120131.

Imorgon är det redan den 1 februari! Sjukt vad tiden går fort! Men hur som helst... anledningen till att jag skriver om min vardag så sällan är för att alla dagar ser nästan alltid likadana ut ;) men nu har jag lust att skriva om dagen.

Idag hade Virginskaskolan vinterdag vilket betydde att vi fick välja vad vi ville göra på vinteraktivitet typ slalom, curling, tipspromenerad bland annat. Jag skulle egentligen slalom i Romme, men tyvärr så hade jag inte så mycket pengar. Så därför valde jag istället curling som innebar tipspromenerad först. Tipspromeneraden gick sådär. Det var FÖR kallt ute så jag hade inte mycket att komma med i min grupp som bestod av Sofia, Fello och Karro. Men vi tillsammans med en annan grupp kom iallafall på delad andra platsen med 26 poäng. Vilket var väl bra. Sen var det lunch på skolan. Och efteråt blev det curling! Som vilket var första gången för mig. Och jag måste säga att det faktiskt har varit så roligt! Alltid roligt att prova på nåt nytt ;)

Sen när jag väl var hemma, gick jag ut med Leo på en runda. Och sen hade jag städat hela lägenheten. Och som en belöning för det, tittade jag på 90210 4x02 på TV11 som för övrigt var kanonbra! Jag ser fram emot nästa veckas avsnitt! Och sen hände nåt som nu gör att jag verkligen ser fram emot den 21 februari kl 10:00, jag längtar dit som en galning nu!!!! Jag säger inte vad jag ska göra förrän det är gjort! Ledsen ;)

War Horse.

Jag såg precis klart War Horse nyss och... WOOOW! Bara så WOW! Helt jävla underbar film ju! Jag älskade varenda sekund av filmen, skådespelareinsatserna var makalösa, jag var inte uttråkad ett dugg och jag bara satt helt stilla och nästan bokstavligt talat gapade under hela filmen. För jisses, den var bara så underbar, så bra, så fin, så vacker och så spännande film! Jag blev så väldigt djupt berörd av den att jag fällde många tårar vid många tillfällen, båda glädjefulla och sorgliga, för bara så underbar var den! En av de bästa filmerna som någonsin gjorts i 2011 tveklöst! Allt jag bara vill säga till er just nu är att gå och se den NUUU på en gång! För annars slår jag ihjäl er om ni inte gör detta nu! Men haha nej, men allvarligt talat nu - gå och se den nu på en gång för jag skojar fanimig inte om att den är så vansinnigt underbar! Jag rekommenderar den staaaaarkt! Trailern kan ni se här.

Året är 1914 och Joey, ett vackert föl med ett distinkt kors på nosen, säljs till militären och blir inkastad i kriget på västfronten. Med hans officerare på ryggen rusar han mot fienden och bevittnar skräcken med striderna i Frankrike. Men trots all förtvivlan med alla gravar når Joeys mod fram till soldaterna och han hittar både värme och hopp. Men hans hjärta slår för Albert - farmarens son han en gång lämnade...

TVD | Love... that's the Point.


Herregud, så vacker gjord video med en massa citat och fantastiska färger! Julie Plec, producenten av TVD, twittrade den här videon så jag kunde inte låta bli att titta. Nu är jag helt kär! Den här är utan tvekan en av de bästa videos på YouTube!

Prom.

Igår såg jag Prom, en disneyfilm. Jag förväntade mig en dålig film då många hade sagt att den inte var så bra. Men jag blev glatt överraskad! Den var ju inte dålig alls faktiskt! Jag gillade den! Den är en riktigt söt och mysig film! Jag älskar att den har flera korsande berättelser, att alla par har sin egen historia som ingen är den andra lik. Berättelsen vars jag gillar bäst är Jesse och Nova som spelas av Thomas McDonell och Aimee Teegarden. De har en söt historia och underbart bra skådespelareinsatser - så mycket bättre än alla i filmen som bara är helt okej! Och så är ju Thomas dessutom riktigt söt också, en verkligt kopia av en yngre Johnny Depp vilket gillas starkt! Är ni ute efter mysiga filmer, så är den här filmen absolut ett måste! För jag rekommenderar den varmt. Trailern kan ni se här.

Alla par har sin egen historia och ingen är den andra lik. Flera korsande berättelser tar sin form på ett high school när den stora avslutningsbalen närmar sig. Prom handlar om den osäkra passagen mellan high school och oberoende och vi får se förhållanden som splittras och andra som påbörjas. För Nova Prescott (Aimee Teegarden) är det viljekamp när hon finner sig dragen till den enda kille (Thomas McDonell som kan förstöra hela den perfekta balen. Mei (Yin Chang) och Tyler (De'Vaughn Nixon) har hemligheter medan andra möter den osäkerhet och förväntan som omger en av high schools mesta betydelsefulla event. Det är hundratals nätter under skoltiden, men bara en balkväll...

Supernatural säsong 6 sammanfattning.

Skådespelare: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Misha Collins
Skapare:
Eric Kriphe
Regissör:
Eric Kriphe
Genre:
Drama, fantasy, skräck, thriller
Åldersgräns:
11 år
Speltid:
16 timmar
Produktionsår:
2010/2011

Handling: I säsong 6 har Dean slagit sig till ro och lever ett lugnt familjeliv. Men när Sam återvänder från helvetet återförenas bröderna i jakten på ett nytt hot. Frågan är om Sam fortfarande är den han var...?

Bästa avsnittet: 6x04 Weekend at Bobby's (Bobby gjorde allt för alla att han till slut blev så irriterad och betedde sig som en far och skällde på bröderna Winchester vilket var sjukt rolig att se på haha!), 6x05 Live Free or Twihard (Dean blev en vampyr vilket var jättechockerande för mig att se! Som också var jättespännande att se. Och så tack och lov fanns det botemedel också), 6x11 Appointment in Samarra (Dean fick vara Döden för en dag för att få tillbaka Sams själ och så fick man ju träffa Tessa igen som jag gillar!), 6x15 The French Mistake (Bröderna vaknade upp som sig själva Jensen och Jared vilket resultade i en riktigt skrattfest för mig!) och 6x18 Frontierland (det var sjukt roligt att se hur aktiv Dean var med att vilja vara en cowboy precis som Clint Eastwood haha!).

Bästa karaktären: Fortfarande Dean. Och sen så gillar jag Bobby och Castiel mycket också!

Snyggaste karaktären: Dean, alltid Dean! Ja alltid, alltid, alltid Dean! ;)

Bästa paret: Det finns direkt inga direkta par i den här serien faktiskt. Det var inte många korta romanser i den här säsongen heller, så det är svårt att svara på - men jag säger väl Dean och Lisa. Jag älskade att de var som en familj.

Bäst i säsongen: När Dean och Sam vaknade upp som sig själva - alltså Jensen och Jared! Det var bara så jävla roligt att se deras miner och så för jag skrattade verkligen! Och sen var det bästa också var Sam som fick tillbaka sin själ för jag avskydde som fan att se den själlösa Sam som var så kall och känslolös.

Värst i säsongen: Som jag sa ovanför; när Sam var själlös. Det var hemskt att se honom vara så kall och känslolös mot alla särskilt mot Dean och Bobby. Varenda gång han var sån, ville jag bara döda honom för jag hatade honom så! Därför var jag så lättad när han fick sin själ till sist! Och sen var det värsta också var Castiel som raderade hela Lisas och Bens minne som involverade Dean på Deans order. Jag som hoppades på att han skulle återförenas med dom trots allt! Och det absolut näst dummaste beslutet efter Jo Eric har gjort är att döda Balthazar! Jag som gillade honom sjukt mycket!

Övriga kommentarer: Av hela sammanfattning var det en båda bra och dålig säsong vilket är förklaringen på den låga betygen jämfört med de tidigare fem säsongerna som fick hela fem i betyg. Missförstå mig inte, jag älskar serien. Men det är bara det att den här sjätte säsongen saknade nåt som jag inte sätta fingret på vad. Nu ser jag fram emot att kolla ikapp den sjunde säsongen som just nu pågår! ;)

Betyg: 3/5

Heath Ledger gifs ♥






En av The Vampire Diaries säsong 1 tabbarna på gifs.



HAHAHAHA, jag diggar den här tabben! Jag diggar att Paul inte kan sluta skratta och att Ian sticker därifrån haha!

Revenge.

Revenge handlar om Amanda, en ung flicka vars liv förändrats för alltid då hennes pappa blev ditsatt för ett brott som han inte begått. När han många år senare går bort får hon reda på sanningen om hur han fallit offer för en konspiration. Hon bestämmer sig då för att återvända till platsen där allt hände, det snobbiga Hamptons. För henne gäller nu bara en sak - att få sin hämnd och göra den ljuv!

Jag visste att den skulle ha premiär på TV3 för tre veckor sedan och jag visste att den redan hade premiär i USA i september, men jag hade ändå inget som helst intresse av att se den ens. Men hur som helst, i torsdags medans det andra avsnittet gick kikade jag på det då och då för att jag hade inget annat att göra. Och det är jag fan glad för! För just då helt plötsligt från ingenstans började mitt intresse för serien växa! Det var inte planerat att det skulle hända, men det hände. Jag blev verkligen glatt överraskad och den var faktiskt bättre än förväntat! Så jag laddade ned det första avsnittet direkt som jag missade och tittade. Sen laddade jag ned det andra avsnittet för att se om den igen eftersom jag missade några tillfällen. Och nu är jag verkligen helt fast! Den är absolut en serie som jag tveklöst kommer att börja följa från och med nu torsdag! För att vara ärlig, räknade jag verkligen inte med att den skulle bli en av mina favoriter redan efter två avsnitt men det blev den faktiskt! Den är en mörk, mystisk och iskall serie, för det är en tjej som är galet driven av sitt hat och sitt behov av hämnd.

Emily VanCamp gjorde huvudrollen sjukt bra! Eller hon GÖR - inte GJORDE - det bra, rättare sagt! Rollen som Emily/Amanda passar henne helt jävla utmärkt, tycker jag! Fantastisk skådis! Jag är ärligt talat verkligen inte van att se henne så här då jag bara har sett hennes snälla roller. Så jag blev därför glatt överraskad att hon kan spela en sån tjej med hämndmotiv! Men som sagt, hon är ju en fantastisk skådis! Ska bli spännande att se hur hennes karaktär utvecklas i resten av säsongen. Och det roliga är att Kyle från Roswell är med! Jag kände igen honom ganska fort och han har verkligen åldrats bra för han har inte förändrats så mycket alls!

Två spännande avsnitt, jag är fast och jag hoppas att den fortsätter i samma kvalitet resten av säsongen, men annars tvingas jag att sopa undan den om den inte fortsätter i samma kvalitet som det var i de två första avsnitten! Spännande! Nu ser jag fram emot att börja följa den från och med på torsdag för den tänker jag fanimig inte släppa! ;)

Heath Ledger / I'll be a miracle.

Åh, jag blev så sorgsen när jag tittade på den videon. Heath Ledger, du kommer alltid att vara älskad! <3

What's your Number.

Jag såg just klart What's your Number nyss och den var en förutsägbar men helt underbar och mysig feel-good film! Precis helt i min smak, en riktigt typiskt tjejfilm. Jag kunde bokstavligt talat inte sluta le som en kär idiot rakt igenom hela filmen för att den bara var så sjukt söt och för att Collin var så himla söt! Den var en bra, mysig, feel-good, underbar, söt och rolig tjejfilm. Den kommer jag tveklöst att se om och om igen! Anna Faris var sjukt skön som vanligt och Chris Evans var så vansinnigt snygg som vanligt! Och de två hade bra kemi också. Jag rekommenderar er varmt att se den om ni gillar filmer med typiskt tjejtema! Trailern kan ni se här.

Ally Darling har dejtat så gott som alla sorters killar som en kvinna kan skaffa sig, men hon har aldrig hittat den rätte. Av rädsla för att bli ensam resten av livet bestämmer hon sig för att ge sina ex en andra chans och med hjälp av hennes snygge granne Colin söker de upp dem en efter en för att ta reda på om drömprinsen egentligen funnits mitt framför näsan på henne hela tiden...

Studentmössan.

Nu är min studentmössa äntligen beställd! Jag kan knappt vänta tills min student den 8 juni, jag längtar så ivrigt att sluta med skolan för gott!

Klaus/Caroline "In love with her".


Helt fantastisk och vacker gjord video! För att vara ärlig blev jag lite sorgsen av den på grund av slutet. Men det är såååå helt perfekt manipulation av nya shipper Klaus och Caroline aka Klaroline!

Rest in peace ♥

Idag är det exakt fyra år sedan du dog, älskade och vackra Heath Ledger. En av tidernas bästa skådisarna! Du är fortfarande lika stor saknad idag och du kommer aldrig någonsin att bli glömd! Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig att glömma ditt så vansinnigt underbara leende! Rest in peace!

Klaroline ♥


Stelena ♥



Som ett Stelena fan jag är, krossade den här scenen mitt hjärta ordentligt! Det gör verkligen ont att se dom så här! När Elena berättade att hon och Damon kysstes i avsnitt 10, trodde jag först att Stefan inte skulle reagera så där på grund av hur han är nu som person. Så därför blev jag verkligen chockad över att se Stefans reaktion här på andra och fjärde gifen. Det betyder ju att han faktiskt har öppnat sin mänsklighet trots allt! Synd bara att han fortsätter göra allt som han gör FÖR ATT han inte kan förlåta sig själv för vad han har gjort när han varit under Klaus intrång och även lite annat också efter han blivit fri eftersom han hatar sig själv så mycket nu. Och för att han skäms och för att han har dåligt samvete. Men annars innerst i hjärtat är han gamla Stefan igen, för han bryr sig fortfarande om Elena och han älskar henne fortfarande! Det syns så tydligt och klart i den här scenen, tycker jag! Och trots att den här scenen krossar mitt hjärta som fan, så är jag ändå skitglad att se hur Stefan reagerade över kyssen för det betyder ju att det kanske finns hopp för Stelena trots allt!

The Change Up.

Såg precis klart The Change Up nyss. Och den var rätt bra och rolig! Jag gillade den verkligen, för inte en sekund var den tråkig alls. Jag fick skratta ett antal gånger, vilket var självklart positivt för innan jag såg filmen hade jag ganska låga förväntningar på den och jag blev faktiskt glatt överraskad! För som jag sa, var den rätt bra och rolig som jag absolut ska se igen snart! Men också tyvärr hade den sina väldigt överdrivna stunder som inte ens kan hända i verkligheten haha - som till exempel när en av tvillingarna jämt dunkar sitt huvud på spjälsängen snabbt och hårt och när tvillingarna leker med farliga grejer som knivar, el och sånt. Äsch, titta på den så förstår ni vad jag menar. Men hur som helst... Ryan Reynolds och Jason Bateman gjorde bägge två jättebra skådespelareinsatser, särskilt Reynolds som jag faktiskt aldrig blir besviken på! Jag rekommenderar er varmt att se den här filmen om ni är ute efter en härlig komedi eller om ni gillade Freaky Friday och It's a Boy Girl Thing. Trailern kan ni se här.

Under uppväxten var Mitch och Dave bästa vänner, men med tiden har de sakta glidit isär. Medan Dave är advokat, make och trebarnsfar har Mitch förblivit en ensamstående, förvuxen pojke som aldrig velat ta något ansvar. I Mitchs ögon har Dave allt; frun Jamie, barn och ett välbetalt jobb. För Dave däremot, vore Mitch stressfria liv, utan några som helst krav eller konsekvenser, en dröm. Efter en blöt kväll vänds deras världar plötsligt upp-och-ner då de vaknar upp i varandras kroppar och nästan omedelbart börjar de leva livet - varandras. Trots att de slipper sina vanliga rutiner upptäcker de båda snart att gräset på andra sidan sällan är grönare. Med tiden emot sig måste de göra sitt bästa för att undvika att förstöra varandras liv innan de funnit ett sätt att få tillbaka sina egna...

The French Mistake.

Igår såg jag Supernatural 6x15 The French Mistake och blev riktigt chockad som fick mig att skratta och skratta och skratta hela tiden! Det var ett väldigt underhållande avsnitt!

Ni vet Jensen Ackles och Jared Padalecki som spelar bröderna Sam och Dean? I det här avsnittet vaknar Dean och Sam upp som sig själva - alltså Jensen och Jared. Skumt va? Men väldigt jävla underhållande som var en riktigt skrattfest för mig! Det är ju lätt ett av de bästa avsnitten i serien tveklöst! Lätt roligaste var Misha Collins, som spelar Castiel, och hans twitter sändingar! Och killarnas min på bilden ovanför som de hade nästan hela tiden i det här avsnittet var bara så jävla roliga att se också. Väldigt skickligt skådespel att inte veta vem de är då de i själva verket VET att de är Jensen och Jared på riktigt.

Och haha, vilka miner killarna hade när de såg att Jared var gift med Geneivere (vilket de självklart är på riktigt!) som spelade Ruby i femte säsongen. Och jag fick också ett ordentligt skrattanfall när Sam hittade en video på Youtube med Jensen från Våra bästa år då han googlade om vem Jensen var och Dean bara kollade skumt på videon (kolla scenen här!) och såg upprörd ut, haha! Som sagt, ett av de bästa avsnitten i serien!

Haleb ♥



En av de bästa och värsta goodbye-scenerna i tv-historien! En av mina favoritscener med Haleb utan tvekan! ♥

Ezria ♥


OMG! Finally! I can't wait to next week's episode 17!

Hottie #5 Morgan.


Mmmm, Joseph Morgan...! Hur kan man inte tycka att den här killen är snygg!? För det är han! Förneka inte!

Klaus crying.


Mikael till Klaus: "Nobody cares about you anymore, boy."
Åh lilla Klaus, gråt inte! Du har mig!

120114.

Ursäkta att jag har bara bloggat mycket om The Vampire Diaries idag, haha. Men hur som helst... det har varit en soft dag idag, jag hade bara städat och sedan tagit det lugnt.

Jag hade också mycket att tänka på idag om det som hände igår kväll. Nåt hemskt som jag inte riktigt kan förlåta. Än. Det tar tid att smälta det som hände. Jag vill självklart förlåta, men det är något inom mig som INTE är riktigt redo ännu. Jag menar, det hände ju nyss! Alltså igår. Därför kan jag inte förlåta nu. Kanske imorgon eller om några dagar eller om en vecka. Men bara inte nu för jag är FORTFARANDE chockad. Jag behöver rensa tankarna först, alltså jag behöver bara lite tid till så att jag ska KUNNA förlåta. Det är bara att ha tålamod och vänta! Men jag är självklart så, så, så ledsen för allt som hände igår. Fan ta fredagen den 13:e! :(

Klaus ♥



Hur mycket jag än hatar Klaus för att han har dödat Jenna, förvandlat Tyler till en hybrid och tagit bort Stefans mänsklighet, så kan jag ändå inte låta bli att älska honom MER än jag hatar honom! Jag bara tycker mer och mer om honom för varje avsnitt aom går! Och ännu mycket mer efter den episka scenen med Caroline här! Klaus är ju bara så awesome! Och självklart snygg! Och jag bara älskar hans djävula leende! Hur kan man inte låta bli att älska honom!? Joseph Morgan är en helt fantastisk skådis!

Citat #40.



"If I'm going to feel quilty about something, I'm going to feel quilty about this."
- Damon till Elena, The Vampire Diaries säsong 3 avsnitt 10.
Även om jag är ett Stefan och Elena fan, så dog jag ändå! Så vacker

Joseph Morgan twitter.


OMG! Det där säger allt! En av de tusentals som håller på Klaus och Caroline är jag! ;D

TVD 3x14 episode stills.






OMG jag längtar!!! Stefan & Elena och Klaus & Caroline!

Klaus & Caroline 3x11 "Happy Birthday Caroline".


OOOOMG! The Vampire Diaries lyckas fan alltid överraska mig! För efter den här scenen, en ENDA scen bara, håller jag redan på Klaus och Caroline nu! De har galet mycket kemi ju! Och de skulle vara grymt fina ihop, tycker jag! Nu vet jag inte längre om jag håller på Tyler och Caroline. För nu när Tyler blivit en hybrid har han ju blivit ett jävla svin och så bet han ju henne också (oavsett om det var avsiktigt eller ej). Och jag vet också att Klaus innerst egentligen är snäll (kolla bara på det åttonde avsnittet!) men synd bara att han är för cool för att visa det. Men trots det tycker jag ändå mer och mer om Klaus för varje avsnitt som går! Och efter den här scenen, föreställer jag mig redan Klaus och Caroline ihop! Eller jag fantiserar om de två ihop, rättare sagt! Nu håller jag stenhårt på dom! Snälla, manusförfattarna, gör mig inte besviken och låt dom ha flera fina scener! Gärna en kyss också snart, tack!!!! ;D

Nina Dobrev ♥

Från People Choice Awards den 12 januari 2012



Alla barnhjärtans månad.


Stöd du också! Min kompis storasyster skulle bli skitglad om du gör det för hennes son Mattis skull och för alla andra. Jag själv har sänkt 50 kr och ska sänka 50 kr till nästa vecka. Så snälla stöd du också, jag själv skulle bli skitglad också! :)

Pretty Little Liars 2x16 Canadian promo.

Ett stort OOOOOMG och då menar jag verkligen OMG! Det börjar verkligen hända mycket grejer nu - som den kanaderiska trailern här ovanför visar avsnitt 16 som kommer nästa tisdag den 16:e! Ååååh, kan fan inte det komma nu så att jag kan titta!? Jag kan knappt vänta till dess! Och OBS, jag är ledsen att jag inte har skrivit om vad jag tyckte om de två sista avsnitten, jag hade bara inte orkat, haha, men nu vet ni. Och åh som sagt, nästa tisdag - KOM NU!!!! För jag dör av spänning här!

Citat #39.


- Ezra & Aria, Pretty Little Liars säsong 2 avsnitt 15.
SO HEARTBREAKING!!! </3

Citat #38.


- Caleb & Hanna, Pretty Little Liars säsong 2 avsnitt 12.
Hur söt som helst! Jag älskar dem!

Supernatural säsong 5 sammanfattning.

Skådespelare: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Misha Collins
Skapare:
Eric Kriphe
Regissör:
Eric Kriphe
Genre:
Drama, fantasy, skräck, thriller
Åldersgräns:
11 år
Speltid:
16 timmar
Produktionsår:
2009/2010

Handling: Då undergången närmar sig när oönskande djävulen Lucifer släpptes från helvetet i säsong 4 och hotar att förvandla jorden till ett bloddränkt slagfält kämpar Sam, Dean och Castiel mot svåra odds. I superläskiga säsong 5 följer vi Sam och Dean på deras mest hårresande resa hittills, en resa som kanske leder dem till den enda bundsförvant som är stark nig att besegra djävulen; Gud...

Bästa avsnittet: Det finns många bra avsnitt. Men jag älskade mest 5x04 The End, 5x07 The Curious Case of Dean Winchester, 5x08 Changing Channels, 5x09 The Real Chostbusters, 5x12 Swap Meat, 5x16 Dark Side of the Moon (absolut bäst!) och 5x22 Swan Song.

Bästa karaktären: Dean Winchester. Hur kall han må vara ibland mot Sam i den här säsongen, så är han absolut bäst ändå. Han vill ju bara väl. Och sen så älskar jag Bobby också. Jag älskar att han är som en far för bröderna, han finns alltid där oavsett vad som än händer. Så ja, det blir båda Dean och Bobby!

Snyggaste karaktären: Dean, alltid Dean! Ja alltid, alltid, alltid Dean! ;)

Bästa paret: Det finns direkt inga direkta par i den här serien faktiskt. Det var inte många korta romanser i den här säsongen heller, så det är svårt att svara på. Men jag får försöka... Jag säger Dean och Jo - även om det bara var flirtande och EN liten avskedskyss ;)

Bäst i säsongen: När Lucifer äntligen hamnade tillbaka i helvetet tillsammans med Lucifers bror Michael plus Sam och Adam som de var i, de förtjänade ju det - alltså Lucifer och Michael, inte Sam och Adam. Och bäst var också att det visade sig att Sam inte ruttnade kvar i helvetet trots allt! För alldeles i slutet kom han tillbaka! Och stod och tittade på när Dean, Lisa och Ben åt middag. Men Dean vet förstås inte. Och så slutade det... vilket cliffhanger! Och sen blev jag också riktigt glad, lika glad som Dean och Sam, över att se Ash igen i 5x16 som dog i säsong två även om det bara var i ett avsnitt man fick se honom. Men jag hoppas på att se mer av honom en dag!

Värst i säsongen: När Jo och Ellen dog. Det måste fan vara det dummaste beslutet Eric Kripke kom på! Jag gillade dem ju verkligen! Särskilt Jo då jag alltid hade gillat henne och Dean ihop fast de faktiskt aldrig hade det ihop ens - de hade bara en massa flirtande och djupa samtal i säsong två och så en kyss precis innan Jo dog i 5x10 och också deras kemi var wow! Just därför. Men hur som helst, jag satt och grät floder när Dean kysste Jo adjö och sen ännu mer när Ellen och Jo grät och sedan dog tillsammans. Och när Lucifer i Sams kropp misshandlade Dean i slutet av finalen, men trots det var sminket på Dean efter misshandel fantastiskt gjort! Det såg äkta OCH äckligt ut. Men fantastiskt!

Övriga kommentarer: Av hela sammanfattning var det en väldigt mörk säsong hittills! Men en av de bästa säsongerna, må jag säga! Det hände en massa saker! Och jag gillade det! Nu ser jag fram emot den sjätte säsongen med spänning! ;)

Betyg: 5/5

Gladiatorerna.

Ni har väl hört att Gladiatorerna har premiär idag på TV4 kl 20:00 till 21:30? Fan vad jag ska njuta framför tv idag ikväll! Har ju saknat den hur mycket som helst, för jag älskade den när den gick på tv för årtal sedan! ;D

Citat #37.

"Was the ocean freezing? Okay, Caleb, go back! Whose wetsuit did you borrow? That's skeevy! I'm just jealous of anything getting that close to you. (fnissar)"
- Hanna till Caleb, Pretty Little Liars säsong 2 avsnitt 11.
Ett av de sötaste ögonblicken med dom!

I'm not perfect, it's not you either.

Det har varit en jättebra dag idag. Det började först med att jag vaknade. Sen har jag gått ut med Leo flera gånger, tagit det lugnt, städat och diskat, lagat mat och bakat kladdkaka, tittat på Supernatural, lekt som en galning med Leo och tittat på The Vampire Diaries på sexan. Och nu nyss gjorde jag i ordning en hög med kläderna. Jag trodde inte att jag hade så här mycket kläder men det hade jag! Så nu är jag helt slut efter att ha sorterat. Det är en hel del som jag aldrig använder som jag måste sänka snart. Nu blir det ett par film! ;)

Ghost World.

Idag visades The Vampire Diaries 3x07 Ghost World på TV6, ett av mina favoritavsnitt! Jag följer den i USA-takt, så jag har sett avsnittet förut. Men jag säger det igen; dagens avsnitt var awesome och episk!

Jag grät en hel del igenom hela avsnittet precis som första gången jag såg det. Jag grät när Bonnies mormor kom, jag grät när Lexi kom, jag grät när Lexi torterade Stefan, jag grät när Jeremy och Anna sa adjö, jag grät när Anna fick träffa sin mamma till sist, jag grät när Lexi försvann och jag grät när Elena sa till Stefan att försöka känna någonting annars skulle han förlora henne för evigt (de får inte!!!!). Och precis som första gången blev jag chockad över slutet som var så grymt spännande!!!

Jag längtar redan tills nästa avsnitt trots att jag följer den i USA-takt som sagt, men jag följer den också i Sverige-takt som ni har fortstått! TVD i mitt hjärta!

Hottie #4 Gordon-Lewitt.


Oh damn, he is so gorgeous! Joseph Gordon-Levitt står även med i min snyggingar-lista också. Han är bara så himla snygg! Och hans leende... herregud, det måste vara det sötaste leendet jag sett! Våga inte förneka att han är snygg, för det är han!

A Lonely Place to Die.



Jag såg just klart A Lonely Place to Die nyss.

Den var sjukt bra! Precis som de flesta recensionerna utlovade, var det en riktigt "katt och råtta lek" när de försökte få flickan i säkerhet! Den var så jävla spännande ändå från början tills slutet, för jag satt på nålar kändes det som! Jag älskar såna filmer med "katt och råtta lek". Jag blev verkligen inte besviken på den här filmen! Den var bara så bra och så spännande rakt igenom hela filmen precis som de recensionerna jag läste hade lovat!

Och det var också verkligen jävla kul att se Ed Speleers igen i en film, sist man såg honom var hans roll som Eragon i Eragon, alltså år 2006. När jag såg att han stod med i rolllistan efter att ha läst handligen, kunde jag inte motstå att se den här filmen, det var ju längesen man såg honom sist. Och för att vara ärlig, tog det faktiskt en liten stund, kanske fem minuter, innan jag äntligen kände igen honom. Han har verkligen växt till sig sen sist och han har brunt hår nu och om möjligt så har han blivit snyggare nu också, hihi.

Alla skådespelareinsatser var jättebra särskilt Ed och Melissa George och storyn var kanon! Jag rekommenderar er att se den, ni kommer inte att bli besvikna! Betyg 4,5 av 5. Trailern kan ni se här.

Fem bergsklättare är på vandring och klättring i de skotska högländerna när de upptäcker en ung serbisk flicka begravd i en liten kammare i vildmarken. De blir jagade i en skrämmande katt-och-råtta-lek av kidnapparna medans de försöker att få flickan i säkerhet...

In Time.

Jag såg just klart In Time nyss med snygga Justin Timberlake och vackra Amanda Seyfried i huvudrollerna som Will och Sylvia.

Den är så jävla bra! Jag är verkligen imponerad av hela idén till filmen! Att betala med tid istället för pengar. Jag älskade det! Och jag älskade storyn, jag älskade varje sekund, jag älskade lovestory, jag älskade allt. Helt fantastisk film som är sjukt spännande! Slutet är inte världens bästa, men det duger för den kanske bäddar för en uppföljare vilket jag faktiskt hoppas på! Och jag gillar verkligen nytänkandet i filmen och även tiden och nedräkningen för den skapar spänningen och den ökar också en på pulsen varje gång klockan börjar närma sig noll. Varje sekund räknas ju verkligen! Och lite samhällskritik i filmer är också precis vad som behövs nuförtiden vilket det finns i den här filmen som är ett stort plus!

Och Timberlake och Seyfried hade underbar kemi och de var så söta tillsammans. Även två grymt bra, underbara och talangfulla skådisar också! De var helt perfekta för huvudrollerna! Cillian Murphy, som spelar tidsväktaren, och Alex Pettyfer, som spelar den elaka Fortis, var inte heller så fel de två! För att vara ärlig, var det så jävla ovant att se Pettyfer spela elak då alla hans tidigare roller var snälla, men han var verkligen imponerande, han gjorde det riktigt bra!

Den kommer jag lätt att inskaffa till min dvdsamlig så fort den har släppts och den är också en film jag garanterat kommer att se om och om igen! Och jag rekommenderar er att se den! Betyg 4,5 av 5. Trailern kan ni se här.

I en framtid där åldrande inte längre existerar har livslängd blivit en lyx och tid den främsta handelsvaran. De rika kan köpa sig till nästintill evligt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år. I denna värld lever Will Salas (Justin Timberlake) på fattigdomsgränsen vilket innebär att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord tvingas han att fly och tillsammans med en ung kvinna (Amanda Seyfried) försöker han rentvå sitt namn. Men tiden är inte på deras sida...

"PUDDING!"


Dean (till sköterskan): "Pudding!" Hahaha, så bäst ever! xD

A heartbreaking moment.


En av de värsta heartbreaking scenerna i Supernatural ever! Jag gråter varenda gång! Den här scenen är baserad på innan scenen som jag skrev om i inlägget precis under DET HÄR inlägget (klicka här om ni inte förstår). I love brothers Winchester!

A sad moment.


"Vet du, när vi var små... du kunde inte ha varit mer än fem... så började du ställa frågor. (ler) Varför hade vi ingen mamma? Varför flyttade vi runt hela tiden? Vart åkte pappa? Han var borta i flera dagar i sträck. Jag bad dig: "Sluta fråga, Sammy. Du vill inte veta svaret." Jag ville bara att du skulle vara ett barn. Bara lite längre. (ler) Jag försökte alltid skydda dig. Hålla dig säker. Pappa behövde inte ens säga till mig. Det var alltid mitt ansvar. Det var som om jag hade ett jobb. Det jobbet. (kort paus) Och jag klarade det inte. Jag sumpade det. Jag är ledsen för det. (gråter) Jag antar att det är det jag gör. Jag sviker personerna jag älskar. Jag svek pappa. Och nu ska jag tydligen svika dig också. Hur kan jag det? Hur ska jag kunna leva med det? Vad ska jag göra? Sammy. Vad ska jag göra? (skriker) Vad ska jag göra?"

Åh, stooooor kärlek till bröderna Winchester! De har nästan alltid så heartbreaking scener och den här scenen ovanför med citatet (som är från säsong 2, avsnitt 22 - det är då Sam är död ifall ni undrar) är en av de sorgligaste moments i Supernatural. I love Dean and Sam Winchester!

Supernatural säsong 5.

Nu påbörjar jag femte säsong av Supernatural säsong 5! Ser fram emot den med mycket spänning då många har sagt att den är en mörk säsong och jag brukar ju ofta gilla svart magi/humor/annat i film/tvserie ;)

Årets bästa serie-lista 2011.

Årets bästa TV-serie: Jag säger The Vampire Diaries med sin andra säsong och början på tredje säsong. Så otroligt bra! Den blir bara bättre och bättre och mer och mer spännande för varje avsnitt som går! Och Pretty Little Liars och The Lying Game blir också bara bättre och bättre! Sen är The Secret Circle inte heller så fel!

Bästa skådespelare: Paul Wesley som spelar Stefan i The Vampire Diaries! Han måste väl få all beröm!? Eftersom hans roll tog ju en enorm omvändning på bara några avsnitt från finalen av andra säsong tills första halva av tredje säsong. Först var han snäll och sen i nästa ögonblick är han ond. Vilken förändring! Minst sagt, grymt bra skådespel av Wesley också!

Bästa cliffhanger: Jag säger nog The Lying Game avsnitt 10. Sutton i bilen under vattnet... bara OH MY GOD!

Årets bästa nykomling: The Lying Game!

Årets säsongsavslutning: Finalen av The Vampire Diaries andra säsong som sändes i maj. Blev riktigt chockad när Jeremy såg sina döda ex-flickvänner Vicki och Anna och när Stefan blev Klaus följesare för att rädda Damons liv. Jag bara OH MY GOOOD! Så otroligt spännande!

Årets besvikelse: Mitfitis. Såg ett par avsnitt och den föll mig inte i smaken överhuvudtaget. Den sög och var så tråkig! Nu minns jag inte ens vad som har hänt i de avsnitten jag såg. Jag bara satt där och lät alla händelser komma ut från min hjärna exakt samma ögonblick de visades.

Årets bästa svenska serie: Jag kollar inte på nån svenska serie. Eftersom jag föredrar amerikanska serier ;)

Årets elaking: Damon i The Vampire Diaries skulle lätt vara årets elaking, men eftersom han har blivit för snäll nu, så jag säger Klaus! Han har kammat hem årets elaking, utan tvekan! Han är så elak som en djävul kan vara, men trots vill jag ändå inte att han ska dö eller försvinna!

Årets sämsta nedläggning: Jag har gärna sett mer av Hellcats trots att den blev lite smått sämre mot slutet.

Årets "What?!": Jag säger som Karin sa - jag blev ordentligt chockad när Alaric dödade Elijah under middagen. Jag bara "VA!?". Jag var inte alls beredd på det!

Årets roligaste: Jag säger Hanna Marin i Pretty Little Liars. Hon är alltid så rolig och skön! Hon och sina roliga kommentar! Några av dom som jag minns är "Is this a gay thing?" och "You know what? Just don't talk about the Biebs, okay? You don't know the Biebs, you don't understand the Biebs. Or his hair" och "I'm starting to think that bitch has superpowers" och "Please, Jenna can't hear us. She's blind" och så speciellt "Zombies don't text!" som jag fick ordentligt skratta åt!

Årets bästa par: Jag kan inte bara välja ett, så jag säger - Stefan/Elena, Ethan/Emma, Chuck/Blair, Tyler/Caroline, Ezra/Aria, Caleb/Hanna bland annat.

Årets snyggaste: För att inte vara tråkig att alltid välja en från en tvserie som har pågått länge, så jag väljer en från en ny tvserie - Ethan i The Lying Game! Bara sååå himla snygg!

Årets bästa säsong: Hela säsong i 2010/2011, mmmm *funderar, funderar*. Jag säger The Vampire Diaries andra säsong!

Årets överraskning: Jag säger Hart of Dixie. För att vara ärlig hade jag faktiskt väldigt låga förväntningar på denna serien innan den sände, men jag valde att ge den en chans ändå på grund av Rachel Bilson. Och jag blev verkligen riktigt överraskad! Den var ju bättre än förväntat, en riktigt feel-good och mysig serie ju. Så därför får den kamma hem årets överraskning.

Årets besatthet: Supernatural och Sons of Anarchy som jag aldrig har följt innan - så jag laddade ned alla säsonger av dom och kollade ikapp. Nu är jag på fjärde säsong av Supernatural där jag har knappt två avsnitt kvar vilket betyder snart femte säsong och så också fjärde säsong av Sons of Anarchy (den får ligga på is ett par veckor nu för jag vill ägna mig åt SPN nu som jag har lagt på isen i en och en halv månad som jag sa här).

Serier jag ser fram emot: Once upon a time! Som äntligen har premiär på kanal5 den 12 januari. Jag vet att man kan ladda ned de sju första avsnitten redan nu, men jag har bestämt mig att jag ska följa den via tv istället. Så jag kan därför knappt vänta till dess, jag längtar! För jag har bara hört mycket positivt om denna nya tvserien som har blivit en sån stor succé i USA. "I Once Upon a Time får vi följa 28-åriga Emma som på sin födelsedag får besök av Henry, hennes biologiska son som hon gav upp för en adoption. Naturligtvis gär hon vad varje vuxen skulle gjort och kör till hans hemstad, Story Brook, för att lämna honom. Det är här historien tar sin början. Tiden står stilla i Story Brook och invånarna är egentligen sagofigurer men vet inte om det själva utan har glömt sitt tidigare liv. Den enda som vet hur det ligger till är Henry och den enda som kan bryta förbannelsen är Emma, Snövits dotter. Men tyvärr tror ingen på Henry förrän Emma bestämmer sig för att stanna och ta kampen mot hans adoptivmamma som är borgmästare i staden men även den elaka drottningen som kastat förbannelsen över staden." Låter det intressant!?

Denna listan tog jag från Karin. Gör denna också om ni följer några tvserier, det är ju en rolig lista! ;)

Monte Carlo.

Jag såg just Monte Carlo nyss. Helt jävla underbar film! Så mysig, söt och fin film, en riktigt romantisk film tycker jag. Det var grymt kul att se Selena Gomez, Katie Cassidy och Leighton Meester tillsammans i en och samma film då de är tre av de bästa och underbaraste skådisarna som finns på jorden. Åh, jag vill vara som Meg - så fri och orädd som valde kärleken, alltså att stanna kvar i Frankrike för att vara med sin nya snygga kille som hon hittade där. Coolt att hon vågade vara spontan - sån vågar jag aldrig vara ju! Och jag tyckte det var så himla sött gjort av Owen som reste runt Frankrike för att hitta Emma. Och vilken galen resa tjejerna hade! Herregud, säger jag bara! Och jag säger det igen... den är en helt jävla underbar film med underbara skådisar som jag garanterat kommer att se om och om igen! Betyg 5 av 5. Trailern kan ni se här.

De tre tjejerna Grace (Selena Gomez), Emma (Katie Cassidy) och Meg (Leighton Meester) använder deras besparningar för en drömresa till Paris som visar sig bli en katastrof. När de bestämmer sig för att ta en paus från deras usla rundtur och smyger in till lobbyn till ett femstjärnigt hotell så blir Grace misstagen för en bortskrämd brittisk arvtagerska vid namn Cordelia Winthrop Scott. Grace låtsas vara Cordelia så att tjejerna kan uppleva drömsemestern som de förtjänat. Men allt går inte som de planerat när Grace blir förälskad i en kille vid namn Theo. Han blir förälskad i henne som Cordelia och har ingen aning om att Grace är en bedragare...

Shark Night 3D.

Shark Night 3D såg jag i tisdags och jag gillade den verkligen trots att det egentligen inte hände så värst mycket direkt. Men storyn var bra och karaktärerna var kanon och skådespelareinsatserna var bra och filmen var bra och lite spännande, så därför gillade jag den. Det var verkligen kul att se Dustin Milligan igen, sist man såg honom var hans roll Ethan i 90210 första säsongen. Han har verkligen växt sen dess då han har fått många roller på sistone nu - några av dom ska jag försöka se i veckan. Chris Carmack och Sara Paxton var jättebra och de andra som Chris Zylka, Katherine McPhee, Joel David Moore, Donal Logue och Sinqua Walls var inte heller så fel även om de bara var med kort! Jag rekommenderar er att se den om ni gillar hajfilmer eller så. Betyg 3 av 5. Trailern kan ni se här.

Sju vänner är på semester i soliga Lousianna Gulf där de faller offer för ett antal hajattacker...

Genre: Skräck, thriller, drama
Regissör: David R. Ellis
Utgivningsår: 2011
Speltid: 91 min
Rolllistan: Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack, Chris Zylka, Katherine McPhee, Joel David Moore, Donal Logue, Sinqua Walls, Alyssa Diaz, Joshua Leonard bl.a

120101.

Hejdå 2011, hej 2012! Några av mina nyårslöften är att dricka vatten mer än bara en gång i veckan, att äta godis/chips bara på helgerna men självklart med undantag av bio, att skärpa mig mer med skolan, att ha mer aktiviteter än bara hemmakvällar och sist men inte minst - att 2012 ska bli mitt bästa år!!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus