder henne till Chloe som söker en rumskamrat. Vad June inte vet är att Chloe är en... bitch!

Jag spanade in en ny tvserie idag som heter Don't trust the Bitch in Apartment 23 och såg alla tre avsnitt som finns ute. Den är rolig, bra och lättsam! En helt perfekt tidsfördriv i vardag må jag säga! Så jag tänkte, tja varför inte? Den är ju ett bra sätt att utdriva tiden på, så den kommer jag att följa tills slutet! ;)

Miss Accola.


Grattis vill jag också säga till en av de vackraste kvinnorna på jorden, Candice Accola, som fyller 25 år idag! ♥

R. Pattz.


Grattis snyggingen Robert Pattinson på 26-årsdagen! ♥

Playback.

När en grupp high school-studenter börjar gräva i sin hemstads mörka historia, släpper de ovetandes lös en ondska som hotar att förgöra dem.

Riktigt bra och spännande film! En av de bästa thrillerfilmerna jag sett! Jättebra story och fantastiska skådespelareinsatser, framför allt Toby Hemingway som absolut var bäst i hela filmen! Fantastisk smink han också hade på sitt ansikte ju mer ondare han blev, desto mer blekare och äckligare såg han ut (bilden). Bra manus också! Bra början och bra slut. Den kommer jag absolut att se igen nån gång! Den rekommenderas! Trailern kan ni se här.



Jumping the Broom.

Sabrina Watson och Jason Taylor är perfekta för varandra. Tyvärr är deras familjer också det perfekta receptet på katastrof. Mrs Watson är en känslig överklassdam med egendom på förnäma Martha's Vineyard där Jasons mor från det fattigare Brooklyn inte riktigt passar in. När de två familjerna samlas inför Jasons och Sabrinas bröllop visar det sig att båda sidorna av släkten har sina egna traditioner... och hemligheter! När arbetarklassen och överklassen nu möts kommer sanningen fram och bara en fråga kvarstår - ska paret klara de hysteriska och utmattande prövningar som väntar och genomföra sin vigsel?

Såg den just nyss och den var jättebra - förutsägbar men bra! En väldigt lättsam film om kärlek, intriger och skratt. En jättehärlig film att se en lördagskväll! Jag gillade den verkligen och kommer absolut att se om den igen då och då. Jättebra skådespelareinsater och bra story! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.


Stelena, Stelena, Stelena! ♥



Och lite andra nyheter.

Och lite andra nyheter också om de övriga tvserierna på CW kanalen... Det gick inte så bra för The Secret Circle och Ringer tyvärr. De nedläggas och får inte varsin en säsong 2. Ang den första... om jag ska vara ärlig - trots att jag har tittat hela första säsongen och tyckt att den var jättebra så är jag ändå glad att den inte får en säsong 2. Varför? Jo, anledningen är Nick Armstrong som ju dessutom var min stora favorit som dog redan efter bara 5 avsnitt och sedan kommit tillbaka från de döda i slutet av avsnitt 19 och sen dött igen i slutet av avsnitt 20. Serien är ingenting utan honom, har jag nu kommit till efter att ha sett säsongsfinalen. Så det så! Och den andra bryr jag mig inte om då jag inte har sett ett enda avsnitt.

Och Gossip Girl ska även få en sjätte och SISTA halvsäsong på 11 avsnitt. Ärligt talat, det bryr jag mig inte om heller. Men det beror på säsongsfinalen - Blair ska välja mellan Chuck och Dan. Väljer Blair Dan så slutar jag titta för gott men väljer hon Chuck så tar jag itu med alla avsnitt jag missat i säsong 5 innan säsong 6 har premiär! För om jag ska vara ärlig, så tittar jag faktiskt på serien mer bara p.g.a Chuck och Blair. Just därför tänker jag inte titta vidare om Blair väljer Dan i säsongsfinalen på måndag!

Och det är redan längesedan bekräftat men The Vampire Diaries får säsong 4 (YES!), Supernatural får säsong 8 (YES!) och 90210 får säsong 5 ;)

So UNSPEAKABLY happy!!!!

Herregud...! Ni anar inte! Jag är så obeskrivligt glad nu! Hart of Dixie har blivit förnyad för en säsong 2! Oh my god! Tack gode Gud! Jag är så sjuuuuukt jävla lättad nu att det bara fan inte går att beskriva! Den här tvserien var ju den enda som jag varit så jävla rädd för att inte få en säsong 2. Men nu kan jag andas ut! För den får en säsong 2! Det innebär MEEEEER Wade/Zoe och mer vänskap mellan Wade/Lavon och Lavon/Zoe och en massa annat! Även Nikita också har blivit förnyad med en säsong 3 (även om jag inte har sett avsnitt 2-22 i säsong 2 som jag självklart ska ta itu med under sommaren)! ♥

The Deperted.

Såg just säsongsfinalen av The Vampire Diaries och... OH MY GOD! JAG ÄR SÅ CHOCKAD! Mitt hjärta bokstavligt talat nästan hoppade upp till halsen! Varenda sekund var WOW! Så sjukt spännande och så sjukt sorglig! Jag satt och grät floder flera gånger. Och Joseph Morgan (Klaus) hade rätt om de tjugo sista sekunderna som skulle komma att förändra hela serien för alltid... OH MY GOD! Och hela avsnittet...! Jag är så chockad! Herregud! Bästa. Avsnittet. Ever!!! Säsong 4 måste komma NU! September är för långt borta, ååh!!!

Miss Beautiful ♥


Vackra Dakota Fanning! Ni anar inte hur ofta jag blir avundsjuk på vissa kändisars utseende! Jag är avundsjuk särskilt på den här tjejen, Kristen Stewart, Rachel Bilson, Lucy Hale, Sophia Bush, Nina Dobrev och Amanda Seyfried! ♥

This Means War.

FDR och Tuck faller båda för den ljuva och charmiga Lauren. Medan hon försöker välja mellan dem - med hjälp av fräcka kompisen Trish - startar FDR och Tuck ett episkt krig i kampen om Lauren. Deras färdigheter inom övervakning samt diverse högteknologiska prylar kommer väl till pass. Må bäste spion vinna!

Precis som förväntat var den så jävla rolig! Riktigt bra och rolig film som jag absolut kommer att se då och då tveklöst! Jag satt och bara skrattade nästan hela tiden så att jag grät! Chris Pine och Tom Hardy var helt perfekta för rollerna, tycker jag, och Reese Whiterspoon var en perfekt val för den kvinnliga huvudrollen som killarna slåss om, hon är ju verkligen vacker! Jag älskade varenda sekund av filmen, jag var inte ett dugg uttråkad alls. Jag var glatt överraskad hela tiden. Slutet var så sjukt roligt och perfekt! Jag rekommenderar den! Den får en solklar fyra! Trailern kan ni se r.


Snow White and the Huntsman clip #1.


En sneak peek på en fantastisk scen. Jag kan inte vänta tills jag ser den nån gång i juni eller juli! Underbar  skådespel av Kristen Stewart i den här scenen också! Ännu en gång; I can't wait!!! ♥

Innan jag dör.

Jag köpte ju böcker i förra och förraförra veckan som ni vet ifrån här och här. Ledsen, men jag älskar böcker och jag älskar att läsa! Bara acceptera det ;)

Jag fick Innan jag dör i fredags som jag läste ut i söndags. Oh herregud, den var helt underbar och så himla bra! Jag fällde väldigt många tårar när jag läste den. Jag både log, skrattade och grät igenom hela boken. Ju mer jag läste, desto mer gripande och sorgligare blev historien. Jättevacker berättelse helt enkelt! Och när jag läste boken klart kollade jag på trailern till filmen igen bara för att och det ser ut att det mesta av boken kommer att vara med, så herregud, jag får då räkna med att jag kommer att gråta massor när jag kollar på filmen! Jenny Downham var fullkomligt geni. Hoppas på flera böcker av henne översatta på svenska i framtiden! Och jag rekommenderar er starkt att läsa denna boken! Ni kommer inte att bli besvikna, jag lovar! :)

Och nu idag fick jag resten Eld, Rör mig inte!, Älskar - hatar och The Last Song - förutom en bok Noras val som kommer senare i veckan då den ju släpps imorgon. Det ska bli spännande att läsa allihopa! ;)

Böcker som nu står på listan att bli lästa;
Eld av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren.
Rör mig inte! av Tahereh Mafi.
The Last Song av Nicholas Sparks.
Älskar - hatar av Jenny Downham.
Hungerspelen triologi av Suzanna Collins.
Genom dina ögon av Stephenie Meyer.
Noras val av Becca Fitzpatrick.

120508.

Bara exakt en månad kvar tills man tar studenten! Sjuuuukt att tiden går så himla jävla fort att det fan är läskigt!!!! Jag vet inte om jag ska gråta eller skratta.... nej jag skojar nu bara; för jag ska ta mig tusan skratta! För jag ser verkligen, verkligen fram emot att ta studenten!

Och på tal om studenten... som ni vet har jag varit på Västanvik folkhögskola i Leksand och provat på kurserna gratis en vecka i mars. Och jag vet inte om jag har berättat för er att jag har bestämt mig att jag vill börja där i höst och att jag har ansökt? Men hur som helst... jag vill börja där i höst, så jag ansökte till allmän kurs. Och i fredags fick jag ett brev där det stod att jag har blivit antagen! Jag blev så himla glad! Jag ska tveklöst tacka ja! Jag ser fram emot att börja där till höst! Det ska bli spännande! Och det ska också bli så skönt att ha något att göra efter studenten än att vara arbetslös ;)

The Vow.

Paige och Leo är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande ocht tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta. Igen.

WOW! Bara WOW! Såg den just nyss och herregud... den är tveklöst en av årets bästa filmer! Seriöst! Så vansinnigt underbar och fin film som fick mig att fälla många, många, många tårar! Mycket imponerande skådespelareinsatser av Channing Tatum och Rachel McAdams! De borde seriöst vinna en Oscar för deras varsin roll! Allvarligt talat! De var ju så jävla fantastiska, två väldigt talangfulla skådisar! Och jag älskade varenda sekund av filmen! Jag var inte ett dugg besviken alls! Jag log, skrattade och grät genom hela filmen. Och slutet var perfekt. Oh my god... jag säger bara till er det här; gå och se den! NU! Nu som i genast! Jag ger den fem av fem stjärnor! Trailern kan ni se här.


21 Jump Street.

I denna actionkomedi blir två poliser omplacerade och får ett nytt uppdrag som "under cover-poliser" på en gymnasieskola. De tvingas byta sina polisbrickor och vapen mot ryggsäckar och läxböcker - allt för att infiltrera ett gäng ungdomar och för att lösa den illegala droghandel som inträffat. Poliserna får strikta riktlinjer om att icke nyttja alkohol, inleda relationer med elever, använda droger mm och samtliga regler blir svårta att efterleva...

Hahaha, den var så rolig! En av de bästa komedifilmerna jag sett i år! Jag bara satt och skrattade och skrattade och skrattade så att jag grät! Den var bara så rolig och jättebra också! Channing Tatum och Jonah Hill rockade som fan som de två riktigt knasiga poliserna! Och jag blev också riktigt överraskad när Johnny Depp visade sig mot slutet, jag visste inte att han var med om jag ska vara ärlig - så det var ju en jävla trevlig överraskning! Verkligen härligt att se honom med i den här filmen i ett par minuter då filmen ju är en remake av Johnny Depps 80-tals tvserie. Jag rekommenderar er varmt att se denna fantastiskt roliga komedin! Jag tror inte att ni kommer bli besvikna. Trailern kan ni se här.

Official Teen Wolf season 2 trailer!!!!

OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! JAG KAN INTE VÄNTA!!!!!!!!! 3 JUNI, KOM NU SERIÖST!!!!! ♥
Det ser ut att hända så jävla mycket i säsong 2. Oh my god, jag kan inte vänta!!!

Stelena ♥



Elenas känslor.



Jag har full förstående för Elena här. Att hon inte vill förlora Damon eller Stefan. Att det är därför hon har svårt för att välja en av dom när hon har förlorat så många. Men det är ändå dags att välja! Du kan inte hålla och vänta i evigheter! Du har ju sagt att du inte vill bli som Katherine. Så. Bara välj! Jag ser fram emot din val i säsongsfinalen på torsdag (fredag online för oss svenskarna)! Jag hoppas du väljer Stefan men samtidigt vill jag att du väljer Damon också, för jag vill se hur ni är som ett par - men SÅ LÄNGE du väljer Stefan i slutändan för ni hör ihop alltid och för evigt! ♥

Ny design!

Ja jag vet, jag är jobbig som byter design ofta! Men jag kan inte hjälpa det, jag gillar ju att fräscha upp min blogg oftare än nödvändigt. Och jag valde en gratis design som vanligt den här gången också och jag valde den här designen för att den är så somrig! Jag bytte även till en egen header med snygga bilder från weheartit. I övrigt har jag inte gjort så många ändringar ;) jag är jättenöjd!

Märker ni något?


Har ni märkt något på American Pie och American Pie Reunion poster? ;)

American Pie Reunion.

Det var sommaren 1999. Fyra småstadsgrabbar inledde sin strävan efter att förlora oskulden. Under åren som gått har Jim och Michelle gift sig medan Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather växte ifrån varandra och Finch suktar fortfarande efter Stiflers mamma. Nu har dessa vänner återvänt hem för att som vuxna tillsammans minnas och inspireras av det förgångna och av de hormonstinna tonåringar som lade grunden till en humorlegend.

Haha, den var så rolig! Jag hade inte skrattat så här mycket till en komedi på ett bra tag! Jag älskade verkligen idén till filmen - att återfönera gänget igen. Det var helt underbart att se alla i en och samma film igen för det var verkligen ett tag sedan sist man såg dom alla tillsammans! Jag älskade varenda sekund av filmen, jag var inte ett dugg besviken. Och Stifmester, haha vilken hämnd för det med Finchs mamma! Sorry, Finch, hämnden är ljuv! Hahaha, det var ju tveklöst en av de bästa bitarna i filmen! Jag säger bara; gå och se den ni också! Men se första, andra och tredje filmen först! Annars förstår ni inte legenden. Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.

Hart of Dixie 1x22 stills 'The Big Day'.




OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!!!! Så som jag har väntat som fan ändå sen deras första scen ihop i det allra första avsnittet! Åh, det är fan bäst för dig, CW, att du ska förnya den för en säsong 2! Annars döööör jag seriöst!

Now is Good.


Den har jag skrivit om här. Men en repris skadar väl inte? Jag längtar verkligen, jag kan inte vänta att få se den! Den verkar ju så bra! Och hur kan man inte älska Dakota Fanning? Hon är ju en underbar skådis! Och jag har också en crush på Jeremy Irvine (han känner ni nog igen från War Horse)! Det ska bli så spännande att se filmen och ja, jag har höga förväntningar! Jag ser också fram emot att läsa boken som filmen är baserad på som jag har beställt idag! ♥

Mer böcker!

Jag har köpt ytterligare fyra böcker! Anledningen till att jag köper många böcker nu är för att jag vill läsa massor i sommar! Böcker jag har köpt nyss är Innan jag dör och Älskar - hatar av Jenny Downham, Rör mig inte! av Tahereh Mafi och andra delen Eld i Cirkeln triologi (minns ni här?) av Mats Strindberg & Sara Bergmark-Elfgren! Jag ser fram emot med spänning att läsa alla! ;D

"Innan jag dör" handlingen;
Sextonåriga Tessa har leukemi och vet att hon ska dö. Vad ska hon göra under de månader hon har kvar? Hon har ju så mycket som hon inte har hunnit med. Så hon gör upp en lista över saker hon vill göra och uppleva innan hon dör. Högst upp på listan står att bli tillsammans med en kille.
(Originalet är Before I Die och den har blivit filmad i titeln Now Is Good med Jeremy Irvine och Dakota Fanning i huvudrollerna och har premiär i år. Jag har skrivit om den med trailern här och bilderna här).

"Älskar - hatar" handlingen;
Om någon skadar din syster så vill du hämnas, eller hur? Om din bror anklagas för att ha begått ett fruktansvärt brott och om han förnekar det, så försvarar du honom, eller hur? När Mikeys syster hävdar att en pojke har våldtagit henne så rämnar Mikeys värld. När Ellies bror beskylls för att ha begått brottet tappar Ellie fotfästet. När Mikey och Ellie möts kolliderar två världar.
(Originalet är You Against Me).

"Rör mig inte!" handlingen;
Ingen vet varför Juliettes beröring är dödlig. Och så länge hon sitter inlåst och inte kan skada någon är det ingen som bryr sig om det heller. Världen har för fullt upp med att falla sönder för att ha tid med en 17-årig, trasig och inbunden tjej. Svält och sjukdomar decimerar befolkningen, fåglarna flyger inte längre och molnen har fel färg.
Återetablissemanget sa att bara de kunde ställa saker till rätta igen, och de låste in Juliette i en cell. Nu har så många människor dött att de överlevande viskar om krig. Och Återetablissemanget ändrar sig. Kanske är Juliette mer än en pinad själ i en giftig kropp. Kanske är hon precis vad de behöver just nu. Juliette tvingas välja: bli ett vapen i Återetablissemangets tjänst. Eller slåss mot dem.

(Original är Shatter Me).

"Eld" handlingen;

De utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse. Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olyckliga kärlek eller laga krossade hjärtan.

Supernatural Gag Reel gifs ♥










The Secret Circle 1x21 Sneak Peek #3 Nick/Melissa.


En sneak peek med Nick och Melissa! Är så jävla glad att se Nick tillbaka från de döda! Verkligen så härligt att se honom i serien igen! Men bara jävligt synd att han inte är den samma Nick som han var innan han dog! Herregud, det smärtar mig att se hur han beter sig mot Melissa i den här scenen! Jag hoppas att cirkeln hittar ett sätt att hjälpa Nick att bli den gamla Nick igen om han nu ska stanna i serien för gott! Annars krossas mitt hjärta! </3

The Secret Circle 1x21 Extended Promo.


YAY för att Nick är tillbaka från de döda! Jag kan inte vänta tills torsdag (eller fredag rättare sagt)! ;D

"I just pipped my pants" xD



Du vet att du är besatt av Supernatural när...

...du säger jerk och bitch ;)



11 frågor.

Jag kollade runt hos seriedrottningen och blev då utmanad av henne! ;) jag älskar ju listor! Så jag antog därför hennes roliga utmaning.



- Har du blivit utmanad så ska du svara på de 11 frågor din utmanare gett dig och posta på din blogg!
- Välj sedan 11 nya att utmana och länka i ditt inlägg.
- Hitta på 11 nya frågor till dem!

1. Säg en tv-serie (eller film) som bäst skulle beskriva ditt egna liv.
One Tree Hill, skulle jag nog tro! Nästan allt som händer i den serien händer ibland i mitt liv. Utan kidnappningen, våldtäktsförsök, mord, misshandel, kärlekstriangel förstås xD

2. Finns det några karaktärer som du älskar på tv men tror att du absolut skulle hata i verkliga livet?
Jag gillar Naomi i 90210, Faye i The Secret Circle, Blair i Gossip Girl bland annat. Jag brukar oftast gilla lite bitchiga karaktärer i tvserier. Men i verkliga livet? Jag skulle hata dom för jag gillar inte bitchiga människor i verkliga livet, de är värre än bitchiga karaktärer på tv/film x)

3. Om du fick radera en tv-serie helt från ditt minne, antingen för att glömma bort den eller för att kunna kolla om på den, vilken skulle det vara och varför?
One Tree Hill! Jag skulle ge vad som helst för att radera den ur mitt minne för att sedan kunna se om den igen!

4. Avsluta meningen: ”Om jag missar ett avsnitt av min favoritserie (som jag aldrig kan se igen), så reagerar jag genom att…”
...skrika "NEEEEEEJ!" och gråta hysteriskt tills jag blir helt utmattad!

5. Vad är din rekordtid för att ha tittat igenom en hel säsong av en tv-serie?
En dag är min rekordtid! Men nu när jag har en hund, så är min rekordtid nu minst en vecka eller ibland tre dagar som minst!

6. Om du bara fick välja en enda tv-serie att rekommendera till alla som frågade om tips, vilken och varför?
One Tree Hill! För att jag älskar den jättemycket och för att den har lärt mig allt vad livet skulle göra. Så jag vill därför att alla som ska se den ska få chansen att få samma möjlighet som mig att lära sig av den!

7. Välj en karaktär som du skulle vilja byta liv med, och en som du endast skulle vilja byta pojkvän/partner med.
Jag skulle vilja byta livet med Elena från The Vampire Diaries. Herregud... tänk dig ju att jag då skulle ha två vansinnigt snygga vampyrer efter mig! Jag älskar ju vampyrkillar, de är sexiga! Och pojkvän? Åh, det är många som jag skulle vilja vara min pojkvän! Som... Nathan i One Tree Hill, Stefan i The Vampire Diaries, Dean i Supernatural, Caleb i Pretty Little Liars, Kyle i Kyle XY och Alex & Derek i Greys Anatomy bland annat!

8. Vad är det konstigaste du gjort för att du varit så inne i en tv-serie? Be honest!
Räknas det att jag funderar på att döpa mina barn efter någon karaktärs fint namn? ;) jag gillar särskilt namn Naomi, Blair, Vanessa och Ivy - jättefina ju! Och det händer också ibland att jag drömmer om alla tvserier som jag följer/har följt! ;)

9. Avsluta meningen: ”Jag är en stor tv-nörd för att…”
...jag ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR tvserier! Jag har sett totalt 35 tvserier i mitt liv varav 16 av 35 tvserier följer jag nu! Jag vet inte om det är en exakt rätt siffor för jag kanske har glömt nåt! Men annars... Galet va!? ;)

10. Tv-serie som får dig att gråta/må dåligt mest.
Herregud, One Tree Hill och The Vampire Diaries gråter jag nästan jämt till - hur än många gånger jag ser om dom igen!

11. Tv-serie som får dig att skratta mest.
Friends! Jag älskar den helt galet mycket!!! Den får mig att skratta jämt! Den förlänger mitt liv helt enkelt!



Jag utmanar alla som läser det här! Berätta för mig gärna om ni antar utmaningen och länka till er så att jag kan läsa era svar! Mina 11 nya frågor till er är;

1. Bästa film någonsin genom tiderna och varför?
2. Vem var din första kändis crush? Och vem har du crush på nu? Har du nånsin haft en sexfantasi om din då- och nutidens crush (säg bara ja eller nej, det räcker)?
3. Tror du på det övernaturliga, själsfränder, öde och slump? Varför/varför inte?
4. Har du upplevt något som du aldrig någonsin vill uppleva igen?
5. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför/varför inte?
6. Berätta om din bästa vän eller ditt första husdjur.
7. Vilken kändis vill du byta garderob med och varför?
8. Om du är en regissör och ska skapa en ny tvserie, vad skulle den handla om? Och vilka skådespelare ska du anställa till vilken roll i din nya tvserie?
9. Vilken tvserie skulle du vilja leva livet i och varför?
10. Vem ser du upp till (levande eller död) och varför?
11. Beskriv ditt drömland (gärna i varenda minsta detalj).

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus