110927.

Nu får Facebook faktiskt lägga av med att göra om hela jävla hemsidan! Grr! Men som jag sa till en kompis, kommer vi förr eller senare att vänja oss ändå till slut. Så jag får väl ha tålamod tills dess!

Idag var jag i skolan och hade bara foto hela dagen. Tyvärr fick jag så ont i magen strax efter jag kom till första lektionen. Jag mådde jätteilla. Självklart undrade jag vad det var för fel på mig, men jag gjorde ingenting åt det. Jag orkade ju inte göra det hela till en stor sak. Det är väl naturligt att alla mår illa ibland? Det är ingenting vi kan kontrolla egentligen. Men hur som helst... jag försökte röra på mig så gott jag kunde för att få allt det att försvinna. Men självklart hjälpte det nästan inte överhuvudtaget. När jag gick på toaletten för kanske 4:e eller 5:e gången, förstod jag äntligen vad skälet till att jag mådde illa och hade ont i mage var. Jag fick mens! Jag fick två ibumentin av Sofia. Det blev inte precis bättre tyvärr! Det tog tabletterna för lång tid att verka. Därför blev det inte bättre. Så på lunchen lade jag mig på en soffa som ligger mot sköterskans kontor och vilade mig där i över en timme. Efter en timme mådde jag äntligen bättre! Mensvärken var borta. Jippi! Så jag gick till sista lektionen som bara hade typ en timme kvar, sen slutade vi.

Efter skolan åt jag, Sofia och Felicia på donken. Eller bara jag och Sofia åt, rättare sagt. Efteråt åkte jag direkt hem och väl hemma fick jag damp på min mobil. Jag kunde varken skicka eller ta emot sms. Som ni säkert hade hört, så hade 3 problem nästan hela jävla dagen idag. Ändå tills för knappt en timme då man kunde äntligen skicka eller ta emot sms igen. FINALLY! Just nu sitter jag och äter. Efteråt blir det läggdags för mig! God natt och sov gott ;D

Friends with Benefits.

Dylan och Jamie inbillar sig att det blir enkelt att lägga till sex till deras kompisförhållande trots det de har sett i romantiska komedier från Hollywood. De upptäcker dock snart att när förhållandet blir fysiskt så leder det till komplikationer...

Såg den just nyss och jag älskade den fullkomligt! Den är fan hundra gånger om bättre än No Strings Attached, om jag får vara ärlig! Justin Timberlake och Mila Kunis hade helt fantastisk och oslagbar kemi, det märktes verkligen att kemin kom av sig väldigt naturligt. Och Justin är så himla snygg och Mila är så himla vacker! Och bägge två är talangfulla skådisar också. Filmen bjöd på en massa roliga stunder som fick mig att skratta mycket! Jag älskade varje sekund av filmen, jag älskade slutet och jag var inte heller ens besviken på filmen överhuvudtaget för jag var positivt överraskad i princip hela tiden! Och förresten, det var riktigt kul att se Bryan Greenberg igen på vita duken! Dessutom bara i en liten biroll, men ändå. Det var verkligen ett tag sedan sist, så det var riktigt kul att se honom igen. Jag ger den 5 av 5 i betyg! Trailern kan ni se här.

Something Borrowed.

Rachel har alltid varit kär i sin vän Dex men drömmen om kärlek faller samman den dagen hon presenterar honom för sin bästa vän Darcy. Nu vankas det bröllop och Rachel ska vara brudtärna - något som blir komplicerat då Rachel och brudgummen hamnar i säng...

Jag blev glatt överraskad! När jag först såg trailern, så antog jag först att jag kanske inte skulle tycka om den överhuvudtaget. Men så fel jag hade! Jag gillade den verkligen! En riktigt bra film som bjöd på roliga stunder då och då. Okej, den var kanske inte en av världens bästa filmer, men bra var den verkligen. Väldigt förutsägbar men bra film. Jag har alltid gillat alla roller som Kate Hudson spelar, men inte just den här rollen Darcy. Hon var väldigt irriterande, jobbig och egoistisk. Men annars spelade hon Darcy kanonbra! Hon är en väldigt talangfull skådis, helt enkelt, och hon kommer alltid att vara en av mina stora favoriter. Och Ginnifer Goodwin, Colin Egglesfield och John Krasinski var inte heller så fel, de var jättebra de också! Jag kan absolut tänka mig att se den igen nån regnig dag för den vore perfekt som ett tidsfördriv då. Jag ger den 3,5 av 5 i betyg. Trailern kan ni se här.

110925.

Idag från kl sex på morgonen har jag varit hundvakt åt Katti. Det är jag fortfarande nu också. Ida kommer snart hem från Ullared, så jag kan gå hem till henne och lämna tillbaka Katti. Det har varit mig ett sann nöje att vara hundvakt åt henne idag! Katti och Leo lekte för fullt idag. Lite väl för mycket, haha. Ärligt talat, kan de nästan aldrig vara åtskilda och vara lugna när de är i ett och samma rum. De leker jämt och ständigt, vilket är jättehärligt att se! ;D

Hur som helst... jag har bara tagit det lugnt med dom idag. Vi promenerade ute ett antal gånger och jag lekte mycket med dom också. Det har varit jätteroligt idag! Jag hoppas att er dag var bra också! ;D

Citat #14.

"The rich girls steal. The pretty girls lie. The smart girls play dumb. And the dumb girls spend their days trying to be all of the above."
- Caleb till Spencer, Pretty Little Liars säsong 1 avsnitt 14 (från idag).

Seriehunks #4.

På fjärde plats kommer Steven R. McQueen som mest är känd som Jeremy Gilbert i The Vampire Diaries. I mina ögon har han växt upp väldigt mycket. När jag först såg honom i serien för första gången, så tyckte jag att han bara var söt. Det var allt. Bara en söt lillebror till Elena. Han var lite punk och han tog droger och så. Han var absolut söt men han hamnade ändå längst ner i min lista för att för mig var han bara en söt lillebror och ingenting annat, som sagt. Men ju längre serien gick, desto mer mognare och snyggare blev han. Och så vipsa...! Han växte upp till en mogen och het kille. Han är en riktigt hottie nu, jämfört med förut. Och han hamnar nu högt upp i listan till fjärde plats, som ni ser. Och herregud, vad jag älskar hans leende! Jag smälter som smör varenda gång han ler. Så mycket glädje i hans leende. Han är bara så jävla söt och så jävla het! Klart att han hamnar på fjärde plats! ;)

Tidigare: #10 Matt Lanter #9 Colton Haynes #8 Ed Westwick #7 Robert Buckley #6 Jensen Ackles #5 Chad Michael Murray

Citat #13.


Ett av de bästa citaten lätt! SÅ JÄVLA SANT JU! ;D

110923.

Tyvärr stannade jag från skolan idag också. Jag hade faktiskt tänkt dit idag, men jag försov mig som otur var. Grrr! Jag vaknade precis lagom till sista lektionen, så jag var tvungen att sjukanmäla mig. Nu har jag fått hemuppgifter som jag har missat sen i onsdags. Så förutom att tillbringa tiden med Leo som jag först tänkte, ska jag jobba ikapp i helgen också! Wish me good luck.

Idag har jag bara tagit det lugnt och städat lite. Det är fortfarande stökigt i lägenheten. Så jag ska fortsätta imorgon, för just nu vill jag bara slappa. Jag har heller ingen ork att städa nu. Allt jag vill göra nu är att slappa, som sagt. Jag har varit i Brickebacken centrum för knappt två timmar sedan och handlat lite mat som ska räcka tills nästa månad och så självklart lite gott också tills ikväll! Jag kan knappt bärga mig tills andra avsnitt av V3 och The Secret Circle! Om de kommer upp på Days idag, vill säga. Men annars får jag vänta nån dag till! Hur har er dag varit? ;)

8 år har gått!

Grattis till One Tree Hill på 8 årsdagen! Idag är det exakt 8 år sedan serien hade premiär i USA för första gången! Så svårt att tro att det har gått så många år! Så svårt att tro att mitt hjärta har tillhört den här underbara, fantastiska serien i (nästan för mig) åtta år! ♥

Breaking Dawn "stand-up-poster".

Ni vet poster, som står upp som kartong, som brukar finnas på biograferna? Så här kommer Breaking Dawns "står-upp-poster" se ut! Den kommer ut på biograferna i USA i oktober och jag hoppas verkligen att den kommer ut på biograferna i Sverige också! Den är ju så galet jävla snygg!!! ♥

110922.

Jag hade en okej vecka. Jag har varit hemma från skolan igår och idag, för att det var sjukt obekvämt (och som också gjorde ont) att gå då jag fick en grej i söndags som jag inte ens vill närma här.
Men förhoppningstvis är jag tillbaka i skolan imorgon. Sen är det äntligen helg! Jag har inga planer på vad jag ska göra. Jag kommer nog att promenera med, leka med och träna min lilla Leo för det mesta!

Och idag hämtade jag ett paket i Brickebacken centrum. Gissa vad det innehöll? Jo, min nya mobil! I förra veckan förlängde jag mitt abonnemang hos 3 med ny mobil. Det blev Samsung Galazy Z. Jag är supernöjd med den! Nöjdare än nöjdast, faktiskt! ;D

Bad Boys Break Hearts.

Såg just The Lying Game 1x06 Bad Boys Break Hearts. Som var galet bra! Och slutet...nej! OH-MY-GOD!!!

Jag fullkomligt älskade scenerna med Ethan och Emma! De är så sjukt söta tillsammans. Och kyssen i början... WOW! De är verkligen över öron förälskade i varandra, det märks. Synd bara dock att deras första dejt gick snett! Men det är så klart inte slut bara för det. Hoppas jag? Och jävlar, Ethan råkade försäga sig till Char om att hon inte hade med honom och EMMA att göra när hon konfronterade honom om varför dejten gick snett. Han nämnde Emma, inte Sutton som han borde ha gjort! Nu håller Char på en massa och frågar om vem Emma är. Undra hur de kommer att fixa det i nästa veckas avsnitt? Kommer hemligheten redan att avslöjas nu eller inte?
Och nu vet man att Thayer och Sutton låg med varandra efter att hon såg bilden på Ethan och Emma från balen när de kysstes. Icke bra! Jag trodde dock att de bara hånglade. Men icke sa nicke! Och jag tyckte verkligen synd om Ethan när han fick veta av Emma (därför gick dejten snett). Han var verkligen arg. Att han slog Thayer på sjukhuset inför alla! Och på tal om Thayer... Alec var skum över att se honom där hemma. Är han glad eller ej? Han har ju hållit på och försökt få hem honom länge. Konstigt vore det annars om han helt plötsligt inte är glad över att se Thayer?
Och som vanligt, smyger Alec och Ted runt med deras förflutna där ute. Vad fan har de gjort med Annie egentligen? Jag blir mer och mer jävla nyfiken nu! Och jag tror definitivt också att Alec har nåt med Eduardos bilolycka att göra!
Och på tal om Eduardo... Hur fin var inte scenen med honom och Mads när de sa adjö? Jag ryste när de kysstes. Åh, jag vill att de ska bli tillsammans!
Och Justin... jag visste det! Att det var nåt skumt med honom! Han är hemlös! Bokstavligt talat. Han bor i ett övergivet hus med en massa tomma rum. Men jag tror ändå fortfarande att han har nåt lurt för sig! Jag vet inte, jag menar, jag får ju dåliga vibbar från honom. Och det får jag fortfarande även efteråt när han hade berättat allt för Laurel. Jag tror också att han ljuger. Han kanske inte är hemlös egentligen! Han är skum!
Och slutet... OH-MY-GOD! Sutton hittade Annie tillsist! Och jag blev riktigt jäkla rädd när någon tog tag i henne och drog henne snabbt från dörren. Jag hoppade faktiskt till! Bokstavligt talat! Och Annie såg naturligtvis Sutton i sista minuten och skrek och sprang till dörren! Och så pang, slutade det!


Herregud, nästa vecka M-Å-S-T-E komma nu!!! Jag längtar redan! ♥


Kristen på Mulberry modevisning.

Kristen Stewart tog en paus från inspelningen av Show White and the Huntsman för att vara på Mulberry modevisningen igår kväll och hon såg fantastiskt vacker ut i sin klänning och sitt hår! Hon satt på första raden tillsammans med Kate Moss! Och jag säger det igen; Kristen var strålande! ♥

Citat #12.


"Lydia, lyft på din söta röv och dansa med mig nu. [...] Lydia, upp med dig. Du ska dansa med mig. Jag struntar i att du hånglade med min bästa vän på grund av nån skum makt-grej... Lydia, jag har varit kär i dig sen tredje klass och jag vet att innanför ditt kalla och livlösa yttre, så finns en mänsklig själ. Jag är nog också den enda som vet hur smart du är. Så när du slutar låtsas vara blåst så skriver du nån grym matematisk formel och vinner Nobelpriset."
- Stiles till Lydia, Teen Wolf säsong 1 avsnitt 11.

Twitter.

Medan jag satt och kollade igenom Dylan O'Briens twitter nyss, hittade jag några otroligt söta twittringar! Så, här satt jag ihop några twittringar som jag har favoriterat, som ni ser på ikonen till vänster. Jag gillar särskilt den sista väldigt mycket. Hur sött är inte det att han har världens crush på Selena Gomez!? ;D

The Lying Game får tillökning!

För knappt några minuter sedan när jag var inne på Twitter möttes jag av en underbart glad nyhet av Alexandra Chando, som spelar båda tvillingarna Sutton & Emma, och Kristen Prout, som spelar Char, att The Lying Game får tillökning med ytterligare tio avsnitt till i samma första säsong! Jag är så himla glad! Serien är ju så jävla bra! Lika bra som Pretty Little Liars (inte direkt konstigt, för de är ju "systrar" då de både är producerad av samma person och båda böckerna är även skrivna av samma författare). Om jag ska vara ärlig, så var det inte direkt oväntat att serien skulle få tio avsnitt till. För på ett sätt har jag faktiskt alltid vetat innerst att serien skulle komma att få en hel säsong. Och jag hade rätt! YEEEEEEEEEEEAH!!! ♥

The Birthday.

Jag såg just The Vampire Diaries 3x01 The Birthday. OH-MY-GOD! Vilken säsongsstart! Det var redan grymt spännande ändå från allra första början. Det här avsnittet var... bara så galet bra! Och vilket slut!

Damon och Elena letar efter Stefan tillsammans. Men vad Elena inte visste var att Damon i hemligheten har letat mycket mer noggrann tillsammans med hans flickvän Andie och Alaric. Vilket Elena så klart till slut fick veta. Hon borde inte ha blivit arg för det. Damon gjorde ju faktiskt allt för att hitta Stefan och sedan få hem honom. För både hans egen och Elenas skull. Det är snarare Stefan som inte vill hem. Om någon verkligen trodde att Damon skulle bli glad över att Stefan är borta - ni har fel! Damon bryr sig verkligen om Stefan och han vill även ha hem honom också.
Och Stefan... herregud! Vad har du gjort med honom, Klaus? Han är verkligen evil. Hundra gånger om värre än Damon var när han var evil, om jag ska vara ärlig. Och herregud, stackars Damon när Stefan dödade Andie mitt framför näsan på honom! Bara för att Stefan vill att Damon ska låta honom vara så att han kan jobba vidare med Klaus. Men på ett sätt förstår jag Stefan samtidigt också. Han står ju i skuld till Klaus för att han ville att Klaus blod skulle rädda Damons liv.
Och på tal om Klaus och Stefan... vad är Klaus planer för Stefan egentligen? Varför vill han överhuvudtaget ha honom på sin sida?
Den andra som också har lite problem är Jeremy. Han ser fortfarande hans döda flickvänner Vicki och Anna. Varför visar de sig för honom hela tiden? Vad vill de honom? Vicki lyckades iallafall få ur sig "Help me". Men vad är det som hon vill ha hjälp med?
Haha, visst att Tyler och Caroline "bara" är vänner? Helt klart förnekelse! Det är ju ganska tydligt att de gillar varandra. Caroline flippade ju ut när Tyler tog med en het dejt till festen. Det slutade med att Tyler och Caroline hamnade i sängen. Och på tal om scenen... HOT!
Och i slutet när Damon gick in i Stefans rum, blev arg och slog sönder många saker, dog jag. Och sen när Stefan ringde Elena, så dog jag ännu mer. Herregud, så som han grät. Hans ansikte... så sjukt ledsamt!!! Jag satt där och bara grät floder. Jag grät ännu mer när Elena sa fina saker till Stefan som att hon älskade honom och att han skulle klara sig och så. Jag är ett stort Stefan/Elena fan. Så det är klart att denna scenen krossade mitt hjärta ordentligt! Åh, jag vill att Stefan bara ska döda Klaus och komma hem, så han och Elena kan försonas!
Och herregud, vilket slut! Jag blev helt chockad där! Hur fan vet Tylers mamma att Caroline är en vampyr? Hon blev skjuten i ryggen! Herregud!!! Jag är helt säker på att Tyler kommer bli förbannad när han får veta!


Nu kan jag knappt vänta tills nästa veckas avsnitt! Jag är helt säker på att den tredje säsongen kommer bli kanon! ♥

V3 poster!

WOW! Helt fantastisk poster på Damon, Stefan och Elena! Och även Klaus är med på ett hörn också. Nice! Väldigt passande att Damon och Elena är två och att Klaus och Stefan är två på denna bilden! ♥

Citat #11.

Emma: I never would've pegged you for the tuxedo type.
Ethan: Me, neither. It turns out, I was just waiting for the right girl to ask me.
- serien The Lying Game säsong 1 avsnitt 5.

Ethan/Emma ♥



Seriehunks #5.

På femte plats kommer Chad Michael Murray som mest är känd som Lucas Scott i min största favoritserie One Tree Hill. Ändå sen jag såg honom för första gången blev jag helt förälskad. Jag föll pladask för honom personligen och för Lucas Scott. Det är något med honom som jag inte kan sätta fingret på. Han är charmig. Väldigt charmig. Hans ansikte är charmigt, tycker jag. För han charmade mig ordentligt när jag såg serien/honom för första gången. Herregud, vad hans blickar kan göra med mig! Jag smälter som smör varenda gång när jag ser in i hans ögon och när han ler. Jag bara älskar, älskar, älskar hans leende! Så sött leende! Och det är också bara så WOW för hur mycket ens blickar kan göra mot en! Som han gör mot mig! Så det är helt klart att han kom på femte plats! ;)

Tidigare: #10 Matt Lanter #9 Colton Haynes #8 Ed Westwick #7 Robert Buckley #6 Jensen Ackles

Hottie #2 O´Brien.

Det är inte bara Tyler Posey som är min nya crush. Utan också Dylan O´Brien som spelar Stiles i Teen Wolf. Han är så himla söt att man också smälter som smör när man ser honom ♥

The Vampire Diaries season 3 episodes 1-2 stills!














SPÄNNANDE!!!!!! Jag är helt säker på att den tredje säsongen av The Vampire Diaries kommer bli grymt bra och mer spännande än de två senaste säsongerna! Bara två dagar kvar tills premiären i USA! ♥

Over Exposed.

Jag såg just The Lying Game 1x05 Over Exposed. Det var galet bra! Det kommer bara mer och mer mysterier!

Det var bal i skolan idag. Riktigt kul att Sutton vann som balens drottning eller det var egentligen Emma som låtsas vara Sutton.
Och jag är så himla jävla glad att Ethan och Emma äntligen kysstes på balen! Inför hela skolan. Det var på tiden att de kysstes! Jag är glad att de äntligen är med varandra nu. Äntligen stod Ethan på sig och dumpade Sutton under deras skypesamtal. Det förtjänade Sutton, hon är en självisk bitch. Ethan förtjänar att vara lycklig och kunna visa upp sin flickvän öppet, vilket Sutton inte ens vill. Emma är ju så mycket bättre person, hon bryr sig om alla!
Och trots att jag vill absolut ha Thayer och Sutton tillsammans, så är jag inte direkt glad att hon kastade sig över honom efter att ha sett bilden på Ethan och Emma när de kysstes. Det borde ju inte vara på det sättet, alltså för att hon är sur. Thayer förtjänar inte att bli utnyttjad, han är ju faktiskt en fin kille som ställer upp på att hjälpa Sutton med tvillingarnas biologiska mamma. Men jag hoppas att de blir bra ändå i alla fall!
Och Justin... han är fortfarande så jävla skum! När han och Laurel kramades, hans ansikte... Något stämmer bara inte! Han har nåt lurt för sig! Men frågan är, vad? Jag är helt säker på att Laurel kommer bli sårad. Det borde hon inte ens få uppleva! Hon är ju så himla snäll!
Och Alec är fortfarande skum också! Vad är hans problem egentligen!? Varför är han så inblandad? Men nu vet vi att han, Ted och Annie gick i samma skola och var vänner. Kanske därför Ted fick Sutton. Men varför inte Emma? Väldigt mystiskt det där! Och jag blev helt chockad, eller galen, när vi fick se Annie för första gången i slutet. Är hon på behandlingshem!? Eller mentalsjukhus? I så fall, varför hamnade hon där? Ännu en fråga. Men hur som helst... hon är en fantastisk konstnär! Vacker tavla hon målade. Med stjärnor och två flickor som tittar upp på himlen.


Ååååh, jag längtar redan tills nästa veckas avsnitt! Det blir bara mer och mer spännande! ♥

Breaking Dawn official trailer!!!!


OH-MY-GOD! Den tog andan ur mig! Redan så spännande! Jag är helt säker på att Breaking Dawn kommer att vara bäst av de tre första! Ååååååh, kan inte 16 november komma NUUUUUU!? ♥

The Secret Circle.

Från författaren till The Vampire Diaries kommer The Secret Circle - historien om en ung tjej som upptäcker att hon inte bara är en häxa och del av en hemlig kult, utan att hon även kan väcka liv i en kamp mellan gott och ont som varit begravd i århundraden! Jag såg just det allra första avsnittet som hade premiär i veckan. Och jag gillade det verkligen! Bra skådespelerareinsatser, bra story och redan så otroligt spännande! Så jag ska tveklöst börja följa den här serien bara för att den är spännande och så bra och för att den har samma producenter som The Vampire Diaries! ;)

Teen Wolf säsong 2 spoiler.

Som det ser ut, kommer Teen Wolf andra säsong att bli jättespännande! Åh, kan inte sommar 2012 komma nu!? Jag har gjort mitt bästa att översätta vissa till svenska, så njut av läsningen! ;)



Stiles får ett kärleksliv!
While executive producer Jeff Davis has always said that Stiles would never get the girl, "never" may not be as long as it sounds. "Förvänta dig för en viss mängd romantik att komma in i Stiles liv i den andra säsongen", he tells Zap2it. När det gäller hurdana att det innebär Lydia, är det bara att gissa!

Det ska finnas en kvinnlig varulv. På tal om Lydia - vi vet fortfarande inte vad ska hända henne. Davis försäkrar oss att nästa säsong kommer vi få se en kvinna förvandlas, men han spiller inte om det är Lydia eller inte. Regardless, she's definitely got an interesting road ahead of her. After nearly dying at the hand of the Alpha, even if she stays human, some people are going to have some explaining to do.

Är Jackson en varulv? En av de stora cliffhangers inblandade Derek om att bita vår favorit Jackson, men vi kan inte vara säkra på om han kommer att förvandlas eller dödas. Vi gissar att han förvandlas eftersom Davis säger att de inte är klara att utforska sina frågor riktigt ännu. "Det är idén om en ung man som aldrig träffat hans föräldrar, och i synnerhet hans far, så det är frågor övergivenhet som driver Jacksons personlighet" Davis tells us. "Det är i princip tanken på imponerande föräldrar som inte ens är där, att få människor att älska dig som inte är där, som du aldrig ens har träffat. Vi kommer att gräva mer i Jacksons familj och hans historia nästa säsong."

Mer mamma drama. Vi älskar Scotts relation med hans mamma, Melissa
(Melissa Ponzio), and so do the writers. "The nice thing about a first season is you get to know an actor's strengths, and she's really funny and really cool," Davis tells us. "Jag började skriva mer och mer för henne som säsongen gick. Så hon kommer definitivt att bli en stor del av säsong 2. Jag vill se henne i fara, så du kan förvänta dig mer fara i Melissa McCalls liv."

Det är kärlek i luft. Hur söt var inte finalen av Allison och Scott på taket? Deras romans kommer säkerligen inte bli lätt, särskilt nu när hennes familj har sitt öga på honom så noga, men vi kan räkna med att se dem göra sitt bästa för att få det att fungera despite the odds being stacked against them.

Varulv vs. Varulv. Som vi såg i finalen, är Scott och Derek definitivt inte på samma sida längre och det kommer bara växa djupare. Utan Derek som Scotts guide i varulv-världen, blir Stiles mer delaktig i det" - and this is going to be particularly troubling for a certain Sheriff. "Scott och Stiles kommer att göra en massa misstag på vägen och en hel del av dessa misstag är att gå till effekt i Stiles pappas liv också. Stiles kommer att orsaka mycket mer problem för hans pappa."

Sökandet efter ett botemedel. Botemedlet för vad Scott tror kommer från en som bet honom - men nu när Alpha är död och Derek är den nya chefen, måste de hitta en ny vinkel. "Som definitivt kommer att utforskas i säsong 2", Davis says. "Scott har fortfarande hopp om att hitta ett sätt att bli av med förbannelsen."

Förbered dig på att bli bekväm på kanten av din plats. "Så länge vi kan hålla en bra balans av humor och romantik, skulle jag verkligen vilja skrämma nästa säsong", Davis tells us. "Jag vill göra det lite mer av en thriller, mer skrämmande, lite mörkare. The trick is that you need to build up to that, so that it's a slow burn."

Posey.


Jag har en crush på Tyler Posey som spelar Scott i Teen Wolf. En snygg 19-årig grabb! ♥

Remember Me.

Jag såg just Remember Me nyss för säkert 5467:e gången - som tveklöst är en av mina stora favoritfilmer. Det var ett tag sedan sist! Den såg jag sist i våras, för att vara exakt. Och åååh, den är fortfarande lika bra, fantastisk och underbar som senaste gången jag såg den! Och precis som den senaste gången, grät jag floder i slutet. Slutet var bara så himla sorgligt och tragiskt! Robert Pattinson är fullkomligt fantastisk som Tyler Hawkins! Han var som skapad för rollen. Han är en fantastisk, begåvad och talangfull skådis. Han bevisar i filmen att han kan vara någon annan än bara som Edward Cullen i Twilight sagan. Och den kommer alltid att vara en av mina stora favoritfilmer, alltid och för evigt ♥

"Hur kunde du?" av Jim Willis.

Den här texten fick mig att gråta floder. Så sorglig! Jag ber er att läsa den också! Jag lovar att ni kommer att bli lika berörd som jag blev när jag läste den här texten!

En tragisk historia om hur vissa personer inte tar sitt fulla ansvar!

När jag var valp underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig skratta.
Du kallade mig ditt barn, och trots antalet skor jag tuggade sönder och några totalförstörda kuddar blev jag din allra bästa vän.
När jag var ”dum” hund, pekade du ditt finger mot mig och frågade: ”Hur kunde du?” men sedan veknade du och la mig på rygg och gosade med mig.
Det tog längre tid än väntat för mig att bli rumsren, för du hade väldigt mycket att göra, men vi klarade det tillsammans.
Jag kom ihåg nätterna när jag låg tätt vid din sida och lyssnade på din snarkande, lyssnade på dina lugna andetag och hemliga drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än såhär.
Vi gick långa promenader i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass.
(jag fick bara våfflan för ”glass är inte bra för hundar” sa du), jag tog långa tupplur i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagen.
Så småningom började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär, och la mycket tid på att leta efter en människovän.
Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem, och jag blev lycklig för din skull när du blev kär.
Hon, numera din fru, är inte ”hundmänniska”, men trots det välkomnade jag henne till vårt hem, visade henne tillit och lydde henne.
Jag var lycklig, därför du var lycklig.
Sen kom människobarnen, och jag delade din glädje och lycka.
Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur dom luktade och jag ville ta hand om dem också.
Det var bara det att hon och du var oroliga att jag skulle skada dom, och jag tillbringade mesta tiden förvisad till ett annat rum eller en hundbur.
Åh, som jag ville älska dom, men jag blev ”fånge i kärleken.”
När dom blev äldre blev jag deras vän.
Dom hängde i min päls då de försökte stå på egna ben, petade med fingrarna i mina ögon, undersökte mina öron, kysste mig på nosen.
Jag älskade allt som hade med dom att göra och deras beröringar, ditt kel med mig var numera så sällsynt och jag skulle försvara dem med mitt liv om det så behövdes.
Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten.
Det var tider då andra frågade om din hund och du visade stolt det foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig.
De senaste åren svarade du bara ”ja” och bytte sedan samtalsämne.
Jag hade gått från att vara din hund till bara en hund, och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra.
Nu har du en ny karriärmöjlighet i en annan stad, och du och de ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna.
Du har tagit det rätta beslutet för din familj, men det fanns en tid då jag var din enda familj.
Jag var jätteglad över bilturen (precis som i början av vårt förhållande) tills vi kom fram till djurhemmet.
Det luktade hund och katt, rädsla, och hopplöshet.
Du skrev under lite papper och sa: ”Jag vet att ni kommer att hitta ett fint hem till henne”.
Dom skakade sina huvuden och gav dig en ansträngd blick.
Dom inser att för en medelålders hund, även med papper så är det nästan omöjligt.
Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls medan han skrek:
”Nej pappa!!! Snälla, låt dom inte ta min hund!”

Och du var orolig för honom, och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap och respekt för liv!
Du gav mig en avskedslapp på huvudet, undvek mina ögon, och artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig.
Du hade en tid att passa, och nu har jag en också.
Efter du gått sade de snälla flickorna att du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem.
Dom skakade sina huvuden och sa: ”Hur kunde du?”

Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter.
Dom matar oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sedan.
I början då någon passerade min bur, pirrade det i magen och jag tänkte och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var någon som brydde sig, någon som kunde rädda mig. När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade.
Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen, och jag följde henne snällt genom korridoren till ett annat rum.
Ett obehagligt tyst och tomt rum.
Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron, sa till mig att jag inte behövde oroa mig.
Mitt hjärta dunkade av förväntan och späning för vad som skulle hända, men det var också en känsla av lättnad. ”Kärlekens fånge” hade nu nått slutet.
Jag var orolig för henne, sådan är min natur.
Bördan vägde tungt för henne och det känner jag till, på samma vis som jag kände till alla dina sinnesstämningar.
Försiktigt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind.
Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan.
Vant stack hon in nålen i min åder.
När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade: ”Hur kunde du?”
Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa ”Jag är så ledsen.”

Hon kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad, slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv – en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden.
Och med den sista lilla kraften jag hade, försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt ”Hur kunde du?” inte var riktat mot henne. Det var dig, min älskade husse som jag tänkte på. Jag glömmer dig aldrig och kommer att vänta på dig i all framtid.
Måtte alla i ditt liv fortsätta att visa dig så mycket lojalitet.

Några ord från författaren;
Fick ”Hur kunde du?” dig att gråta när du läste det, som det fick mig att göra när jag skrev det?
Det är den sammansatta historien om miljoner av ”ägda husdjur” som dör varje år i amerikanska och kanadensiska djurgård.
Den som vill ha denna text är välkommen att använda den för ickekommersiellt bruk, så länge copyrighten respekteras.

Hjälp oss att informera på hemsidor, i tidningar, på djurgårdar och veterinärklinikernas anslagstavlor.
Tala om att det beslut man tar att skaffa ett husdjur i familjen är ett viktigt beslut med ansvar för ett liv, att djur förtjänar vår kärlek och omtanke, att finna ett nytt hem för vårt husdjur är vårt ansvar och om vi behöver hjälp med omplacering finns goda råd och stöd att få hos olika djurskyddföreringar.

Att allt liv är värdefullt.

Gör en insats för att stoppa dödandet och uppmuntra steriliserings- och kastreringskampanjer i avsikt att förhindra oönskade djur.

Jim Willis

11 september.


Idag går mina tankar till alla som miste livet och alla som förlorade någon/några i 9/11. Tänk att det har gått 10 år, det känns som om det var igår det hände men egentligen inte! Rest in peace

Seriehunks #6.

På sjätte plats kommer Jensen Ackles som mest är känd som Dean Winchester i storsuccén Supernatural. Jag bara fullkomligt älskar hans roll i serien och så klart Jensen personligen. Han har ett sätt i hans roll som gör honom så himla snygg och sexig. Enligt mig, i alla fall. Jag kan inte ens slita mina blickar ifrån honom när jag tittar på Supernatural, jag typ bara sitter där och dreglar nästan hela tiden. Jag smälter i princip som smör varenda gång jag ser Jensen/Dean. Hans mumsiga blickar, hans leende, hans läckra musklulösa kropp, hans attityd, hans förälskelse i hans bil, hans roliga repliker och inget annat mindre än hans tabbar i alla säsongers gag reel. När valet står mellan honom eller Jared Padalecki, så vinner Jensen VARENDA GÅNG! Någon som håller med mig? ;)

Tidigare: #10 Matt Lanter #9 Colton Haynes #8 Ed Westwick #7 Robert Buckley

Jensen Ackles ♥


Breaking Dawn teaser trailer 17 sekunder!

ÅÅÅÅH, JAG DÖÖÖÖR! JAG LÄNGTAR TILLS FULL TRAILER KOMMER UT PÅ TISDAG!!!!


Breaking Dawn poster!

Breaking Dawn har två officiala nya poster som kom ut idag! Och WOW, de är helt fantastiska! Vilken poster gillar jag bäst, tror ni? Edward och Bella så klart! Det är väl ganska självklart då jag är team Edward/Bella? Och en ny trailer till filmen kommer ut den 13 september! JAG LÄNGTAR!!!

The Vampire Diaries säsong 3 preview.

Här kommer en väldigt, väldigt annorlunda promo av The Vampire Diaries tredje säsong. Till skillnad från första säsong här och andra säsong här! Väldigt annorlunda. Men jag gillar det!

Stefan Liv.

Jag själv hejar på HV71, så det här kom därför som en total jävla stor chock för mig att just Stefan Liv var en av de 43 av 45 människorna som omkom i en flygkrasch i Ryssland idag! Han var ju en av Sveriges bästa målvakter och så vitt jag vet, en trevlig människa så fullt av liv (väldigt passande då han hette Liv i efternamn). Han var också min idol i HV71-laget. Det är så himla jävla tragiskt att detta hände! Och så jävla ofattbart, bara så ofattbart! Jag tänker på hans nära & kära, familj, fru, söner och lag. Hur förkrossade de måste vara just nu. Stackarna!

Rest in peace, Stefan Liv! ♥
1980-12-21 - 2011-09-07

Thayer/Sutton ♥


Trappa.

Ja, juste! Jag glömde berätta för er att Leo äntligen kan gå upp på trappan helt självmant nu och han har kunnat det sen i lördags. Han kan tyvärr fortfarande inte gå nerför trappan själv ännu så jag är tvungen att bära honom ett tag till. Men snart kan han båda helt själv  :)

Underbar hunddikt.

En kall nos
Ett par fuktiga, runda ögon
En varm blick
En tass som lyfts och ett huvud som läggs på sned
Öron som försöker uppfatta och förstå
Din hund

Han bad inte att få komma till Dig
Han bara kom för att Du ville ha honom
Han kom till Dig för att ge Dig vänskap
då andra sviker
sympati då andra är emot Dig
trofasthet då andra baktalar Dig
Han kom för att ge Dig kärlek
då Du känner Dig utlämnad
sällskap då Du är ensam

Han gör Dig på gott humör då Du är ledsen
tar emot Dig med glädjetjut
då Du äntligen kommer hem

Han är någon som behöver Dig
någon att smeka, leka med
och ha roligt tillsammans med
Han är beroende av Din omtanke
och Din kärlek
Han protesterar inte
då Du missförstår honom
Han är utlämnad till Dig
på gott och ont

Han ger Dig sköna
avkopplande promenader
Han ger Dig sällskap
Han ger Dig kärlek och glädje
Han vaktar och skyddar Dig
Han varnar om främmande kommer
Han överger Dig inte så länge han lever
Han ger Dig trygghet

Vad ger Du?

Jag gillar denna dikten riktigt mycket! Jag hittade dikten genom google :)

Supernatural season 6 Gag Reel.


Att de måste alltid vara så jävla roliga! Så jävla sköna killar de är! Jag satt och skrattade väldigt mycket åt denna sjätte säsongens gag reel så att jag grät! Den var bara så rolig, rolig och åter rolig! ;D

Ny BD still.

Helt underbar ny still på Edward och Bella från Breaking Dawn part 1! Kan det vara scenen när Bella tjatar på Edward om att ha sex? Och åh, man ser också äggstek här. Bella äter ju mycket ägg under smekmånaden i boken! Glad att de tog med den scenen! Och det är bara 71 dagar kvar tills premiären! JAG LÄNGTAR! ♥


Sitta.

Leo var jätteduktig idag! För flera timmar sedan när vi promenerade ute i skogen, stannade vi då och då så att jag skulle kunna träna honom genom att teckna "sitta". Och han satt den varenda gång! Duktig min lilla gosse! Men jag ska fortsätta tills helgen, för säkerhets skull, innan jag kan sätta igång med "ligga" ;)

Leo.

De två första bilderna längst till vänster togs samma dag jag hämtade honom i Helsingborg. Och de andra fyra bilderna var från igår under och efter en långpromenerad i skogen. Min lilla älskade gullegris! ♥


En kort promenerad.

Idag har det regnat nästan hela dagen och det gör det fortfarande nu också. För ca en timme sedan gick jag ut med Leo ändå i regnet. Jag hade stövlar på mig, som jag lånar från Ida, och jag hade så klart paraply med mig också.

När vi var på väg ut och jag öppnade dörren, då förstod Leo genast att det regnade ute så han vägrade blankt att gå ut. Men jag tvingade honom. Han måste lära sig att vänja sig vid regnet för att framöver kommer jag att gå ut med honom ändå oavsett hur väder är. Han måste ju ha motion och han måste rastas också. Men han respekterade mig snabbt och gick ut efter bara några sekunder. Bra jobbat! Han fick en massa beröm för detta.
Mitt under promeneraden skötte vi på väldigt många grodor och Leo råkade få syn på en speciell och började jaga den. Han försökte till och med leka med den också. Jag bara stod där och såg på och skrattade väldigt mycket. För att Leo var så rolig! Och jag stod så klart och höll utkik hela tiden också då jag vet att paddor kan vara giftiga för hundar.
Det gick kanonbra att promenera ute i regnet. Jag blev inte ett dugg blöt, men det blev Leo. Han var blyblöt när vi till sist kom hem. Jag handduktorrade honom och han blev tokglad och sprang runt. Som en galning! Haha, min lilla gullegris! ♥

Imorgon har jag planer på att fortsätta träna Leo att sitta. Självklart, på teckenspråk om ni undrar. Han har faktiskt fortstått vad "sitta" på teckenspråk betyder, men jag måste ändå fortsätta ett tag till. För han lyssnar faktiskt inte alltid på mig. Så jag ska fortsätta tills han lyssnar helt på mig VARENDA gång - sen ska jag fortsätta med "ligga" och sen "kom" och sen några enkla tecken till som "varsågod", "ute" och "äta" bland annat ;)

Min gullegris.

Nu kan jag äntligen avslöja den stora hemligheten som hände den 21 augusti som jag nämnde om här. Är ni redo? Jag har gått och skaffat...

En valp! Som jag själv har döpt till Leo. Han hette Dylan från början, men jag ville ändra till Leo då det var finare och då jag kan uttala namnet. Så uppfödaren gick med på det. Nu har han chip där det står klart och tydligt att han heter Leo och att det är jag som är ägare till honom.
När jag fick veta att han har fötts den 2 juli på kvällen, hjälpte Ida mig kontakta uppfödaren då de var vänner på Facebook och det var även ifrån henne också som Ida köpte Katti. Eller hon kontaktade henne utan att jag visste det, rättare sagt, och sa att jag ville ha en. För jag hade sagt till henne förut långt innan att jag skulle vilja ha samma hund som Katti. Det fanns bara Leo och en annan hane som hette Danny. Jag valde Leo för att jag ville inte ha samma färg som Katti. Jag vill ju inte vara en härmapa och det vore också tråkigt om Ida och jag hade samma färg på våra hundar. Katti liknar sin mamma medan Leo liknar sin pappa. Alltså färg. Coolt va!?
Hur som helst... samma dag Leo föddes, bokade jag honom direkt. Så sen dess hade jag längtat som en galning så att mitt hjärta nästan brast! Ändå tills den 21 augusti då jag äntligen fick ta hem honom. Ja, en vecka tidigare pga ett skäl som jag inte orkar berätta här.
Leo är blandras. Han har fem raser i sitt blod. Han är 80% chihuahua, 50% dvärgpincher, 50% Charles King Spaniel, 10% vit terrier och 10% japansk chin. Om jag minns rätt det där med procent, haha.

Jag är så kär i Leo! Han är helt underbar! Jag ångrar mig inte för en sekund att jag köpte honom för 3500 spänn den 21 augusti när jag hämtade honom i Helsingborg. Vi hade alltså åkt totalt 100 mil den dagen, från och till Örebro, bara för att hämta Leo. Galet va!? Men det var fan det värt! Vi åkte kl två på natten och var hemma igen kl kvart i åtta på kvällen. Well... Leo är så go. Så söt. Så härlig. Så livfull. Så lekfull. Så busig. Så vild. Ja, ni förstår nog varför jag är kär i honom. Och nej, det går faktiskt inte att beskriva hur mycket underbar han är! Ni måste bara träffa honom på riktigt för att förstå! Det är vi två mot världen nu. Aldrig att jag lämnar mig ifrån honom. ALDRIG NÅGONSIN!!! Jag älskar dig så mycket, Leo! ♥

PS Bilderna på honom kommer strax! Håll utkik tills dess! DS

Mina favoritpar.

Här kommer listan med alla mina favoritkärlekspar från tvserierna som jag nu tittar på eller har följt. Och OBS, det är inte i ordning! Och jag varnar er, jag har alldeles för många favoritpar ;) när jag är klar med tio topp seriehunkar, ska jag börja med tio topp seriebabs direkt. Och efter den ska jag börja med tio topp favoritpar, då måste jag välja ut tio av dessa. Jävlar, vad svårt det kommer bli!

One Tree Hill:
♥ Nathan/Haley
♥ Lucas/Peyton
♥ Jake/Peyton
♥ Julian/Brooke
♥ Clay/Quinn
♥ Skills/Bevin

The Vampire Diaries:

♥ Stefan/Elena
♥ Damon/Elena
♥ Jeremy/Bonnie
♥ Jeremy/Anna
♥ Tyler/Caroline

Gossip Girl:

♥ Chuck/Blair
♥ Dan/Serena
♥ Nate/Serena

90210:

♥ Teddy/Silver
♥ Navid/Silver
♥ Navid/Adrianna
♥ Liam/Naomi
♥ Liam/Annie
♥ Max/Naomi

Teen Wolf:

♥ Stiles/Lydia
♥ Scott/Allison

Pretty Little Liars:

♥ Ezra/Aria
♥ Toby/Spencer
♥ Caleb/Hanna
♥ Maya/Emily

Nikita:

♥ Michael/Nikita
♥ Nathan/Alex
♥ Thom/Alex

The Lying Game:
♥ Ethan/Emma
♥ Thayer/Sutton

The OC:

♥ Seth/Summer
♥ Ryan/Marissa

Prison Break:

♥ Michael/Sara
♥ Lincoln/Sofia

Beverly Hills 90210:

♥ David/Donna
♥ Brandon/Kelly
♥ Steve/Claire

True Blood:

♥ Eric/Sookie
♥ Hoyt/Jessica

Kyle XY:

♥ Kyle/Amanda
♥ Josh/Andy
♥ Declan/Lori

Desperate Housewives:

♥ Carlos/Gabriella
♥ Mike/Susan

Sjunde himlen:

♥ Kevin/Lucy
♥ Martin/Ruthie

Harpers Island:
♥ Jimmy/Abby

Fashion House:
♥ Luke/Michelle

Ethan/Emma ♥


Bereavement.

Såg just Bereavement nyss. Helt jävla sjuk film! Lätt en av de sjukaste filmerna jag någonsin har sett, enligt mig. Om jag ska vara ärlig, så var jag faktiskt jävla rädd för den där pojken! Han var verkligen läskig som inte kunde känna ett dugg smärta och jag var rädd också för hur han betedde sig! Bara så jävla läskig! Men annars själva filmen var grymt bra! Verkligen riktigt bra, tycker jag! Och slutet tog en oväntad vändning, och jag gillade det men också samtidigt inte. För jag hade velat ha lite mer action i slutet än vad filmen bjöd på. Bra skådespelareinsatser också, särskilt av Alexandra Daddario som spelar huvudrollen (igenkänd som Annabeth i Percy Jackson och kampen om Åskviggen) och så den där läskiga pojken som spelas av Spencer List. Och vilken söt kille Alexandra hade det ihop med en kort stund i filmen också! Som spelas av Nolan Gerard Funk. Jag tror jag ska se några av hans filmer, thihi. Jag rekommenderar denna till alla som älskar thriller blandat med lite smått skräck! ;)

År 1989 kidnappades den sexårige Martin Bristoll från sin gunga på bakgården till sitt hem i Minersville Pennsylvania. Graham Sutter, en psykotisk enstöring, höll Martin fängslad på sin förfallna farm och tvingade honom att bevittna och delta i outsägliga fasor. Trailern kan ni se här.

Elvis and Anabelle | You.

Så vacker gjord video av min nya favoritfilm Elvis and Anabelle! ♥


The Last Song.

Såg just The Last Song nyss för säkert 56960:e gången och den är fortfarande lika underbar! Eller den blir bara bättre och bättre för varenda gång, rättare sagt! Och jag gråter fortfarande lika mycket till den sista halvtimmen. Herregud, så sorglig men ändå så fin film! Den handlar inte bara om första kärleken som många kan tro på grund av filmomslaget och handlingen, den handlar också om relationen mellan pappan och dottern. Den är och kommer alltid att vara en av mina favoritfilmer! ♥

Stand by me.

Idag såg jag på Stand by me från 1986 bara för att det var ett tag sedan sist! Och den är fortfarande lika fantastisk som alla senaste gångerna jag sett den! En av de bästa filmerna någonsin.

Som jag har sagt förut i min dåvarande blogg här, så är det själva stämningen, storyn, manusen och killarnas vänskap som gör filmen så makalöst bra. Jag älskar särskilt vänskapen mellan Chris och Gordie som spelas av avlidne River Phoenix och Will Wheaton, två talangfulla skådisar. Som jag nu säkert har sagt väldigt många gånger, så är det verkligen synd att River avled vid 23 års ålder (sju år efter filmen) av drogerna. Om han fortfarande levde nu, skulle han ha varit 41 år gammal nu och, enligt mig, lika stor som Johnny Depp idag. Jag tycker att regissören Rob Reiner har gjort ett underbart jobb med filmen. För att inte tala om vilka otroliga skådespelare han valde! Särskilt Phoenix och Wheaton som lyser med sina väldigt starka insatser. Den är en film jag sent kommer att glömma och den är en härlig film som passar för alla ålder. Jag är glad att jag har den i min dvdsamling ♥

En historia om fyra unga killar - som består av ledaren Chris (River Phoenix), den lite töntige Teddy (Corey Feldman), tjocke mobbningsoffern Vern (Jerry O'Connell) och huvudrollen Gordie (Will Wheaton) - i 50-talets USA som ger sig ut tillsammans för att leta ett lik efter en försvunnen pojke samtidigt som de diskuterar livet. Bygger på Stephen Kings bok... Trailern kan ni se här.

Elvis and Anabelle.

Äntligen såg man Elvis and Anabelle idag för första gången alldeles nyss! Jag hade letat efter filmen med undertexter som sjutton i många år tills för några månader sedan när jag slutligen gav upp. Ändå fram tills nyss råkade jag hitta en engelsk text till filmen och så vipsa...!

Och ååh, den är helt jävla underbar och sååå himla bra och så känslomässig! Jag hade grymt höga förväntningar på den innan jag såg den och den levde verkligen upp till dem! Jag älskar den, den är lätt en av mina stora favoritfilmer nu och den kommer jag också lätt att se om och om igen! En av de bästa filmerna som någonsin har gjorts, tveklöst! Otroligt vacker kärlekshistoria. Och jag älskar slutet! Ett så fint och väldigt mirakulöst (enligt mig) slut. Elvis och Anabelle är så fina tillsammans. Max Minghella och Blake Lively, som spelar rollerna, har helt grymt mycket kemi. Grymt bra skådespelareinsatser av dem också! Och Max ser inte heller så illa ut direkt, han är jättesnygg! Åh, vad jag önskar att filmen finns att köpa med antagligen svensk eller engelsk text! För om den har funnits, så skulle jag tveklöst inskaffa den på dvd DIREKT! Jag rekommenderar er starkt att se den också!!! Helt underbar film! ♥

Anabelle drivs på hårt av sin mamma för att bli perfekt. Hon lider av ätstörningar och just när hon vunnit en skönhetstävling klappar hon ihop och dör. Hon återupplivas mirakulöst av unge Elvis på en begravningsbyrå och får en ny chans till ett bättre liv i närheten av Elvis. Trailern kan ni se här.

Citat #10.

"To be nobody but yourself in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else, means to fight the hardest battle which any human being can fight. And never stop fighting."
- Lucas Scott (E.E Cummings citat), One Tree Hill säsong 1 avsnitt 3.

Seriehunks #7.

På sjunde plats kommer Robert Buckley som är mest känd som Clay Evans från One Tree Hill (och Michael Bauer från Fashion House). Jag smälter som smör varenda gång jag ser honom, för att han är så sockersöt och för att jag älskar hans leende så galet mycket. Jag älskar hur han bara lyser upp när han ler. Det når alltid hans ögon. Finns det ens någon som kan motstå honom? Nej, det tror jag inte! Han kan man verkligen inte alls motstå! Någon som håller med? ;)

Tidigare: #10 Matt Lanter #9 Colton Haynes #8 Ed Westwick

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus