120229 - skottdagen! ;)

Idag är jag tyvärr hemma från skolan på grund av den jävla mensvärken! Asså, jag hatar verkligen att ha mens. Det är skitjobbigt!!! Det suger att vara tjej ibland - men självklart inte alltid, bara när man har mens. Grrrrr...
Men ikväll halv sju ska jag ändå klippa mig som planerat trots att jag har mensvärk. Förhoppningsvis försvinner det innan jag åker, men annars är det bara att hålla masken ;)

120228.

Idag har det inte hänt nåt speciellt. Jag var bara i skolan som vanligt och gjorde PA, och sen följde Sofia med mig hem för att vi skulle till stallet kl 18:30 pga vårt PA. Vi åt middag och sen passade vi på att fotografera porträtt av min hund och mina katter också till PA - för er som undrar, vi jobbar på djurfotografier och vi ska ha hundar, katter, hästar och kaniner.

Leo följde med till stallet och han fick möta en häst för första gången någonsin! Hans reaktion var bara så rolig! Jag kan inte ens beskriva det! Ni måste se det med egna ögon! Men ja, hur som helst... det gick kanon att fotografera hästarna. Och sen innan vi var klara, började jag plötsligt klia så jävla mycket i mina ögon och de rann även väldigt mycket också och jag nös väldigt mycket. Sofia och Kicki, som vi följde med till stallet, sa att jag kanske kunde vara allergisk mot hästar? För mina ögon var verkligen röda! Jag förnekade och sa att jag bara var trött för jag sov faktiskt ganska dåligt i natt. Men fast jag har ALDRIG reagerat så här förut. Så jag får nog tänka om. Vi ska till stallet igen nästa vecka och då får jag se om jag kommer att reagera exakt igen eller ej. Gör jag det, så söker jag upp en läkare! Jag hoppas VERKLIGEN inte att jag är allergisk, för då skulle jag bli ledsen! Men ja...

Nu är jag hemma. Jag har duschat, ätit och nu sitter jag vid datorn och surfar runt lite. Jag ska strax se reprisen av 90210 kl 23:00 på TV11 som jag missat idag från kl 20:00. Eller är det läggdags? Jag vet inte, vi får helt enkelt se! Och jag längtar så galet mycket tills imorgon också! För imorgon halv sju på kvällen ska en tjej klippa mig! ;)

The Woman in Black.

Häromdagen kväll såg jag på den nya filmen The Woman in Black med Daniel Radcliffe i huvudrollen som den unga advokaten och änklingen Arthur. Den var verkligen jättebra, men dock kanske inte en av världens bästa filmer egentligen, men den var definitivt sevärd! Den var ganska spännande och storyn var helt okej. Och skådespelareinsatserna var jättebra! Det var så kul att se Radcliffe i andra roller än bara som Harry Potter! Han var helt fantastisk som Arthur, må jag säga! Han var trovärdig. Och det hände ibland att jag skrek eller hoppade till i vissa scener, men annars var den egentligen inte så himla läskig! Den är mer en thrillerfilm än en skräckfilm, tycker jag. Och slutet var förutsägbart men lite läskigt för jag blev lite rädd! Jag kan rekommendera den varmt. Den får betyg 7 av 10. Trailern kan ni se här.

En ung advokat reser till en avlägset liggande by för att avsluta en nyligen avliden klients affärer, bara för att hamna mitt i en spökhistoria där vålnaden till en kvinna söker hämnd för orättfärdigheter som drabbat henne när hon levde...

Chris Keller & Chase xD



HAHAHAHA! Fan vad jag älskar Chris Keller! Jag är så glad att han är tillbaka! ;D

One Tree Hill 9x08 promo 3 (Nathan's death!!?)


Herregud! Herregud! Nu är jag sååå jävla rädd! Haleys reaktion... Det får inte vara Nathan!!! :'(

Love Me If You Dare.

Jag såg Love Me If You Dare idag. En fransk film, om ni vill veta. Jo, nu till vad jag tycker! Den var en fin film med ett sjukt men ändå vackert slut! Men ja... om jag ska vara ärlig, så blev jag bara litelitelite besviken. Den var kanon, helt perfekt i början, men sen efter de "bråkade" på bilblioteket och möttes igen efter fyra år blev allt bara lite konstigt. Deras lek började gå lite för långt - de började såra varandra och ja då blev det lite för mycket. Sen var den bra, och sen för mycket igen och om och om igen och så höll det på. Men trots allt det så är den verkligen en fin film ändå som jag absolut kan tänka mig att se då och då! Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om slutet egentligen - lite sjukt att vilja dö på det sättet men ändå var det lite vackert på nåt sätt ändå. Och skådespelareinsatserna var begåvade och de hade grymt fantastisk kemi också. Jag kan absolut rekommendera den varmt! Den får 6,5 av 10. Trailern kan ni se här.

Julien och Sophie är som gjorda för varandra. Genom hela barndomen leker de sig fram genom att utmana varandra på de hemskaste saker. Så ställs de plötsligt inför den största utmaningen av alla, kärleken. Ska de våga?

Super 8.

Jag såg Super 8 idag för några timmar sedan och den var så galet bra och så jävla spännande! Jag älskade den verkligen fullkomligt! Den var en riktigt spännande actionfylld film! Verkligen! Varenda sekund var perfekt! För mig iallafall. Jag var verkligen mycket imponerad av allt, särskilt effekterna! Storyn var kanonbra, bra manus och skådespelareinsatserna var fantastiska, framför allt Ellen Fanning! Och filmen hade med inslag av lite humor också, vilket gillas mycket! Och haha, hur skön var inte David Gallaghers karaktär i filmen!? Alltså han som mest är känd som Simon i Sjunde himlen. Han fick mig verkligen att skratta mycket! Och herregud, vad ful han var också haha! Men hur som helst, jag rekommenderar er starkt att se den! Och imdbbetyget är verkligen inte rättvis för mig! Den borde ha fått 9 av 10 istället för 7,2 av 10! Trailern kan ni se här.

Sommaren 1979 bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en Super 8-film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka och det dröjer inte länge innan människor i staden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polischefen försöker få reda på sanningen visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig...

PLL 2x25 unmAsked - stills.








Många stills från den andra säsongsfinalen 2x25 - avsnittet då man får veta vem A är - har kommit. Ååh jag älskar maskeradbaler! Herregud, vad spännande det ska bli att se det! Och jag säger det igen; jag är så jävla rädd över vem A är. För att jag vill inte att A ska vara nån av mina favoriter eller nån av pojkvännerna, för annars skulle jag bli förkrossad haha! Jag hoppas verkligen att A är någon som vi INTE har förväntat oss! För det skulle vara skittråkigt om det var Garrett eller Jenna som var A? Så snälla låt det vara någon OFÖRVÄNTAD! Någon som vi INTE har misstänkt alls! Fast det kommer nog att vara nån oförväntad för skådespelarna har ju berättat att när de fick veta vem A var innan de skulle filma det sista avsnittet så blev de så jävla chockade! Så det kan nog vara någon som vi inte har misstänkt! Jag hoppas! ;)

A-Day poster.


HAHAHA FAN VILKEN BRA POSTER! Originalet är från här. Men allvarligt talat, det är fan den coolaste fangjorda postern jag nånsin sett! Fantastiskt gjort! Och jag kan fan inte vänta tills den 19 mars (eller 20 mars för oss i Sverige) för då får man äntligen veta vem A är som vi undrat sen dag ett! Tre veckor kvar bara... äntligen! Men samtidigt är jag rädd och frusterad på en och samma gång också över den här A-dagen! För jag är så jävla rädd att det ska vara nån av mina favoriter som är A! Det får inte nån av de vara! Men hur som helst, det ska ändå bli sååååå spännande!!! ;D

The Adventures of Tintin.

Jag såg The Adventures of Tintin idag ikväll för ett par timmar sedan och jag älskade den! Precis som förväntat. Den är en av de bästa animerade filmerna som finns! Den var bra, den var rolig och den var så spännande. Den var inte tråkig en enda sekund alls och den tog sin fart redan i början och det höll helt perfekt tills slutet utan att någonsin tappa den röda tråden. Och det var helt perfekt slut! Det var fullkomligt geniskt! Storyn var kanonbra, äventyret var fantastiskt och karaktärerna var underbara och härliga, framför allt kapten Haddock och hunden Milou. Bra filmat, bra manus och bra action i händelserna. Den kommer jag tveklöst att se igen då och då! Och den kommer jag också tveklöst att inskaffa till min dvdsamlig så fort jag tillåter mig att börja beställa igen! Jag rekommenderar er varmt att se den! Den får 8,5 av 10 i betyg. Trailern kan ni se här.

Tintin och hans hund Milou hittar en karta till ett sjunket skepp som tillhörde en förfader till kapten Haddock och tillsammans beger de sig ut på en skattjakt...

Fan ta dig, Sutton!!! (spoilers-varning)

Jag kan inte beskriva hur oerhört mycket jag hatar Sutton! Hon bara ljuger och förstör! Hon är en manipulerande subba! Nu har hon förstört det jag älskar högt - Ethan och Emma! Hon låtsades vara Emma och sa till Ethan, som trodde hon var Emma, att hon låg med Thayer medans han var borta hos sin pappa med Sutton. Herregud, Sutton! Hur fan kunde du sjunka så jävla lågt!!!? Jag hatar dig, din jävla subba! Visst, Ethan var otrogen mot Emma och kysste Sutton framför brasan hos hans pappa. Otrohet är också fel. Men Emma däremot hade ju inte kysst eller legat med Thayer överhuvudtaget! Herregud, herregud! Väldigt lågt gjort! Sutton, du äcklar mig!

Ursäkta mitt ovårdande språk men jag bara... hatar Sutton så jävla mycket! Jag vet att det bara är en tvserie men ändå! Sutton kan lika gärna gå och dö!!!!

Vous êtes la lumière dans ma vie ♥

Leo, lilla Leo. Min älskade Leo. Även om han är så jävla besvärlig ibland, så betyder han oerhört mycket för mig! Alldeles för mycket för att jag inte skulle kunna vilja leva utan honom alls. Han är min lilla teddybjörn. Han är helt underbar, vild, busig, livlig och gosig. Och han är mitt allt! Jag vet inte vad jag ska ta mig till om jag förlorar honom nån dag eller om det händer honom något hemskt. För han är ljuset i mitt liv! Och när jag har det svårt, så är det han som alltid är där för mig. För en gång var jag skitledsen efter ett bråk med en god vän, så jag låg på sängen och grät och då helt plötsligt kom Leo och skakade en tass på min arm och ville gosa med mig och då mådde jag bättre genast och log igen. Han tröstade mig. Just då bara visste jag djupt in i mitt hjärta att han kommer alltid att finnas där för mig framöver när jag behöver honom som mest! Och det betyder så jävla mycket för mig. För han är mitt allt! Han kommer alltid att vara mitt allt! Han kommer alltid att vara ljuset i mitt liv! Han kommer alltid att finnas i mitt hjärta! ♥

En rolig lista x)

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du göra om din pojkvän var otrogen mot dig?
"Okej, jag tänker."

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Käkar banan. Sj då? :)"

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
"Woho äntligen."

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
"Styrketräning :)"

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"Aj, lät inte så bra :/ vad är njursten?"

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Du låter trevlig :)"

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
"Ahaa :)"

8. Vad vill du höra mest av allt?

"Jävlar! :("

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
"Hahahahaa diggar din mamma!"

10. Din mest romantiska replik är:
"Kom ut."

HAHAHAHA ÖHH? Konstiga alla svar jag fick tvingas att svara! ;D

What, what and what!!!?

Jag vill skriva något! Men jag har lite bloggtorka nu. Jag återkommer så fort jag kommit på vad jag vill skriva om. Okej? Väntar ni på mig? ;)

En dagslista.

Den här listan ska jag göra från och med den 1 mars om jag orkar hålla mig till dess, men annars gör jag listan lite tidigare! Många av listan har jag ändrat till mycket mer roligare att svara på (för mig iallafall) ;)

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Mitt barndomsminne
Dag 3 - Mina rädslor
Dag 4 - Mina dåliga vanor
Dag 5 - Ett fint ögonblick
Dag 6 - Ett dåligt ögonblick
Dag 7 - En resa jag minns
Dag 8 - Mitt drömyrke
Dag 9 - Min senaste dröm
Dag 10 - Tio topp favoritskådisar
Dag 11 - Tio snygga kändisar
Dag 12 - En kändis jag ser upp till
Dag 13 - Min favoritserie
Dag 14 - Min favoritfilm
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Vad är kärlek
Dag 17 - Vad ska mina barn heta
Dag 18 - Detta ångrar jag
Dag 19 - Det här upprör mig
Dag 20 - Min favoritfödelsedag
Dag 21 - Mina framtidsplaner
Dag 22 - Om jag vann en miljon
Dag 23 - Något jag vill lära mig
Dag 24 - Något jag ser fram emot
Dag 25 - Någon jag saknar
Dag 26 - Mina bra/dåliga sidor
Dag 27 - Det galnaste jag har gjort
Dag 28 - Det här språket vill jag kunna flytande
Dag 29 - Min första tatuering
Dag 30 - Typ av killar som jag faller för

Ezria heartbreaking moment.



HAHAHAHAHA!



HAHAHAHAHAHA! En av de bästa scenerna i Breaking Dawn part 1 lätt! Jag skrattar varenda gång till den här scenen. Edwards min och Charlies min är bara så oslagbara! xD Fan vad jag älskar Emmett! ♥

Haleb ♥


'Warm Bodies' stills.


I can't wait! Jag vill ha flera stills och jag vill se filmen nu! ♥

Varma kroppar.

Tyvärr bröt jag mitt löfte - jag skräckläste Varma kroppar i ca sju timmar igår och idag läste jag de fyra sista kapitalerna som tog en timme! Jag kunde verkligen inte släppa boken ifrån mig för den var så spännande och beroendeframkallande! Och åååh, den var ju helt jävla underbar! Så faaaaan bättre än förväntat! För varje sida som gick, ville jag inte att den skulle ta slut! Nu kan jag verkligen, verkligen inte fan vänta tills den har biopremiär! Jag bara måste se den nu! Seriöst... Jag bara måste! ♥

Varma kroppar av Isaac Marion.

I tisdags kunde jag inte låta bli att köpa en bok som heter Varma kroppar av Isaac Marion (originalet Warm Bodies) som jag sedan fick hem via brevlådan i fredags. Jag förtjänade att unna mig lite då jag inte hade beställt nåt varken film eller böcker sen oktober pga ett skäl. Det skälet har jag bestämt att bli klar med först innan jag ska börja beställa igen med ett undantag av den här boken plus filmen Breaking Dawn part 1. Just därför. Men hur som helst... jag köpte boken för att historien var lik Twilight sagan, men istället handlar den om en zombie som heter R som blir kär i en människotjej vid namn Julie. Ja, ni läste rätt! EN Z-O-M-B-I-E. Av att döma av de tjugosju sidorna jag läste, är den ju rätt bra! Jag vill verkligen sträckläsa den, men nej! Jag har bestämt mig att den här gången ska jag skärpa mig och försöka ta det lugnt med att läsa boken för att den inte ska ta slut för snabbt! ;)

Och visste ni att den även har filmats av samma filmbolag som gjorde Twilight-filmerna? Den skulle ha premiär nu i augusti, men av att döma imdb verkar den ha premiär den 1 februari 2013 istället. Åh, jag längtar dit redan fast jag inte ens har läst klart boken ännu!!! Zombien R spelas av Nicholas Hoult och tjejen Julie, som R blir kär i, spelas av Teresa Palmer. En poster (bilden ovanför texten) och några stills finns redan ute nu. Ska bli så spännande att se den! ;D

Ett stycke från allra början av boken:
"JAG ÄR DÖD, men det är inte så farligt. Jag har lärt mig att leva med det. Jag är ledsen att jag inte kan presentera mig ordenligt, men jag har tappat bort mitt namn. Det har vi nästan allihop. Vi tappar bort dem som bilnycklar, glömmer dem som födelsedagar. Mitt kan möjligen ha börjat med ett R, men det är också allt jag vet."

A few of my favourite moments with Stelena ♥



Haleb ♥


Leendet på Calebs ansikte när han kom ut från polisstationen och såg att Hanna väntade på honom sa verkligen allt! Hanna räddade hans liv. Och jag tror inte heller att någon av dom har känt så här för någon annan förut. De bara gör varandra så lyckliga och de är så över öronen förälskade i varandra! Och herregud, hur jävla söt är inte Caleb som har 1105 i sitt lösenord (5 november - natten då de hade sex första gången)? Så romantiskt! Caleb är en sann romantiker! Allt det här är bland det bästa med Caleb och Hanna! Och det är också varför de är ett av mina favoritparen i historien! Och baaaaajs på er som ogillar dem! ♥

Klaroline ♥


Tower Heist.

Jag såg just Tower Heist med Ben Stilles och Eddie Murphy i huvudrollerna. Den var rätt bra och rolig! För att vara ärlig, var jag först lite osäker på om den skulle vara bra eller ej. Men jag valde till slut att se den ändå för Ben Stillers och Eddie Murphys skull! De är ju två talangfulla och roliga skådisar! Jag blir aldrig besviken på vilken roll de än får om jag ska vara ärlig, för de lyckas alltid varenda gång! Så jag är därför glad att jag såg den här filmen ändå. Den var ju bättre än förväntat och killarna var sjukt sköna, särskilt Murphy! Han fick mig att skratta mycket ett antal gånger. Stiller också. Men mestadels Murphy. Och Casey Affleck och co var inte heller så fel de! Storyn var bra och manusen var bra. Jag kan rekommendera den varmt. Den får 6,5 av 10. Trailern kan ni se här.

Ett par hederliga arbetargrabbar söker hämnd på Wall Street-svindlaren, Arthur Shaw, som blåste dem. Efter att de anställda i ett luxuöst bostadshus precis intill Central Park upptäcker att miljardären bosatt i fastighetens takvåning har stulit deras pensioner, börjar de planera på den ultimata hämnden: en kupp för att återta det han stulit...

An exclusive clip from BD part 2.

OMG, I can't wait anymore!!!!! Fan vad ovant att se Bella som en vampyr! Men så vacker hon är ändå! Och scenen är helt underbar också! Team Edward, alltid och för evigt! OMG, 23 novemer måste fan komma nu!!!!!! ♥

Damn, I miss Stiles!!! ♥













Alexander Skarsgård best drunk moment xD


Jag får seriöst aldrig nog av den här videon! Får jävla skrattanfall varenda gång jag ser den! xD

"...förbli dem ni är nu, för alltid."

"Kallt ute i kväll, va?" sa tjejen bakom disken. "Det ska visst snöa. Jag längtar." Hon tittade upp i ett fånigt leende, och jag undrade hur löjligt lyckliga vi såg ut där vi stod hand i hand och dreglade över godsakerna.
"Vad är det bästa ni har?" frågade jag.
Flickan pekade genast på några rader med praliner.
sam skakade på huvudet. "Två muggar med varm choklad, tack."
"Vispgrädde?"
"Måste du fråga?"
Hon flinade och vände sig om för att värma mjölk. Ett moln av fyllig chokladdoft lyfte från kakaoburken när hon öppnade den. När hon droppade pepparmintextrakt i botten på muggarna vände jag mig mot Sam och tog hans andra hand. Jag ställde mig på tå och kysste honom mjukt.
"En överraskningsattack", sa jag.
Han böjde sig ner och kysste mig tillbaka, bet lätt i min underläpp tills jag började darra. "En motattack", sa han.
"Ni är för gulliga", sa tjejen och ställde två muggar på disken. Hon hade ett snett, öppet leende som fick mig att tro att hon skrattade ofta. "Verkligen. Hur länge har ni varit ihop?"
Sam släppte min hand för att ta upp en plånbok. "Sex år", svarade han.
Jag rynkade på näsan och svalde ett skratt. Klart att han räknade med tiden när vi tillhört två skilda arter.
"Hoppsan", sa tjejen och nickade. "Ganska imponerande för ett par i er ålder."
Sam gav mig en av muggarna utan att säga någonting, men blicken han gav mig var mer intim än om han hade tafsat på mig.
Jag sjönk ner på huk för att titta på mandelnougaten på nedersta hyllan. Jag vågade inte riktigt se på någon av dem när jag sa: "Det var kärlek vid första ögonkastet."
Flickan suckade. "Åh, så romantiskt. Gör mig en tjänst och förbli dem ni är nu, för alltid. Världen behöver mer kärlek vid första ögonkastet."

Boken Frost, sidorna 204-205.

120211.

Förresten, jag glömde skriva om hur föreläsningen på tullängsskolan i torsdags var. Alltså om arbetsmarknaden. Så jag passar på nu när jag kommit på det ;)

Först och främst... Föreläsningen var faktiskt intressant! Innan jag kom dit, trodde jag allvarligt talat att dagen skulle bli skit långtråkig, men så fel jag hade! Den var faktiskt intressant. Jag lärde mig så mycket nytt!

För några år sedan funderade jag faktiskt på Västanviks folkhögskolan i Leksand men bestämde mig tillslut att inte ansöka dit nån gång eftersom jag trodde att man inte fick ta med djur, särskilt en hund. Eftersom jag inte ville ha en lägenhet i Leksand, jag vill ju inte fastna där efter jag har tagit examen om jag gick på skolan, och jag hellre ville bo på skolan och jag hade ju planer på att skaffa en hund direkt efter studenten - vilket jag självklart gjorde nyss istället. Men hur som helst... det pratades om Västanviks folkhögskola på tullängskolan och då fick jag veta att en hund faktiskt var tillåten men att man måste meddela skolan först innan man tar med en. Och sen fick jag veta mycket mer om vad för kurserna det finns. Då blev jag rätt så intresserad! Senaste 15 april måste man ansöka, så jag har till dess på mig att fundera! Jag vill ju gärna plugga svenska C, engelska B och kanske samhällskunskap B, vilket jag inte kan hinna med på fyra månader! Men som sagt, vi får se ;)

Klaroline ♥


120208.

Imorgon ska man tillsammans med sistaårseleverna till tullängen kl nio där det ska pratas om arbetslivet och blablabla och det värsta är att det är väldigt, väldigt, väldigt få raster och att vi ska sluta halv fem! Varför det värsta? Jo, jag brukar sluta kl två på torsdagar och ha långa raster! Grrr! Det suger! :(

Mistress & Misunderstandings.

Jag såg just Hart of Dixie 1x12 Mistress & Misunderstandings. För att vara ärlig vill jag bara kommentera en sak. VARFÖR!!! Vad i helvete tänkte du på, miss Zoe Hart!? Stackars Wade! Hans ledsna ansikte igen... står inte ut med att se det! Varför kysste du Judson bara för att rädda Annabeth, varför, Zoe!? Varför, varför, varför!? Som en Wade och Zoe shipper jag är, är jag ledsen nu. Men jag kommer aldrig att ge upp hoppet om att det ska bli de två en dag. Det bara måste bli de två snart!!! Jag hoppas fortfarande! ♥

The Naked Truth.

Igår såg jag det senaste avsnittet av Pretty Little Liars 2x19 The Naked Truth. Vilket bra och spännande avsnitt! Den bjöd på ett par OMG!-ögonblick vilket gillades!

Först och främst... Välkommen tillbaka Jason! Och för det andra... Min misstanke från avsnitt 12 blev bekräftad! Jason och Spencer är halvsyskon, Spencers pappa är också Jasons pappa! OMG! Jag kan fan inte tro det! Jag är lite i chocktillståndet. Men hela sanningen har fortfarande inte kommit ut riktigt, tycker jag. Varför vill inte Spencers föräldrar att nån ska veta om Jason? Vad hände egentligen som gjorde att Spencer aldrig fick veta om detta förrän nu och varför?

Jag älskade hela sanningen-eventet på skolan där eleverna tog med deras sovsäckar då de skulle övernatta en natt där. Det var riktigt kul att se. Och det var kul att PLL-tjejernas mammor höll i det. Och det var också riktigt trevligt att se dom ihop och prata om deras döttrar. Jag måste säga att de mammorna är riktigt smarta som fortfarande vet att det är något som inte stämmer med tjejerna! Särskilt Spencers mamma som jag höll med till 100 procent - hon sa att tjejerna förändrades när de träffade Alison. Hon har så jävla rätt, tycker jag! Jag fattar fortfarande inte hur tjejerna kunde vara kompis med Alison? Hon var ju en manipulerade subba!

Och Kate, Hannas elaka styvsyster... ja vad ska man säga förutom att man verkligen hatar henne så jävla mycket!? Jag visste redan att det antagligen måste vara Kate eller A som skickade den nakna bilden på Kate till hela skolan från Hannas mobil. Så jag blev därför inte förvånad när Hanna råkade få syn på att Kate hade ett födelsemärke vilket hon inte hade på den skickade bilden! Så Hanna tog Kate till damernas toalett och konfronterade henne om det som tillslut erkände och då plötsligt kom Aria och Emily ut från varsin toalett med deras mobil i deras hand. De hade filmat hela samtalet mellan Hanna och Kate. Så Hanna gick till hennes mamma på direkten med Arias mobil. Nu vet rektorn och Hannas och Kates mammorna sanningen. Skönt att det är över! Jag hoppas att Kate får vad hon förtjänar! Och förresten på tal om Kates mamma... hon är en subba!

Och hur söt var inte scenen med Caleb och Hanna på taket!? Den är numera en av mina favoritscener med dom. Så himla söt att han höll om henne när hon bad om det och då kysstes de. Så romantiskt!
Och jag tror att jag vet Holdens hemlighet nu. Är han en kick ass av att döma av vad han gjorde mot Noel när han höll fast i Arias ben när hon försökte klättra upp?

Caleb VS Jenna... GO GO GO Caleb! Så fräckt sagt till Jenna som förtjänade det! Vilken subba, säger jag bara! Och förresten, vad fan är det som försiggår med henne och Noel egentligen! Varför är de ihop? Är det äkta eller är det bara fake? Och hur läskig var inte scenen med typ "I know who killed Alison" och "I'm afraid of my Dad" bland annat? Då plötsligt kom Aria in och jag såg hur Noel och Jenna snabbt dolde flicklampornas lys på dom citaten? Skrev de allt där? I så fall, läskigt!

Och slutet... oh shit! Det var läskigt att A gick nära Caleb sovandes och sen tog h*n datorn från hans ryggväska. Smart, Caleb, att lägga din ryggsäck där! NOT! Men ändå Gud, så glad jag är att A inte gjorde Caleb illa eller något! För jag blev faktiskt riktigt rädd där ett tag!


Åh, kan inte nästa tisdag komma nu!? För jag dör typ av spänning här! Och förresten, bara sex avsnitt kvar nu tills vi äntligen får veta vem A är! Jag är frusterad och samtidigt rädd på en och samma gång!

120206.

Jag vill bara skriva av mig mina tankar jag haft ett bra tag nu - alltså om vad jag vill göra efter studenten. Jag har funderat mycket kring det och det jag kan tala om först är att jag har många planer och drömmar. Men de kan jag inte förverkliga snabbt efter studenten för det kostar pengar, vill säga.

Så därför har jag funderat länge på vart jag vill bo efter studenten och, tro det eller ej, jag kom fram till att jag kanske faktiskt vill bo i Vaggeryd eller i Jönköping typ ett par år bara för att vara nära min familj. Iallafall bara tills jag kommit på vad jag verkligen vill göra och vart jag verkligen vill bo, så ska jag förverkliga planerna sen.

För vem vet, jag kanske träffar den rätte? Så jag kan därför tyvärr inte svara på vad exakt jag ska göra efter studenten. Men en sak är iallafall säker, jag vill gärna vara nära min familj. Men inget är bestämt ännu, för jag funderar fortfarande ;)

Robsten ♥


Footloose.

Jag såg just Footloose nyss och den var helt fantastiskt bra trots att den inte innehöll så mycket dans! Jag älskade den! Fast jag önskar ändå att den har innehållit mycket mer dans - typ som Step Up har. Men hur som helst, jag älskar den här filmen ändå trots det. När de dansade, var jag så fascinerad för att de var så helt otroliga! De var ju så sjuhelvetes på att dansa! Och fan vad jag skrattade och skrattade så att jag grät när den där killen, som inte kunde dansa, tränade på att dansa - det såg bara så vansinnigt roligt men gulligt ut!

Och den här filmen levererade dessutom en kanonbra story också, tycker jag! Det var helt underbart att Ren kämpade för att få tillbaka rätten att dansa, vilket är en av anledningarna till att jag älskar den här filmen. En annan anledning är Kenny Wormald (Ren) och Julianne Hough (Ariel) som har helt fantastiskt mycket kemi!

En till anledning är begåvade skådisar! Framför allt Hough men särskilt också Dennis Quaid, som är en av mina favoriter, som spelar pastorn. Och vilken chock också när jag insåg vilken film jag kände igen Wormald ifrån - nämligen en annan dansfilm som jag var lite besviken på, Center Stage Turn it Up. Varför chockad? Jo... Han var rätt töntig och sådär skådis där, så därför var jag chockad att han var snyggare än någonsin i den här filmen och om möjligt, ännu bättre skådis! Han måste ha övat mycket innan filmen spelades in! Jag hoppas på att se honom i flera dansfilmer till för han är grym på att dansa! Gillar ni dansfilmer, så rekommenderar jag den! Den får en 7 av 10 från mig. Trailern kan ni se här.

Ren MacCormack flyttar från storstaden Boston till den lilla sydstatsstaden Bomont där han upplever en verklig kulturschock. För några år sedan skakades samhället av en tragisk olycka som dödade fem tonåringar efter en natt på stan. Bomonts fullmäktige och den älskade pastorn Shay Moore reagerade genom att införa regler och förordningar som förbjuder hög musik och dans. Men Ren är inte den som accepterar status quo, så han utmanar förbudet, väcker nytt liv i staden och blir dessutom förälskad i pastorns problemtygnda dotter Ariel...

When It Isn't Like It Should Be.



Just nu tittar jag på ett utav mina favoritavsnitten 3x18 When It Isn't Like It Should Be av en av världens bästa tvserierna One Tree Hill. Det här avsnittet har allt! Drama, kärlek, humor, sorg, skratt, pinsamheter, galenskaper, myskvällar och frieriet bland annat.

Ang frieriet, platsen Nathan väljer att fria till Haley på, den vid bryggan (tredje bild), är så himla vackert och helt perfekt plats för att förlova sig på! Jag älskar att Nathan friar trots att de egentligen redan är gifta, men han gör det för att han vill ge Haley ett stort bröllop som de aldrig hade chansen att ha så att de skulle kunna berätta inför alla hur de känner för varandra som de heller aldrig hade chansen att göra. Såååå romantiskt, säger jag bara! Jag vill ha en man som Nathan! Och det är även i det här avsnittet nån i serien för första gången säger Naley som är ett sammanfattande namn av Nathan och Haley som även finns IRL, nämlingen Brooke som säger det, vilket gillas starkt! Och hur roligt är inte det när Brooke försöker göra allt för att ta tillbaka Haleys vigselring, som Nathan skulle fria med, som Lucas förlorar när han visar ringen för Brooke samtidigt som Haley kommer och råkar se den eftersom hon har varit så panik när ringen var borta (kolla scenen här)?

Och hur roligt är inte det när alla skrattar och inte tror på Peyton när hon berättar att Pete Wentz från Fall Out Boy också skulle komma till Rachels sommarstuga? Och då helt plötsligt på en morgon är han där och gör pannkakor, då kommer Brooke och ser honom och tror att hon drömmer, så hon går fram och kysser honom. Just då kommer Peyton och ser det hela. Brooke blir chockad och säger till Peyton att det är Pete Wentz! Och sen kommer Lucas och säger "Pete Wentz från Fall Out Boy. Du är här!" hahaha! Snacka om hur förvånade alla blir! Kolla scenen här

120205.

Allvarligt talat, hur orkar ni norrlänningar bo där uppe egentligen med typ -30 grader!? Det är ju så jävla kallt här att jag fan inte står ut snart! Jävla ryska kyla! Grrr!

När jag vaknade idag tänkte jag "Ja! Idag är det Pretty Little Liars" men sen ganska snabbt kom jag på att det ju inte kommer idag och att det är en veckas uppehåll nu och att den kommer tillbaka igen nästa söndag kl 13:05. Vilken besvikelse! Haha. Så jag tänkte vad i helvete ska jag göra idag då? Men äsch... jag duschade och åt och gick ut med Leo på en runda. Nu sitter jag vid datorn en liten stund. Jag funderar på om jag ska till centrum och köpa nåt gott eller inte? Men jag tror mer på ett nej för jag har ju egentligen chokladpudding, så kanske onödigt att gå dit då? Nej jag har bestämt mig nu. Nej, jag ska inte dit för chokladpudding duger. I kväll ska jag titta på Footloose som jag har väntat på så länge! ;)

Ny design.

Som ni ser, så har jag skaffat ny design nu efter... två, tre månader? Den är väldigt enkel, men jag är ändå jättenöjd. Den ser så somrig ut. Anledningen tll att den är så är för att jag längtar något enormt till sommar! För jag är bara så jävla less på jävla ryska kyla! xD

Harding & Hale 12-02-02 ♥






JÄVLA RYSKA KYLA!!!

Alldeles nyss promenerade jag och Ida ute med vovvarna i bara ca tio minuter typ och det är -25 grader ute nu för jag kollade just min temperatur ute i min balkong. Så jävla hemskt kallt ute! Verkligen! För nu är båda mina händer sjukt röda liksom mina kinder och min näsa! Helt galet!!!! :O

Broderkärlek ♥


Även om bröderna Salvatore tyvärr inte är så vänliga mot varandra ofta, så bryr de sig verkligen om varandra ändå trots allt som har hänt och trots att de älskar samma tjej. Jag önskar att de visar det lite oftare! Men när det väl händer, är de fantastiska scener precis som den här fantastiska scenen! Jag älskar ju äkta broderkärlek! Bröderna Damon och Stefan Salvatore

A favourite picture.


Real Steel.

Igår såg jag på Real Steel med kära Hugh Jackman i en av huvudrollerna. Jag älskar ju Transformers filmerna så jag tänkte tja varför inte se den här också? Och jag älskade den fullkomligt precis som jag förväntade mig att jag skulle göra! Den hade allt som till exempel kärlek, drama, action, spänning bland annat. Fyra ord som sammanfattar den här filmen är familjevänlig, våldsam, dramatisk och underhållande. Den är precis helt min typ av filmsmak, eller i princip är alla genre i min smak egentligen men det beror på handlingen och skådisarna gällande min smak. Och den här filmen har bra handling och grymt fantastiska skådisr, framför allt Jackman och grabben som jag kände igen som yngre Thor i filmen Thor (läs recensionen här) - så det så. Jag rekommenderar er varmt att se den här om ni gillar Transformers filmerna eller om ni gillar Hugh Jackman. Den får en 8 av 10 från mig. Trailern kan ni se här.

Charlie Kenton är en före detta boxare men i en nära framtid har robot boxning tagit över sporten, jättelika maskiner som slåss och det finns mycket pengar i sporten för de skickliga. Efter att haft lite otur tillsammans med girighet och klantighet har han hamnat i skuld till många samt är utan robot. En dag får han reda på att han har en 11 årig son vars mamma har dött så han får ta hand om sin son över en tid och tillsammans letar dom delar för att bygga en robot men dom hittar en färdig liten svag robot som sonen tar hand om och han tränas väl och det dröjer inte länge innan denna lilla rob som heter Atom får gå fajter som han inte är byggd för och tillsammans utgör fadern och sonen en bra team med ett riktigt publikstöd, men det är bara frågan hur långt kan dom gå med sin gamla robot...

"Can you guys like back up a little bit?"


HAHAHAHA. Nu blev du paff va, Spencer? Fräckt sagt, Caleb ;)

Tyler Blackburn promoted to Series Regular!!!

Igår fick jag den bästa nyheten någonsin för dagen igår! Tyler Blackburn, som spelar Caleb Rivers i Pretty Little Liars, har blivit en serie regular nu! Vilket betyder alltså att han nu inte längre är en gästroll utan han nu kommer att vara med lika permenerat som tjejerna i serien. Det betyder att vi Caleb-fans kan andas ut nu för han kommer också med i tredje säsong som börjar filmas i vår och som har premiär i sommar. Det är ju fan fantastiskt! Helt jävla underbart!!! Jag är så himla glad! Jag som ju är så himla fast vid Caleb och jag är också så fast vid Caleb och Hanna ihop att jag fan dör om de någonsin blir ihop med nån annan! Men hur som helst... detta är ju så underbart! Lätt den bästa nyheten just nu! Åh, min Caleb! ♥

Jag på curling.


Här kan ni se när jag övar på hur man spelar curling xD

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus