Ny blogg.

Jag har en ny blogg nu. Jag har min förklaring där. Vill ni ha min nya blogg, så kommentera med era e-postadress eller bloggadress så skickar jag länken! :)

Snow White and the Huntsman.

Jag kom ut med ett stort leende på läpparna efter att jag såg Snow Whie and the Huntsman med min kusin idag för knappt några timmar sedan.

Den var skitbra!!! Jag älskade varenda sekund av filmen! Storyn var kanon! Och skådespelareinsatserna var makalösa - särskilt från Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Sam Claflin och Charlize Theron! Seriöst, det var helt perfekt cast!
Och jag älskade kläderna, miljön, dess krigkonst och ALLTING i filmen, det var bara så sagoaktigt! Och det kom också som en stor överraskning när det gäller kärleken - jag visste redan innan att det skulle hända, men inte just den delen, så jag blev verkligen så glatt överraskad! Och det är även en sak som jag också saknar i filmen - jägaren ska tydligen ha lärt Snövit krigkonst men några scener med träning kom aldrig, jag som hade gärna velat se det!

Men annars, förutom det som jag saknade, var varenda sekund av filmen PERFEKT! Så jag säger bara en sak här och nu till dom som inte har planer på att se den på bio eller i framtiden; gå och se den för fan! Det är så jävla värt att spendera 110 kr för att se den!

Och ja just det!

På tal om film... eller det är en tvserie egentligen, men strunt samma. Igår såg jag tredje avsnitt av Teen Wolf, så recensionen om den samt recensionen om Snow White and the Huntsman kommer ikväll! ;)

SWATH.

Inte långt tid kvar tills jag sitter på tåget mot Jönköping! Jag ska se Snow White and the Huntsman med min kusin Nathalie. FINALLY, säger jag bara! Så som jag ju har längtat efter att se den! Nu är den långa väntan äntligen över!!!

120615 - 120616.

Imorgon tar min syster studenten, så det blir att fira henne imorgon med familjen och släktingarna! Det ska bli jättekul! Hoppas jag! Jag är ju döv så i vanliga fall brukar jag ju ofta känna mig utanför när vi har släktingsträff eller när vi firar jul, midsommar bland annat!

Och så på lördag ska jag äntligen gå och se Snow White and the Huntsman på bio i Jönköping med min kusin Nathalie! Så som jag har väntat i över ett år på att få se den! ;D

Nya blogg.se.

Jag provade just på nya blogg.se och jag är så in love! Den är så mycket bättre och lättare än nuvarande blogg.se!

För att...

Man kan ha flera kategorier i ett och samma inlägg och man kan till och med tagga också! Och man kan svara på kommentarer direkt på sidan, man behöver alltså inte gå in på andras bloggar för att svara! Man kan förhandsgranska kodmallarna nu också! Och massor annat!

Jag kan inte vänta att få använda nya blogg.se dygnet runt, vill ha den här nu! ;D

One more still of BD2!


OMG JAG LÄNGTAR!!! En fin still på Jacob och Renesmee! Jag ser fan fram emot att se alla deras scener!

BD2 new stills!



OMG JAG LÄNGTAR!!!! JAG VILL HA 16 NOVEMBER NU!!!! Jag är bara så jävla glad att armbrytningen-scenen med Emmett och Bella från den sista boken kommer vara med (och OMG, vilka muskler han har också!)! Den ser jag fan fram emot att se! Jag ser fram emot att se varenda sekund av den sista filmen särskilt det perfekta slutet! OMG, jag vill se NUUU!

Breaking Dawn part 2 poster!


Äntligen är Renesmee med den här gången nu tillsammans med hennes snygga föräldrar Edward och Bella Cullen! Och så en med Jacob också! Jag har väntat länge att äntligen få se bilderna med henne! ;D

Teen Wolf season 2 intro.



Är det bara jag som är helt kär i den nya intron av Teen Wolf!? I den första säsongen var bara intron enkel med bara namnet Teen Wolf. Men nu är intron i den andra säsongen ännu snyggare! Jag är så kär i den!

Hem ljuva hem!

Jag är hemma nu. I Vaggeryd. Hos min kära familj. Sen i söndags. Det är ju bara så jävla underbart att få vara med min familj igen efter fem månader! Ja, det har tyvärr hänt igen. Innan julen träffade jag inte min familj på 5½ månader eftersom jag inte hade råd med tåg att åka hem och så efter julen hände det igen i 4½ månader tills den 8 juni på min student. Självklart med ett undantag från mamma och lillebror Joakim då som kom på besök i februari. Anledningen till att jag inte åkte hem på så lång tid var mitt jävla ekonomi som verkligen var i botten!!! -_-

Så när jag börjar i Leksand i höst, då jävlar ska jag åka hem mer oftare! För jag har ett enda mål den här sommaren; att få ordning på mitt ekonomi innan det är dags att åka till Leksand! ;)

Awkward.

Igår direkt efter att jag skrivit att jag skulle se Everwood och Awkward tog jag mig igenom alla avsnitt av Awkward första säsongen - som består av 12 avsnitt som varsin är på 20 minuter. Så det gick därför snabbt. Och jag älskade varenda avsnitt! Jag var inte ett dugg besviken! Jag skrattade jättemycket, allt var bara så pinsamt men roligt! Och jag också älskade att i början av varje avsnitt började alltid nåt pinsamt som sen kom med intron "Awkward". Av hela sammanfattningen är den en väldigt mysig, rolig, bra och tonårsaktig tvserie! Precis typ av min smak!

Och även om jag också gillar Jake och Jenna tillsammans på nåt sätt, så är jag team Matty all the way!!!!! Matty och Jenna har så mycket mer kemi tillsammans och de hör ihop! De har något så mycket mer tillsammans än vad Jake och Jenna har! Herregud, det gjorde så jävla ont i mitt hjärta att se Matty så ledsen av att veta att det nu var försent i slutet av 12e avsnitt! Men för mig är det inte försent, det finns fortfarande hopp för Matty/Jenna! Det måste bli de två IGEN! Det måste de! Annars dör jag *haha, inte bokstavligt talat men ändå*!

Nu kan jag inte vänta tills den andra säsongen som har premiär den 20 juni! Jag vill se NUUU!!!!

Everwood & Awkward.

Jag skulle se om One Tree Hill under sommaren, men nu har jag bestämt mig att se Everwood och Awkward först med engelsk text då svensk text inte finns någonstans! Som jag aldrig har sett tidigare. Jo, det hände att jag kollade på Everwood då och då på tv helt spontant, men det var väldigt längesen så jag minns därför ingenting av den - jag minns bara några små ögonblick typ. Så jag har alltså fyra säsonger av Everwood och en säsong av Awkward framför mig nu! En säsong 2 av den andra är på väg och har premiär den 20 juni om jag inte minns helt fel! ;)

Everwood är en dramaserie som handlar om den framgångsrika kirurgen Andrew Brown som efter att ha blivit änkling lämnar sitt toppjobb i New York och flyttar till den lilla staden Everwood med sina två barn. Där försöker han starta ett nytt liv, något som visar sig vara lättare sagt än gjort.

Awkward är en ungdomsserie som går på MTV som handlar om Jenna, en ganska musig och osynlig tonårstjej - som efter en olycka, som alla tror är ett självmordsförsök, blir hon helt plötsligt synlig i skolans korridorer. Mot sin vilja vet nu alla vem hon är och det gör henne både utsatt och populär.

I FEEL SO FREE!!!

Jag har aldrig känt mig så här fri förut! Allvarligt talat...! Jag känner mig bara så fri nu!

120608 mitt livs bästa dag! ♥










Scott/Stiles/tränare xD



Jag fick ett ordentligt jävla skrattanfall när denna scenen kom i avsnitt 2. Det var bara så jävla kul att Stiles verkligen gjorde bort sig med de där kedjorna! Och tränarens tal... haha! ;D

Ett ord från igår!

Bakis............

Michael/Sara ♥


Den sorgligaste scenen i Prison Break, men ändå en av mina stora favoritscener med dom!

I miss you!

Det känns sååå tomt utan Leo nu! Han har följt med Ida hem till Stortorp till hennes mamma och styvpappa och ska vara där över natten. Så att jag slipper tänka på hur jag ska göra med honom när det är studenten imorgon! Och jag och min familj ska ju ändå äta hos Idas familj imorgon, alltså studentmottagning som vi har tillsammans! Då därför är det lika bra att han är där över natten idag då Ida och hennes klass ska ju ändå vara där over natten. Så det så. Vilket betyder alltså första natten idag ensam utan honom sen jag köpte honom den 21 augusti 2011! Vad ovant det kommer att kännas! ;D

Shape Shifted

Jag såg Teen Wolf 2x02 Shape Shifted idag. Ännu ett grymt bra avsnitt! Ju bättre det blir, desto mer säkrare är jag på att det kommer bli en alldeles fantastisk säsong som jag sa i måndags! ;)

Lydia var tillbaka i skolan och alla bara stirrade på henne i samma sekund som hon kom in genom entredörren med Allison. Stackare! Men som tur var, tog hon det hela med ro ganska fort. Men jag undrar fortfarande; vad fan är hon? Jag vill veta! NU! Grrr!

Jackson var rätt så irriterande, han suktade fortfarande efter att bli en varulv. Ge dig nån gång! Han envisades med att han faktiskt skulle förvandla. Vilket han tyvärr inte gjorde heller. Han lånade en kamera från en kille i lacrosse laget för att filma sig själv hela natten i hopp om att han skulle förvandlas. När han vaknade och kollade i kameran, blev han asförbannad. Det tog jag som att han inte förvandlades. Visst tycker jag synd om honom, han vill ju verkligen bli en varulv. Men bara ge dig nån gång! Din kropp accepterade ju inte bettet som Derek sa! Så ta det som en man och gå vidare! ;)

Det finns en ny 16-årig varulv vid namn Isaac. Som också spelar i lacrosselaget med Jackson, Scott, Stiles och andra. Han är dessutom söt faktiskt! Derek gjorde honom tyvärr till varulv för att han behöver många i hans flock. Eller inte tyvärr, för Isaac var frivillig. Jag tror nog att det berodde på hans pappa. För i början när de satt vid middagen, då förstod jag ganska fort att pappan brukade misshandla Isaac. Tack vare hur han såg på pappan. Han såg rädd ut och så i närheten av pappan. Så jag är nu glad att pappan är död nu. Isaac slipper ju honom och hans misshandel nu för gott! Men hur som helst, det ska bli spännande att se vad för roll Isaac kommer ha i denna säsongen och att lära känna honom! Jag ser fram emot det! ;D

Och hahahaha! Jag älskar Derek och Stiles vänskap om man kan kalla det vänskap! De är så roliga tillsammans! De är bäst! Stiles bara tjatade på honom om hans planer med den svarta tjejen i bilen och då Derek bara "Jag funderade på att ge dig en smocka". Då brast jag ut i skratt! Bara ack så roligt! xD

Scott och Allison fortsatte att hålla deras förhållande hemligt och de träffades i skogen vid midnatt och kysstes och sa att ingen kan sära på dom. Bara så jävla söta tillsammans seriöst! Jag älskar att deras kärlek är så stark att ingenting kan splittra på dom - inte ens för att han är en varulv och hon ska bli en varulvjägare. Och jag är dessutom glad också att det var just hon som hjälpte Scott när det blev fullmåne denna gången, det vore ju tråkigt om det alltid ska vara Stiles ;) De är så perfekta ihop! Och ja...! Slutet...! Allison stötte på en jättekonstig grön varelse! När Scott var inlåst i en "kyllåda" kom varelsen, ute efter att döda Allison, och hon var helt hjälplös och bara hade en kniv som försvar. Scott bara "Allison!" och skrek och försökte ta sig ut för att skydda henne. Tack och lov lyckades han och varelsen blev avbryten och stack. Vad fan är den!? Kan det kanske vara Lydia, tro? Eller kanske Jackon? Men återigen; vad fan är den för något!?

Precis som jag alltid säger; jag vill se nästa avsnitt NUUUU!!! Det slutade så spännande!

It Happened 'That Night'.

Jag såg just Pretty Little Liars 3x01 It Happened 'That Night'. Sjukt bra avsnitt! En mycket perfekt start på säsong 3! Jag kan inte vänta att få se resten! ;D

Fem månader har gått... och tjejerna är hos Spencer för att ha en kul kväll/natt. Allt är exakt samma som den allra första scenen i första säsong - självklart med ett undantag, Alison är inte med denna gången, hon är ju död. Sen plötsligt är Emily försvunnen när de andra vaknar och Spencer kommer gåendes och säger "Hon är borta, jag har letat överallt" och de andra letar då efter henne och hittar henne tillslut på en kyrkogård. Hon har grävt upp Alisons grav. Men till deras stora överraskning, är kroppen borta. De dröjer det och sticker därifrån.

Hanna besöker Mona utan att de andra vet. Hon söker svar men Mona bara sitter och stirrar rakt utan att säga nåt. Hanna vill veta vad hon har gjort för att Mona skulle hata henne så mycket. Men som sagt, Mona svarar inte. Så Hanna ger upp och går. Och självklart får tjejerna veta av Hanna om besök till Mona senare i slutet och de tar det med ro ganska bra trots allt, som tur är.

Caleb och Hanna är så sjukt söta tillsammans! Det visar sig att de hade matlagningskurserna hela sommaren tillsammans. Hur sött är inte det!? Och haha när Hanna säger "Dong Po" så kämpar Caleb med att hon ska säga det. Men hon vägrar. Då hotar han "Vill du att jag ska gå till affären?". Självklart kunde Hanna inte motstå och viskar då "Dong Po" i hans öra, de flinar och hon ger honom sen lappen på ingredienserna han skulle handla till middagen de skulle laga senare. Så jävla söta!!! Toby och Spencer är så himla söta också och jättebra att Toby också respekterar Spencer att hon vill vänta med sex! Men trots det hindrar det inte dom direkt att hångla och flirta vid hennes säng när han bara står i handduken och är våt efter att han har duschat hos henne. Så HOT! Och även Ezra och Aria är så söta ihop också!

Och förresten, på tal om Ezra och Aria... nu träffas de utan problem och Ella gör ingenting för att stoppa det. Så hon verkar äntligen ha accepterat förhållandet nu. Äntligen, det var på tiden! Men Byron, Arias pappa, därefter gör det inte, ser det ut som. Och han och Ella ska även skilja sig också. Hon och Aria håller på att packa ihop i huset. Vart de ska flytta till i Rosewood, nämner de tyvärr inte om.

Och jag tycker så himla jävla synd om Emily! Jag kan inte föreställa mig vad hon går igenom. Hon är så förkrossad över Mayas död. Det är bara så ledsamt att se Emily så ledsen! :'(

Och vad fan håller Lucas på med? Smyger runt och åker iväg i bilen mitt i natten? Och sen så snackar han med en okänd tjej på skolan och båda ser skumma ut. Lucas blick säger allt, att nåt inte står rätt till. Han är så skum! Och jag håller fortfarande fast besluten om att han är en av A team tillsammans med Jenna, Garrett och Melissa. Och kanske Jason också.

Och är Garrett verkligen oskyldig som han påstår för Spencer när hon besöker honom på fängelset? Han påstår också att han vet vem som dödade Alison och att han vet vem som tog hennes kropp. Han säger även också att Spencer och tjejerna egentligen inte är så säkra som de tror att de är!

Mina tankar; är det Garrett säger sant? Vem var det som "kidnappade" Emily och lade henne i bilen och sedan lämnade henne på kyrkogården för att gräva upp Alisons grav? Vem stal hennes kropp? Och vem dödade henne egentligen om Garrett ÄR oskyldig? Var är Jenna? Och var är Jason? Och Melissa? Och vem är det nu den här gången som låtsas vara A och skickar hotfulla sms till tjejerna?


Jag kan inte vänta att få se nästa avsnitt! Jag vill se NUUU!!! Och jag är också ganska säker på att det kommer bli en fantastisk säsong!

"Är allting ett skämt för dig?"

"Om jag släpper dig, lovar du att lyssna på mig?"
Om han släppte mig skulle jag göra en tjurrusning mot dörren. "Vad spelar det för roll om jag flyr? Du släpar bara hit mig igen."
"Ja, men det skulle väcka uppmärksamhet."
"Är Dabria din flickvän?" Jag var intensivt medveten om varje skälvande andetag och undrade om jag egentligen ville höra svaret. Inte för att det spelade någon roll. Nu när jag visste att Patch ville döda mig, var det vansinnigt att jag ens brydde mig längre.
"Hon var det. För länge sedan, innan jag föll till den mörka sidan." Han försökte le. "Det var också ett misstag." Han lutade sig bakåt, släppte långsamt taget och testade mig. Jag låg kvar på madrassen, flåsade tungt och hävde mig upp på armbågarna. Tre sekunder gick innan jag kastade mig över honom med all kraft jag kunde uppbringa.
Jag knuffade till honom i bröstet, men han gungade bara till lite och satt kvar. Jag började slå på honom på knytnävarna så hårt jag kunde, boxade och bultade tills jag började få ont i händerna.
"Klar?" frågade han.
"Nej", sa jag och stötte armbågen mot hans lår. "Vad är det med dig? Känner du ingenting?"
Jag reste mig upp, hittde balansen på den mjuka madrassen och sparkade honom i mage med full kraft.
"Du får en minut till", sa han. "Få utlopp för all den där ilskan. Sedan tar jag över."
Jag visste inte vad han menade med att "ta över" och jag ville inte veta. Jag tog ett språng ur sängen i riktning mot dörren. Patch fångade mig mitt i språnget och föste upp mig mot väggen. Hans ben trycktes mot mina, hela vägen från höfterna till knäna.
"Jag vill veta sanningen", sa jag och försökte låta bli att gråta. "Kom du till skolan för att döda mig? Var det ditt mål redan från början?"
En muskel i hans käke ryckte till. "Ja."
Jag torkade bort en tår som varit fräck nog att tränga fram. "Njuter du nu? Det var väl det här som var meningen? Att jag skulle börja lita på dig så att det kom som en total överraskning!" Jag visste att min ilska var irrationell. Jag borde vara vettskrämd och panikslagen och göra allt i min makt för att försöka fly. Det mesta irrationella av allt var att jag fortfarande inte ville tro att han skulle döda mig och hur jag än försökte kunde jag inte kväva den där ologiska lilla känslan av tillit.
"Jag förstår att du är arg..." började Patch.
"Jag är vansinnig!" skrek jag.
Hans glödheta händer gled upp runt min hals. Han pressade tummarna mjukt mot min strupe och vände upp mitt ansikte. Sedan kände jag hans läppar tryckas så hårt mot mina att jag svalde alla fula ord jag var på väg att vräka ur mig. Hans händer föll till mina axlar, rörde sig långsamt nerför armarna och stannade vid min korsrygg. Små ilningar av panik och njutning for genom mig. Han försökte dra mig intill sig och jag bet honom i läppen.
Han fuktade läppen med tungspetsen. "Bet du mig?"
"Är allting ett skämt för dig?" frågade jag.
Han slickade sin bitna läpp igen. "Inte allting."
"Vad är det inte?"
"Du."

Boken Fallen Ängel, sidorna 222-224.

Så ofattbart!

Det är bara så ofattbart att om bara två dagar kommer jag att springa ut med min studentmössa på mitt huvud och teckna "FY FAN VAD VI ÄR BRA!" tillsammans med de andra som också ska ta studenten! Jag längtar något enormt! Den dagen ska bli oförglömlig!

Omega.

Såg just Teen Wolf 2x01 Omega nyss. Det var ett riktigt bra och spännande avsnitt! En helt perfekt start på andra säsong, tycker jag! Jag har också på känn att den kommer att bli en fantastisk säsong!

Scott och Allison var så söta tillsammans som vanligt, jag smälter alltid som smör varenda gång jag ser dom ihop, och Stiles var så jävla rolig som vanligt! Älskar dessutom hans förälskelse i Lydia också! Hoppas de blir ett par!

Och vänta!? Är inte Jackson en varulv!? Vafan är det med honom som blöder så jävla mycket? Som Derek sa, hans kropp verkade inte acceptera bettet. Så då betyder det att han är nåt helt annat eller så är han immun? Men om han är immun, så varför blöder han så jävla mycket då? Så den bästa orsaken är nog att han är nåt annat! Precis som Lydia är! Eller så är de likadana? Vem vet?

Och på tal om Lydia, vad fan är hon? Först försvann hon från duschen helt naken och sen så plötsligt i slutet dök hon upp, helt naken och förvirrad, som om hon inte hade en aning om vad hon gjorde där eller varför hon var där. Allt är så skumt! Men spännande! Jag kan inte vänta att få veta sanningen för jag vill ha svar. Jag orkar inte sitta här och undra hela tiden! Men vad spännande det ska bli att få veta!

Och Allisons farfar är fan läskig! Jag vill redan ha honom BORTA!!!!

Nu kan jag inte vänta att få se det andra avsnittet som kommer att gå att se online redan imorgon och sen därefter kommer serien bara på måndagar! Spännande, spännande, spännande! ;D

Ett mycket ovanligt frieri!


OMG, OMG, OMG JAG DÖR! SÅ JÄVLA SÖTA!!! Detta är ett mycket ovanligt men sött frieri! Den här kommer att lämna er med ett stort leende såsom den gjorde med mig, jag lovar!!! Herregud, ni MÅSTE se den! ;D

Thor 2.




Jag älskade dom så mycket i Thor. Ett av mina favoritpar tveklöst! Och nu när jag nu vet att Thor 2 ska bli av till 100 procent och att den kommer ha premiär i november 2013, kan jag inte vänta att få se de två igen och så klart själva filmen! Vill ha november 2013 NUUUU!!! I love Thor and Jane

The Astronaut's Wife.

Spencer (Johnny Depp) och Jillian (Charlize Theron) är det perfekta paret. Han är dekorerad som astronaut hos NASA och hon är en omtyckt lärarinna. Under ett rutinuppdrag i rymden, då Spencer och hans kollega Alex ska reparera en satellit, händer plötsligt något. NASA tappar kontakten med astronauterna i två minuter. Och väl tillbaka på jorden igen framgår det ganska snart att Spencer inte är sig riktigt lik. Vad hände egentligen uppe i rymden de två minuterna då all kontakt var bruten?

Såg den just nyss. SJUKT BRA FILM!!! Under filmen satt jag som på nålar för att den var så grymt spännande! Men det negativaste var bara att när upplösningen kom i slutet då jag typ bara "Va, är det allt?". Det slutade inte riktigt som jag tänkt mig, men annars i sin helhet var filmen så sjukt bra och spännande som fan! Absolut värd att ses! Storyn var bra och intressant och Johnny Depp och Charlize Theron var fullkomligt fantastiska i sina roller som Spencer och Jillian - framför allt Theron (och på tal om henne, jag kan inte vänta att få se henne spela den elaka drottningen i Snow White and the Huntsman)! Jag rekommenderar den verkligen, gå och se den! Trailern kan ni se här.



120601.

Hejdå maj, hej juni! Trots det kassa vädret idag, så är det officiellt sommar nu! Äntligen! Och vet ni vad? Jag försov mig idag! På min sista skoldag som bara bestod av en lektion! Fy skäms på mig! Jag borde inte ha gått och lagt mig så sent igår! Men jag har mig själv att skylla! ;)

OCH.....! Om jag räknar bort idag, så är det fan bara SEX dagar kvar tills jag äntligen tar studenten! Så som jag hade längtat som fan!!! Champagnefrukost, fotografering med studenterna, springa ut från skolan, åka runt i flaket i ca en timme, studentmottagning och sen studentfest 21:00 - 02:00! Den dagen ska bli oförglömdig!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus