Over My Dead Body.

Såg just sommarfinalen av Pretty Little Liars 2x12 Over My Dead Body. OOOOOMG, säger jag bara! Ett helt galet spännande avsnitt!

WTF!? Var det Jenna och Garrett som dödade Alison!? De avslöjade sin "devilplan". Inte heller ett smartaste ställe att berätta hela sin "devilplan" på - vilka som helst kunde ha hört detta! Och vad fan har Jason med det att göra, som de nämnde!? Tre nya stora frågor: Dödade de verkligen Alison eller inte och var Jason med eller inte? Och kan Jason vara Spencers halvbror, förresten!? Ett stort OMG!

Och jag är så himla jävla glad att Caleb är tillbaka nu! Jag älskar Caleb och Hanna tillsammans, de hör ihop helt enkelt! Men jag önskar att det finns flera scener med dem i det här senaste avsnittet! Och haha, vad fan bra att Caleb bara dissade Hannas bitchiga styvsyster Kate utan att ens tveka lite! Han bara "That is a very pretty dress" och sedan plötsligt "You should know it gives you back fat" och gick iväg. HAHAHAHAHA! Världens bästa diss dock! Fantastisk pojkvän han är! Han älskar verkligen Hanna, det är klart och tydligt.

Gud, jag grät så när Spencer gjorde slut med Toby. Stackars Toby som försöker få tillbaka henne på polisstationen! Fan ta A! Jag ska fan döda honom/henne! De är ju en av historiens finaste paren!

Och ni får seriöst skärpa er nu, tjejer! Sluta vara så jävla svaga och låta A kränka er! Var starka och vinna över den jäveln istället! Det är bara att visa alla sms från A som ledde till att ni blev fångade av polisen. Då kan ni bli fria på en gång. Det är väl inte så jävla svårt!?

Och vilket möte Ezra fick av Arias mamma också som skällde på honom om hans förhållande med Spencer. Kom igen, Ezra, bara säg att det är Aria du är kär i och som du är tillsammans med! Inte Spencer! Sa du inte till Aria att ni nu ska komma ut med ert förhållande? Så. Bara att köra på!
Och WTF!? Var Dr Sullivan med på det hela? Alltså göra så att tjejerna blev fångade av polisen!? OMG! Jobbar hon med A? Eller gjorde hon allt det bara för att få leva? Dumt! Väldigt dumT!


Åååh, jag orkar inte vänta tills januari då resten av den andra säsongen fortsätter! Det är ju så långt kvar dit! Åh, jag önskar att det finns nåt som kan göra att tiden går snabbare! Det slutade ju så himla spännande! ♥

TOTAL LYCKA!!!!

Jag är så jävla lycklig att Chad Michael Murray ska återvända som Lucas till One Tree Hill nionde säsong! Hilarie Burton har tyvärr tackat nej pga hennes medverkan i en annan tvserie och för att hon har familj och barn. Men det är väl bättre att nån av dem återvänder än ingen av dem alls? Men hur som helst... ni kan inte föreställa er hur lycklig jag är just nu! I'm so exicted to see Lucas comeback!

My first time.

Gissa vad!? Igår svimmade jag för första gången någonsin i mitt liv! Jag hade aldrig varit så här jävla rädd förut när jag svimmade och vaknade och insåg att jag hade svimmat nyss. Jag visste ju inte hur det kändes då jag aldrig hade svimmat i mitt liv. Men nu vet jag. Det var en märklig och vidrig upplevelse, verkligen! Nu ska jag försöka förklara hur det gick till.

Jag hade feber och jag hade också så jävla ont i min högra höft där min njursten sitter, ondare än någonsin, så jag tog ett hett bad och försökte slappna av. När det snart hade gått tio minuter, klarade jag inte av det mer. Så jag skulle kliva ur badkaret. Men då när jag stod upp, blev jag helt plötsligt väldigt yr och allting blev plötsligt helt svart. När jag vaknade efter några sekunder, låg jag på golvet i en jättekonstig sittställning. Jag vet inte hur man ska beskriva just den sittställningen.

Och nu i morse hade jag så jävla ont i hela min kropp.
Jag kunde nästan inte gå, över huvudet taget. När jag skulle det, så kunde jag inte ens stå rak i ryggen som jag annars brukar göra. Jag måste alltså böja lite på mig eller krypa på golvet. Det var asjobbigt! Det slutade med att Ida skippade skolan och skjutsade mig i mopeden till akutmottagningen och höll mig sällskap hela vägen till slutet. Tack snällt! Du är världens bästa vän! Och en tolk fanns även på platsen också. Vi var där typ halv ett och var färdiga prick kl tre. Jag fick en spruta med rejält morfin i min högra höft. Det gjorde verkligen ont när sköterskan stack nål i den, men det gick över snabbt. Tack och lov! Och efteråt hämtade vi ut min medicin. Sen åkte vi hem. Och jag lade mig och tog en tupplur. Jag hade ju inte sovit ordentligt i natt, jag snarare bara mer blundade än sov. Åh, jag längtar redan tills jag äntligen kan kissa ut min jävla njursten om några veckor!

TV-serie lista.


Lista upp 10 olika serier som du gillar i valfri ordning:

1. One Tree Hill
2. Pretty Little Liars
3. Gossip Girl
4. The Vampire Diaries
5. Teen Wolf
6. Nikita
7. Prison Break
8. The Lying Game
9. 90210
10. True Blood

Sedan svara på frågorna med numret av serierna du listade.

1. Vem är din favorit av de manliga karaktärerna i nr 3? (Gossip Girl)
Utan tvekan är det Chuck Bass!

2. Vilken är din favorit säsong av nr 7? (Prison Break)
Jag säger första säsong! Det var jämt spännande när fångarna jobbade med rymningen.

3. Om du skulle vara en av karaktärerna i nr 4, vem skulle det vara då? (The Vampire Diaries)

Elena Gilbert! Hon får ju hångla med båda Damon och Stefan!

4. Vilken serie av nr 9 och nr 2 har det bästa castet? (90210, Pretty Little Liars)

Pretty Little Liars, utan tvekan!

5. Vilket par i nr 8 gillar du minst? (The Lying Game)
Kanske för tidigt att säga det då det bara finns två avsnitt av serien ute? Men om jag måste välja, så säger jag nog; Luke och Sutton. När jag såg dem tillsammans första gången, så gillade jag dem inte alls. Jag bara visste att Luke var fel för henne och jag hade rätt.

6. Nämn en idé till ett framtida avsnitt av nr 7. (Prison Break)
Kanske svårt att svara på då serien inte går längre. Men om den gjorde det och Michael inte hade dött, så skulle jag vilja att de fokuserade på ett avsnitt på sjukhuset när Sara skulle föda. Jag kan redan föreställa mig Michaels och Saras total lycka när de får se deras son för första gången.

7. Vilken karaktär är mest överskattad i nr 5? (Teen Wolf)
Jag har aldrig gillat Jackson för han är en idiot även om han är snygg, så jag säger Jackson!

8. Något i nr 5 som du hatar? (Teen Wolf)
Att specialeffekterna inte är det bästa, särskilt alphan som ser ut som en gorilla. Och varulvarna är också så himla fula, haha!

9. Hur länge har du kollat på nr 1? (One Tree Hill)
Nästan sen det började. Jag började ungefär vid avsnitt 15 i den första säsongen. Sen dess har jag varit helt fast. Och det gör jag fortfarande nu också. Jag har alltså följt serien i åtta år nu. Så otroligt länge!

10. Har nr 4 inspirerat dig? (The Vampire Diaries)

Nej, jag tror inte det. Det är ingenting jag har tänkt på, egentligen.

11. Vem är din favorit av de kvinnliga karaktärerna i nr 10? (True Blood)
Jag säger Sookie! Hon är tuff och står på sig själv. Hon har skinn i näsan. Därför är hon min favorit. Det är just den anledningen till att en av mina katter heter Sookie.

12. Nämn en scen ur nr 7 som gör dig ledsen. (Prison Break)
Den allra, allra, allra sista scenen med Michael och Sara när de säger adjö i Prison Break The Final som utspelar sig direkt efter den fjärde och sista säsongsfinalen. Bara så jävla sorglig! Och sen hans video till Lincoln och Sara i båten. Åh, så fint men ändå så sorgligt. Jag gråter fortfarande lika mycket varenda gång.

13. Din favorit gäst karaktär i nr 5? (Teen Wolf)

Den har inte hunnit med så mycket gästkaraktärer än. Men av de små karaktärerna är nog Danny min favorit. Och så klart Scotts mamma också. Hon är väldigt cool!

14. Något i nr 4 som du vill ska hända, men som inte har hänt? (The Vampire Diaries)
Att Damon och Elena har ihop det, även om jag är ett Stelena fan (Stefan och Elena).

15. Ditt favorit par i nr 9? (90210)

Liam/Naomi och Liam/Annie (knepigt, jag vet, men jag kan ej välja mellan dem!), Teddy/Silver och Navid/Adrianna.

16. Sätt ihop två karaktärer ur nr 2 som skulle kunna bli ett helt okej par. (Pretty Little Liars)
Hmm, en så svår fråga! Jag skulle nog tro Jason och Aria! Skulle vilja se dom ihop. Självklart älskar jag Ezra och Aria tillsammans och jag är ett stort fan av dom två. Men jag är trött på att dom ska jämt vara perfekta. De behöver lite drama för att de inte skulle bli tråkiga senare framöver i serien. Därför vill jag se lite spänning mellan Jason och Aria för att det sedan ska vara Ezra och Aria i slutändan!

17. Vilket avsnitt i nr 3 gillar du minst? (Gossip Girl)
Ååh, jag har absolut ingen aning. För jag gillade varje avsnitt i alla fyra säsonger. Så detta kan jag nog inte svara på, tyvärr.

18. Vilken är din favoritlåt som har spelats i nr 8? (The Lying Game)
Detta kan jag tyvärr inte svara på heller, jag är ju döv.

19. Vad är det du älskar med nr 2? (Pretty Little Liars)
Serien är jämt så jävla spännande att jag alltid sitter som på nålar! Inte ett endast tråkigt avsnitt! Nej. Aldrig. Och serien har coola, fantastiska, härliga och roliga karaktärer också.

20. Vilken är din favorit säsongpremiär av nr 4? (The Vampire Diaries)
Jag säger nog den andra säsongen. Det var så grymt spännande och bra! Katherines comeback och allt!

21. Hur blev du intresserad av nr 8? (The Lying Game)
För att den har samma producenter som Pretty Little Liars har och för att båda böckerna har samma författare och jag kollar ju på PLL. Det är så jag blev intresserad av den nya serien.

22. Vilken serie utav nr 10 och nr 5 har du sett mest avsnitt ifrån? (True Blood, Teen Wolf)
Jag säger Pretty Little Liars då den nu är inne på sin andra säsong och Teen Wolf har ju bara första säsong med tolv avsnitt. Så jag säger PLL.

23. Vilken är din favoritvänskap i nr 1? (One Tree Hill)

Lucas och Haley, helt klart! Jag saknar dom tillsammans. Åh, vad jag önskar ännu mer nu är att Chad Michael Murray aldrig hade lämnat serien! Annars skulle det fortfarande finnas underbara scener med honom och Haley. Men ja, man kan inte få allt man vill, tyvärr.

24. Nämn en scen ur nr 6 som får dig att skratta. (Nikita)
I säsongsfinalen när Nikita säger "baby" till Michael och Birkoff bara "Skaffa ett rum". Hahaha, den var riktigt rolig!

25. Ditt favorit OMG/chockerande ögonblick ur nr 7? (Prison Break)
Saras comeback i den fjärde säsongen då alla, även jag, har länge trott att hon verkligen var död. Men icke sa nicke. Därför var det ett stort OMG ögonblick för mig.

26. Något i nr 6 du inte ville skulle hända, men som gjorde det? (Nikita)
Att Nathan och Alex gjorde slut eller ska jag säga att Nathan lämnade henne efter Alexs order? Jag gillade dem tillsammans sjukt mycket! Jag håller tummarna hårt på att Nathan kommer tillbaka i den andra säsongen! Det bara måste vara de två igen!

27. Vilken karaktär gillar du minst i nr 2? (Pretty Little Liars)
Hmmm, svår fråga. Jag säger nog Jenna. Hon är så irriterande och bara så skum. Eller nej förresten, jag säger båda Garrett och Jenna! De är äckligt irriterande och skumma.

28. Vilket är ditt favoritcitat ur nr 10? (True Blood)
"Everyone who claims to love you: your friends, your brother, even Bill Compton; they all gave up on you. I never did." Det var det första jag tänkte på. Det där bevisar bara att Eric älskar Sookie!

29. Vilken är din favorit säsongavslutning av nr 9? (90210)
Jag säger nog den andra säsongen! Min favorit Naomi blev våldtagen. Det var ju så fruktansvärt!

30. Vilken serie utav nr 1, nr 3 och nr 9 gillar du mest? (One Tree Hill, Gossip Girl, 90210)
One Tree Hill då jag har följt den i åtta år, utan tvekan! Den är och kommer alltid att vara min största favorit.

31. Vem utav karaktärerna i nr 8 skulle du vilja se mer utav? (The Lying Game)
Det är alltid Emma i centrum. Så jag säger Sutton. Hon är med alldeles för lite! Jag hoppas att hon är med mer framöver i serien! Vill ju se mer av hennes story också, inte bara Emmas.

32. Vem av karaktärerna i nr 1 är du mest lik? (One Tree Hill)
Jag är en blandning av Peyton, Brooke, Haley och Lucas.

33. Vilket par du nr 7 klarar du inte av? (Prison Break)

Jag klarade inte av Michael och Veronica när man fick se tillbakablickar innan fängelset och allt i avsnitt 16 i den första säsongen. Jag är så glad att de aldrig kysstes eller något.

34. Vilken karaktär ur nr 1 är din favorit övergripande? (One Tree Hill)
Hmm... ingen aning.

35. Nämn ett par du vill ska hända i nr 10. (True Blood)
Det har hänt nu. Eric och Sookie. Äntligen, säger jag bara!

36. Skulle nr 4 och nr 9 fungera att slås ihop? (The Vampire Diaries, 90210)
Populära och rika vampyrer som festar? Nej, absolut inte! Hahaha. Det skulle vara askonstigt!

37. Nämn en scen ur nr 8 som gör dig lycklig. (The Lying Game)
Också svår fråga att svara då det bara finns två avsnitt ute. Men jag säger nog dansen med Ethan och Emma på studion i avsnitt 2. Den gjorde mig lycklig. För man kunde se hur det började hetta till mellan dem. Jag gillar dem tillsammans ju så galet mycket.

38. Nämn ett avsnitt ur nr 2 som önskade aldrig hände. (Pretty Little Liars)
Jag kan inte komma på någonting faktiskt.

39. Vem i nr 10 är mest underskattad? (True Blood)
Bill. Jag gillar inte honom.

40. Vilket är ditt favoritavsnitt ur nr 5? (Teen Wolf)
Det är nog helt klart säsongavslutningen ”Code Breaker”. Den var så spännande! Och för att Scott och Allison blev tillsammans igen. Jag gillar dem riktigt mycket, de hör ihop helt enkelt.

41. Vilken är din favoritscen ur nr 6? (Nikita)
När Michael och Nikita äntligen kysstes! Detta hade jag ju väntat på ändå sen första början man såg dem tillsammans!

42. Nämn en idé om en framtida karaktär i nr 3. (Gossip Girl)
Ett Chair barn. Skulle älska om Chuck och Blair fick ett barn ihop. De är och alltid kommer vara mitt största favoritpar.

43. Vilken serie utav nr 2 och nr 6 har det bästa intromusiken? (Pretty Little Liars, Nikita)
Ingen aning, jag är ju döv.

44. Vilken serie utav nr 5, nr 1 och nr 10 är mest överskattad? (Teen Wolf, One Tree Hill, True Blood)
One Tree Hill - alltid och för evigt.

45. Vem är din favorit skådespelare (manlig) i nr 6? (Nikita)
Shane West. Han är en kanonbra skådis, tycker jag. Och också så himla snygg att man alltid dör när man ser honom!

46. Nämn ett mashup par som du skulle gilla ur nr 3 och nr 8. (Gossip Girl, The Lying Game)

Chuck och... Sutton? Haha, jag har ingen aning! Haha.

47. Vilken serie utav nr 6, nr 4 och nr 7 är mest underskattad? (Nikita, The Vampire Diaries, Prison Break)
Underskattad? Tror egentligen ingen är det. Nikita är kanonbra, The Vampire Diaries är en sån stor succé nu och Prison Break var en verkligt stor succé.

48. Vilken gästkaraktär i nr 9 gillar du minst? (90210)
Emily, Dixons och Annies bitchiga kusin. Jag hatar henne något enormt!

49. Vem är din favoritskådespelerska i nr 3? (Gossip Girl)
Leighton Meester, utan tvekan!

50. Nämn en idé om en spinoff av nr 7. (Prison Break)
Eftersom Michael är död, skulle jag vilja se hur Sara har det efteråt med deras son och hennes kärleksliv. Hon är på jakt efter den rätte, hon är redo för en ny man i hennes liv. Hon är redo att sluta sörja Michael även om hon verkligen älskade honom väldigt mycket och inte kan tänka sig ett liv utan honom. Men eller nej, vänta lite, jag har en mycket bättre idé! En verkligen kanonbra idé! Det skulle komma nåt övernaturligt som gör att Michael återstår från döden och så lever han och Sara lyckliga i alla sina dar med deras son. Bra va!? ;)

Raise Your Voice.

Det var ett tag sedan man såg Raise Your Voice sist! Kanske två eller tre år sedan sist? Jättekonstigt då den är en av mina absolut favoritfilmer, haha. Men hur som helst... den är fortfarande lika bra och underbar och nästan så inspirerande att jag också vill sjunga trots att jag inte kan det över huvudet taget då jag är döv! Tråkigt men sant. Det jag önskar mest i mitt liv nu är att kunna lyssna på musiken, åtminstone en enda gång, men det kommer aldrig att hända, vilket gör mig ledsen. Och jag gråter fortfarande lika mycket varenda gång Terri storebror dör och när man ser hans gjorda video. Och jisses, jag har glömt hur söt Kiwi var med hans förälskelse i Sloane och hur snygg Terris nyblivande pojkvän Jay var. Nu är jag faktiskt riktigt sugen på att se om filmen igen, haha. Den kommer alltid att vara en av mina favoritfilmer ♥ trailern kan ni se här.

My Birthday.

Gissa vem som fyller år idag? JAG!
Grattis till mig själv på 20-årsdagen! ;D

The Lying Game.

ABC Family bolaget har fått en ny hit igen! En ny tvserie som heter The Lying Game som är producerad av ingen annan mindre än samma producentar av succén Pretty Little Liars. Och den är även baserad på en bok av Sara Shephard som också ligger bakom Pretty Little Liars böckerna. Då är det ju inte direkt så konstigt att den nya tvserien är en hit för mig - och troligen för alla andra också! Jag har sett första avsnittet och jag är kär! Jag är helt fast i serien nu, jag sitter som på nålar när jag tittar på den. Den är verkligen grymt bra och riktigt spännande! Så det är klart som fan att jag ska följa den. Jag är så tacksam för att ägaren av Days.nu, Andreas, översätter serien. Vilket betyder att jag slipper att ha det krångligt med engelska undertexter. Skönt! Om jag måste vara ärlig, så har serien lite The Vampire Diaries andan över sig. Men bara en grej - samma skådespelare som spelar två olika roller, precis som Nina Dobrev spelar Elena och Katherine. Alexandra Chando spelar tvillingsystrarna Sutton och Emma. Jag gillar sånt! Det brukar vara så himla bra gjort! The Lying Game rekommenderas starkt för alla som gillar/älskar Pretty Little Liars! ♥

I det nya dramat The Lying Game möter vi Emma (Alexandra Chando), en godhjärtad fostertjej som varit med om många mitgångar i livet. Hon får veta att hon har en identisk tvillingsyster, Sutton (också spelad av Alexandra Chando), som till skillnad från Emma blev adopterad av rika föräldrar och lever ett till synes idealiskt liv. Efter deras första möte lyckas Sutton övertala Emma att kliva in i hennes liv under ett par dagar medan hon åker till Los Angeles för att leta efter deras biologiska föräldrar. Emma tar på sig rollen som sin syster, men blir orolig när hon senare får veta att Sutton har försvunnit. Nu måste Emma välja om hon ska berätta sanningen för Suttons familj eller om hon ska riskera sitt eget liv och ta reda på vad som hänt med sin tvillingsyster och varför de skiljdes åt vid födseln över huvudet taget...

Seriehunks #8.

På åttonde plats kommer Ed Westwick som mest är känd som Chuck Bass i Gossip Girl. Bara för att jag älskar brittiska killar och han är definitivt en av dom. Nu till Chuck... Jag älskar hans tuffa attityd, hans mumsiga & sexiga blickar och hur hans starka självtroende utstrålar utan att han gör någonting. Jag älskar hur mycket han bryr sig om Blair. Jag älskar hur han gör allt för att göra Blair lycklig. Jag älskar hur mycket han älskar Blair. Han är också så förbannat snygg och innerst är han också allt annat än bara kall som han kan uppfattas. Det här är varför han kom med i min tio topp seriehunkar. Någon som håller med mig? ;)

Tidigare: #10 Matt Lanter #9 Colton Haynes

FINALLY!

I natt åker jag! Det händer verkligen! FINALLY! Jag har ju längtat som fan efter detta sen den 3 juli! Äntligen händer det verkligen nu i natt!!! ♥

Nikita season 2 promo.

OMG, JAG LÄNGTAR SOM FAN!!! Det ser ut att komma bli en grym säsong! Särskilt då Nikita och Michael nu är på samma sida medan Alex inte längre är det. Ärligt, så är jag rädd för Alex nu. Spännande!


Life is too short to worry.

Idag var jag och Ida i Marieberg centrum och vi köpte lite grejer tills på söndag. För då händer det äntligen! Något som jag har längtat som en galning efter sen den 3 juli! Äntligen sker det nu på söndag! Jag kan knappt vänta!!! Bara två jävla dagar kvar. Eller en och en halv dag kvar, rättare sagt! Åååh! I can't wait anymore! ;)

Inte ett dugg!

Idag har jag INTE känt någon smärta alls i min högra höft. Ni vet njursten? Nej, inte ett dugg! Så ni kan nog inte föreställa er hur glad och lättad jag känner mig just nu. Jag har ju inte behövt ta någon tablett idag, över huvudet taget. Underbart!!!

Ville bara säga det här innan jag går och fortsätter gnutta på några avsnitt av 90210 andra säsongen. Jag har börjat se serien från början idag och redan nu är jag på den andra säsongen. Galet va!? ;)

Seriehunks #9.

På nionde plats kommer Colton Haynes som mest är känd som Jackson i den nya tvserien Teen Wolf. Även om hans karaktär är mycket dum i huvudet, så är han ändå väldigt snygg. Mycket tack vare sin lilla bad boy stil. Och så har han ett fint leende också. Klart att han hamnar på nionde plats. Någon som håller med mig? ;)

Tidigare: #10 Matt Lanter

Mr Gigandet.


Titta vilken snygging som fyller år idag! Cam Gigandet fyller 29 år idag. Grattis!!! ♥

Akutmottagningen.

Vilken dag jag hade idag! Minns du mina inlägg här och här? Det hände tyvärr igen igår efter en månads ingenting. Jag hade sååå ont i min högra höft och spydde som en galning hela dagen igår, hela natten idag (jag sov knappt!) och hela dagen idag.

Vid tolv idag fick jag nog och gick till Brickebacken vårdcental för att be om hjälp. Jag var orolig också. Jag ville veta vad det var för fel på mig. Jag träffade en sköterska som ställde frågor till mig, sen fick jag ny tid - kl två. Jag var klar hos sköterskan kl ett. Så jag gick hem i en timme, sen gick jag tillbaka vid två. Då fick jag träffa en doktor där och så klart en tolk också. Han ställde samma frågor till mig som sköterskan gjorde. Sen tog en annan sköterska blodprov på mig (till höger) och så gjorde jag kissprov. Kissprovet visade att jag hade blod och lite stenar. Det visade sig att jag har njursten. Så vid kl tre när vi var färdiga, ordnade doktorn en skjuts åt mig till akutmottagningen där man fick vidare undersökas.

Ca kvart över tre kom min skjuts. Han skjutsade mig till akutmottagningen. Jag var framme halv fyra. Där mötte jag några kompisar som Ida, Jonas, Victor, Johan bl.a. De var mitt stöd och Johan var min tolk. Efter en kort väntan hämtade en sköterska mig, en söt kille i 22-25 års ålder, och Johan. Sköterskan tog blodprov igen på mig (till vänster). Han var verkligen trevlig! Sen fick jag vänta i en timme, för att mitt blodprov skulle forskas i en timme, och kanske nån extra timme. Efter en lång väntan, hämtade äntligen en läkare mig och visade mig till ett rum där man fick vänta i över en timme innan en annan läkare kom för att undersöka mig. Under tiden låg jag och sov. Jag sov ju knappt i natt, så det var klart att jag var trött! Innan läkaren kom, gjorde jag kissprov igen. Den här gången var det samma sak. Blod och stenar. Så det var solklart att jag hade njursten. Men för säkerhets skull, fick jag en tid hos röntgen halv nio.

Halv nio blev jag röntgen i min mage. Sedan fick man vänta i ett väntsal i ca femton minuter på att läkaren skulle komma tillbaka med resultatet. Och det visade sig att allt stämde exakt. Jag har njursten. Tråkigt, men sant. Jag fick två tabletter tills i natt. Såna som man ska ta upp i rumpan. Blä, men man måste. Sen imorgon får jag hämta ut mitt recept - tabletterna som jag ska ta två upp till tre gånger om dagen i några veckor. Kanske en månad senare ska jag få ett brev av akutmottagningen om ett återbesök. Då ska de undersöka mig extra noga och komma på hur man ska göra med min njursten. Om det blir att äta medicin eller om det blir nån opereration. Tråkigt, men sant! Jag håller tummarna på medicin! ;)

Tösen Katti.

Just nu är jag hundvakt. För första gången. Typ. Jag passar Idas söta Katti medan hon nykterist är ute och festar någonstans med några kompisar. Jag kommer alltid, alltid att ställa upp på att passa Katti, för hon är helt underbar! Det är svårt att INTE vara förälskad i henne ♥

110813.

Jag antar en rolig lista där jag ska svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i mitt namn. Såna listor gillas! ;)

Jag heter: Micaela
Jag vill dricka: Mjölk
Jag vill äta: Makaroner

Jag har:
Mobil
Jag har inte: Medalj
Jag är rädd för: Monster (våldtäktmän, mördare etc)

Jag är:
Mätt
Jag är inte: Mamma
Jag sjunger: Mamma x)

Jag påminner om djuret:
Murmeldjur
Jag vill ha en: Massör
Jag vill åka till: Malaysia

Seriehunk #10.

Sist ut är Matt Lanter som mest är känd för sin roll som Liam Court i 90210. När han först kom till serien, var han en bad boy och hade ihop det med Naomi. Jag föll pladask för honom. För hans bad boy stil, hans coola attityd och hur hans sexighet bara utstrålade utan att han ens gjorde något. Men nu är han, tja, bara en helt vanlig kille och är ihop med tråkiga Annie. Jag saknar hans bad boy stil och jag saknar honom ihop med Naomi. Nej, missförstå mig nu inte! Han är fortfarande snygg, ja. Men jag hoppas ändå på att han gör en comeback som bad boy och så klart en Liam/Naomi comeback i fjärde säsong! Och en sista sak, jag lovar er att om han fortfarande vore bad boy, så skulle han lätt ha hamnat i kanske plats 5 istället! Håller någon med mig? ;)

Tio seriehunkar.

Nu är jag riktigt sugen på att göra samma lista här som Karin gjorde. En tio topp lista med de snyggaste seriehunkarna. En enda regel är att det måste vara en serie som jag faktiskt kollar på nu eller har kollat på (läs: det betyder en serie som är över nu).

Jag börjar först på måndag. Jag måste ju bestämma mig först vilken plats jag ska placera vem i. Få se om nån av er håller med mig om mina val eller ej! Nu blir det spännande va? ;)

UPDATE 23:15:
Damn! Jag har 32 hunkar att välja på! Hur sjutton ska jag fixa det till 10 stycken!? x)

The Vampire Diaries season 3 promo.


OOOOH-MY-GOD! Stefan dödar igen, Stefan och Damon stöter ihop, Tyler och Caroline myser till (yesyesyes! Äntligen!) och Damon och Elena (inte Katherine) vid spegeln! Åååh, september, kom nu! ♥

Ny BD still.

Det har kommit ut några nya stills från Breaking Dawn part 1. Men här gillar jag bäst! Helt jävla underbar still på Edward och Bella med vigselringarna på sig! Jag längtar som en galning tills den 16 november! Det känns så oändligt långt kvar dit trots att det snart bara är tre månader kvar! ♥


Miss Stewart.

OOOOOH-MY-GOD! Kristen Stewart är så OTROLIGT JÄVLA VACKER i sin nya fotosession! Visst, hon har ett ton smink på sig, men hon är så otroligt vacker! Så otroligt perfekt utseendesmässigt! ♥


Citat #9.

"You're the queen of heels and handbags. But out here you're dora the explorer. You have any other personalities I should know about?"
- Caleb till Hanna, Pretty Little Liars säsong 1 avsnitt 19.

Why I love the brothers Winchester.

Jag älskar Supernatural för att den är en övernaturlig serie och för att varje avsnitt är alltid spännande och händelserik. Jag har ju alltid älskat övernaturliga saker - som häxor, vampyrer, varulvar, den flygande hollandären, spöke, änglar, massor annat!

Men om jag måste vara ärlig och välja en ENDA anledning till varför jag fortsätter titta på serien, så väljer jag bröderna tveklöst. Det är den självklara anledningen. Nej, inte för att de är snygga, utan för deras relation. Brödernas relation är bara så... EPIC. De gör verkligen vad som helst för varandra oavsett hur konsekvenserna blir. Dör en, så säljer den andre sin själ för att den som dog ska återuppstå. Eller så hittar de olika andra tusen sätt för att ta tillbaka en till levande. De kan verkligen inte tänka sig världen utan den andre. De retas med varandra som syskon gör, de skyddar varandra, de bryr sig om varandra och de älskar varandra. Nej, det går verkligen inte att förklara hur epic deras relation är. Ni bör nog titta på serien själv för att förstå till 110% vad jag menar.

Men ja, det som jag sa innan är varför jag älskar bröderna Winchester.
Jensen Ackles och Jared Padalecki, som spelar bröderna Dean & Sam, har underbar "syskon-kemi". Man kan nästan tro att de verkligen är bröder IRL, men egentligen inte. Fan vad glad jag är att Simon "övertygade" mig att börja titta på serien. Jag älskar Supernatural! ♥

PS. Nu är jag sugen på att sätta igång med den fjärde
säsongen nu efter flera veckors paus. Pausen är nog över nu! ;)

Hottie #1 Pattinson.

Robert Pattinson, mest känd som Edward Cullen i Twilight-filmerna, är och alltid kommer vara etta för mig! Jag bara, bara verkligen älskar hans alla olika slags leende, hans blickar, hans utstrålning, hans humor, hur han skrattar, ja ALLT! Han är till och med så jävla snygg på sitt eget sätt! Han är snygg utan att ens försöka vara det, som de flesta killar gör! ♥

Caleb/Hanna ♥

Eftersom jag både hatar och älskar den här scenen, så fixade jag ihop ett "kollage"


Citat #8.

"I have one very good reason to come back... you."
- Caleb till Hanna, Pretty Little Liars säsong 2 avsnitt 9.

The most heartbreaking scene!


Herregud, den här måste vara den värsta (och vackraste) scenen i Pretty Little Liars ever! So fucking sad and heartbreaking! När Caleb grät, då grät jag. Och när Hanna grät, då grät jag ännu mer. Jag hade aldrig gråtit så här mycket i serien som jag gjorde nu idag när jag såg på det senaste avsnittet. Jag hoppas att Caleb kommer tillbaka så fort som han kan, som han lovat Hanna här. Det här är varför jag älskar Caleb och Hanna tillsammans! När de utbytte "Jag älskar dig" var lätt det sötaste!

Source Code.

Militärpiloten Colter Stevens befinner sig på ett uppdrag han varken förstår eller frivilligt anmält sig till. Plötsligt vaknar han upp på ett pendeltåg på väg mot centrala Chicago. Mitt emot honom sitter en kvinna han aldrig tidigare sett och när han ser sin spegelbild tillhör den en främmande man. Några minuter senare sprängs tåget och alla passagerare dör. Stevens vaknar upp omtumlad och fastspänd i en mystisk kammare. Från en videoskärm beordrar en kvinna honom, utan vidare förklaring, att återvända till tåget och återuppleva den okända mannens sista åtta minuter i livet - tills han lyckas identifiera bombmannen...

WOW! Den var verkligen helt över mina förväntningar! Den var bättre än förväntat! En väldigt kanonbra och spännande thriller rulle med inslag av kärlek som passar mig alldeles utmärkt! Jag älskade hela idén med tidsresor och att förändra nutiden/framtiden. Och jag gillade storyn (en ganska komplicerad historia som gör att man måste tänka själv lite grann), twistarna och skådespelarna. Inte så konstigt med tanke på att jag gillar upprepade sekvenser där man får sitta och klura på vad som egentligen händer. Det var vad filmen i princip nästan handlade om. Filmen var trovärdig och verkligen välgjord. Jake Gyllenhaal passade väldigt utmärkt i huvudrollen! Och vackra och charmiga Michelle Monaghan var också helt perfekt! Deras kemi var fin. Jag ger filmen en stark femma. Trailern kan ni se här.

Source Code
Genre:
Thriller, mysterium, Sci-fi
Regissör: Duncan Jones
Utgivningsår: 2011
Speltid: 93 min
I rollerna: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright, Michael Arden, Cas Anvar, Russell Peters, Brent Skagford, Craig Thomas, Gordon Masten bl.a

Citat #7.


"Yeah, Ashley is gorgeous and so sweet and so much fun to work with... so really it's though to go in everyday and work with her. I hate it. No, I'm just kidding."
- Tyler Blackburn om Ashley Benson.

PLL ♥


Nessie/Sookie.

Av att döma det jag sett de senaste dagarna jag haft Nessie och Sookie här hos mig, så är de verkligen raka motsatsen! Nessie tycker väldigt mycket om att gosa och att bli klappad - hela tiden! Medan Sookie hellre är själv för det mesta. Men när hon väl vill gosa eller bli klappad så är hon lika go som Nessie. De är väldigt älskvärda och helt underbara katter!

För er som vill se bilderna på dem, så kolla i kategorin Foto ;)

Ian, Paul & Nina.



Vem är bäst som Jason?

I den första säsongen av Pretty Little Liars kommer man att träffa Allisons storebror Jason. I säsongen spelas han av Parker Bagley - i två avsnitt bara. Och sen i den andra säsongen blev skådisen utbytt mot Drew Van Acker. För att vara ärlig, så tycker jag att Drew är fan tusen gånger bättre som skådis och så klart mycket snyggare också än Parker på ett väldigt mystiskt sätt!!! Så därför är jag glad nu att det nu är Drew som spelar Jason! Vem föredrar ni som Jason? Parker Bagley eller Drew Van Acker? Jag är nyfiken!!! ;)

Min lilla Sookie.





Min granne.

HAHAHA, jag måste berätta en rolig sak! Igår gick jag ett brev från min granne, en jättetrevlig gubbe som bor i lägenheten under min. Han undrade vad det var för oväsen i min lägenhet på nätterna och ca sju på mornarna. Så klart skämdes jag lite och hade dåligt samvete, så jag skickade ett svarbrev till honom där jag bad om ursäkt och sa att det berodde nog på min kanin Mjukis. Jag har ju sett henne göra så några gånger, alltså hon dunkar nästan jämt på sin bur - så jag var inte dum nog att tro att det var något annat som orsakade oväsen. Och idag fick jag svar för några timmar som jag tog från brevlådan alldeles nyss. Och hans svar var så rolig att jag skrattade så jag grät! Hans svar lyder så här;

Hej och tack för brev. Kanin!!! Jag skrattade ordentligt. Vad jag har funderat ska 'ru veta. Det är ingen fara på taket men jag trodde att jag fått tomtar på loftet.

- Den som är medveten om sin sjukdom är fri från sin sjukdom...

Ovan ett kinesiskt ordspråk som passar in på de flesta av oss... även när man fått kaniner på loftet.

Nessie - och en till.

Och förresten, på tal om Nessie... hon blev 12 veckors gammal i torsdags och jag hämtade äntligen hem henne igår. Jag hade längtat efter detta som fan sen 12 maj då hon föddes. Men nu har jag äntligen henne hos mig efter en jävla lång väntan! Och idag tog jag hem en till katt - en av Nessies syskon. För båda Ida och jag tyckte att det verkligen var synd att Nessie var ensam. Mjukis är ju inte tam ännu, så Nessie kan inte leka med henne då. Och jag hade verkligen inget emot en katt till. Så därför tog jag hem henne också. Jag har tyvärr inte bestämt ännu vad hon ska heta. Jag funderar fortfarande och ja, jag ska fixa bilderna på henne snart och så några på Mjukis också. Håll utkik! ;)

Update 7/7-11:
Nu är det bestämt. Den namnlösa katten ska heta Sookie! ;)

Min lilla Nessie.





Tyler Blackburn.

Och på tal om killarna... Tyler Blackburn är en av dem! Så galet snygg! Okej, han är inte riktigt en fotogenisk typ... men i serien! Bara så galet snygg på hans eget sätt liksom! Sött leende, mumsiga blickar! Och så vansinnigt gullig! Han spelar Caleb och är Hannas pojkvän. Han kommer att visa sig för första gången i avsnittet 14 i säsong 1. Jag har tjuvkikat på Youtube sen han kom och det gör jag fortfarande nu, bara för att jag älskar Caleb och Hanna tillsammans, de är så jävla fina ihop och jag vet också nästan allt om vad som kommer hända mellan dem och med Caleb (förresten, jag älskar duschscenen med dem här! Så het!) - men jag kan ändå inte låta bli att längta tills han kommer på svensk tv! Caleb, Caleb, Caleb...! Behöver jag säga mer!?

Pretty Little Liars.

Jag älskar söndagar! För att jag älskar Pretty Little Liars! För att jag älskar the cast, de är grymma! För att jag älskar storyn! Den är så spännande och vem i helvete är A? Och för att jag till och med älskar killarna, de flesta av dom är så... wow... SNYGGA! Och ja, listan kan göras lång till varför jag älskar serien!

Crazy in Love.

Josh Hartnett är Donald - en taxichaufför som på många sätt är ett geni. Hans liv är dock inte alltid så lätt, för som många andra med autism är han starkt beroende av fasta mönster och rutiner för att få vardagen att gå ihop. Men när den vackra och energiska Isabelle börjar delta i hans stödgrupp vänds hela hans invanda tillvaro upp och ner och allt det invanda förvandlas till kärlekskaos...

Fantastisk film! Enormt söt kärlekshistoria. Verkligen! Jag log bokstavligt talat igenom nästan hela filmen. Donald och Isabelle var sjukt söta och fina tillsammans, de hade mycket gemensamt vilket var en positiv sak! Det är asperger och autism i centrum men man kan se den som en ren, söt kärleksfilm både för unga som för gamla. Jag gillade storyn väldigt mycket. Den var en väldigt öm feel-good och vacker film som gjorde mig både glad och ledsen på en och samma gång. Och vilken övertygande karaktärstolkning av Josh Hartnett i rollen som autismen Donald! Han var verkligen jätteduktig!! Och han var så vansinnigt snygg också! As usual. Och Radha Mitchell var också grym! Den är naturligtvis en film som jag kommer att se igen nån gång! Trailern kan ni se här.

Crazy in Love / Mozart and the Whale
Genre:
Drama, romantik
Regissör: Petter Naess
Utgivningsår: 2005
Speltid: 90 min
I rollerna: Josh Hartnett, Radha Mitchell, Gary Cole, Sheila Kelley, Erica Leerhsen, Rusty Schwimmer, John Carroll Lynch, Allen Evangelista, Nate Mooney, Robert Wisdom bl.a

Soul Surfer.

Soul Surfer såg jag igår efter en stor, stark rekommenderan från en kompis. Och WOW! Den. Är. Så. Jävla. Bra! Lätt en av de bästa surffilmerna som finns! Att den är baserad på en sann historia gör det bara hela bättre! AnnaSophia Robb var fullkomligt fantastisk som Bethany Hamilton som i den sanna historien blev av med en arm efter ett hajattack. Ingen hade kunnat spela bättre än henne! Hon var trovärdig och äkta och en väldigt begåvad skådespelerska. Storyn var awesome och slutet var awesome. Jag älskade att de visade livet nuförtiden av den riktige Bethany Hamilton i slutet! Och det underbara med filmen var också att den hade en hel del begåvade skådisar som Dennis Quaid, Helen Hunt, Jeremy Sumpter (yes, han är med! En liten roll bara dock), Kevin Sorbo och Ross Thomas (snygg, snygg, snygg!). Filmen kommer jag lätt att se igen och så klart inskaffa till min dvdsamling också så fort den släpps! Trailern kan ni se här.

Om tonårssurfaren Bethany Hamilton som blev av med en arm i en hajattack och mot alla odds lyckades bli surfmästare igen, tack vare kärleken från sin familj och ren och skär beslutsamhet och tro...

Bloggbyte #5.

Ni borde besöka J.J och ta er en titt! Hon skriver om filmer/böcker, musik, kläder, hon skriver bra noveller och hon fotograferar. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

 

Vill du också göra bloggbyte med mig? Kontakta mig, så gör vi det! ;)


Death and Cremation trailer.

JAG VILL SE! Bara för att Jeremy Sumpter har en av huvudrollerna. Som en emokille med svart eyeliner och mörka kläder. Ska bli riktigt jävligt intressant att se honom som en emokille och så klart själva filmen när jag väl får tag i den! Han har jag ju bara sett i Peter Pan och Frailty ;)


Peter Pan.

När jag kollade igenom mina dvdfilmer för att välja en som jag skulle titta på, fick jag syn på Peter Pan och tog den direkt utan att tveka. Det var ju ett tag sedan man såg den sist! Och jag älskade den verkligen förut. Jag minns att jag såg på den jämt och ständigt. Jag fick aldrig nog av den, hur många gånger jag än tittade. Jag var också så jävla tokkär i Jeremy Sumpter, vilken spelade rollen som Peter Pan. Han var oändligt perfekt som Peter Pan, enligt mig. Jag hade världens största crush på honom. Det glömmer jag aldrig! Och Mr Sumpter och Rachel Hurd-Wood hade grymt fin kemi också. Inte konstigt då de faktiskt även var ihop på riktigt! Och nu när jag såg den nyss, så älskar jag den ännu mer nu. Helt jävla underbar barnfilm! Men den är också samtidigt sorgligt på vis och sätt. Peter Pan vill inte växa upp till en man, han vill alltid vara en pojke. Det är just en av anledningarna till att Peter Pan är en av mina favoritsagor. Och kom inte och säg att jag kommer att tröttna på filmen en vacker dag. För det kommer jag ALDRIG någonsin att göra, det kan ni lita på!

Citat #6.

"Tell Sookie, I was born the night she found me and because of her I went to my true death knowing what it means to love."
- Eric till Bill, True Blood säsong 4 avsnitt 6.
Herregud, så jävla vackert tal av Eric!!! <3

Morning Glory.

När den hårt arbetande TV-producenten Becky Fuller får sparken från ett lokalt nyhetsprogram börjar hennes karriär se lika blek ut som hennes händelselösa kärleksliv. Av en händelse råkar hon få jobba på Daybreak (det minst sedda av de nationella morgonprogrammen) och bestämmer sig genast för att återuppliva programmet genom att anställa det legendariske nyhetsankaret Mike Pomeroy. Dessvärre vägrar Pomeroy behandla stapelvarorna inom morgon-tv såsom kändisskvaller, väder och mode. Inte heller vill han jobba med sin bisittare Colleen Peck, en före detta skönhetsdrottning och veteran inom morgon-tv som inte har några problem med att täcka morgon-nyheter. Då Mike och Colleens egon kolliderar, först bakom kameran och sedan under sändning, börjar samtidigt Beckys kärleksaffär med kollegan Adam Bennett att knaka i fogarna. Plötsligt måste Becky kämpa för att rädda hennes förhållande, hennes rykte, hennes jobb och i slutändan hela tv-programmet...

Nu är Morning Glory med Rachel McAdams i huvudrollen äntligen sedd! Jag var först osäker från början på om jag skulle komma att tycka om filmen eller ej, men nu när jag har sett filmen alldeles nyss tänkte jag att varför var jag osäker för egentligen!? Jag gillade ju den verkligen mycket! Det är en väldigt feel-good film, tveklöst. Bra cast som alla är väldigt talangfulla, mycket bra flyt på handling och ganska rolig. Och på tal om cast... Harrison Ford, Diane Keaton, Rachel McAdams och Patrick Wilson var alla talangfulla. As usual. En ganska perfekt kombination! Jag älskade Rachels karaktär Becky - hon var rolig, knäpp, lite pinsam och ganska klumpig. Och Patrick, som spelade Adam, såg inte direkt så illa ut heller! Söt och mysig kille han. Den är en film som jag tveklöst kommer att se då och då! Trailern kan ni se här.

Breaking Dawn part 1 trailer.

Jag har sett trailern förut många gånger och jag säger det igen; JAG LÄNGTAR SOM FAN!!!


The drinks we drank last night.

Söndagens avsnitt 8x12 The drinks we drank last night av One Tree Hill var sååå jävla rolig!!! Den var inspirerad av The Hangover aka Baksmällan. Jävlar, vad jag skrattade mycket! Jag skrattade så att jag grät så att jag fick ont i magen. Så sjukt jävla rolig! Hunden på skateboard var... jisses, så jävla rolig! När han bara helt plötsligt kom på skateboard förbi tjejerna som stirrade skumt på honom, då brast jag direkt ut i skratt. Och Quinn piercerade sig i tungan och hade rått kött i hennes väska!? Millicent tatuerade sig, slämpad som en slampa, och kallade sig Boobs! Och Brooke letade som en galning efter sin försvunna förlovningsring - väldigt förgäves då Julian hela tiden hade den. Och gud, vilken tur att det var Julian som Brooke kysste och inte nån okänd kille! Jag blev fan lättad där. Och riktigt jävla roligt att hunden var Nathans lärares och att det också var hans hus som tjejerna kastade toapapper på, hahahaha! Det här avsnittet är fan lätt ett av de bästa avsnitten i hela åttonde säsongen!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus