Guess what!?

Jippi, nu är det söndag! Jag har alltid avskytt söndagar, men det gör jag nog inte nu längre. Jag har ju One Tree Hill (som förresten är tillbaka idag kl 18:00!!!) och Pretty Little Liars på söndagarna som alltid förtrollar mig. FANTASTISKT!!! Jösses! Nu låter jag kanske lite väl glad? Men jag kan liksom inte hjälpa det. One Tree Hill är ju tillbaka idag för helvete efter ett enda jävla långt uppehåll som vad kändes som evigt! ÄÄÄÄNTLIGEN, SÄGER JAG BARA!

Idag ska jag bara ta det lugnt, söndagar är ju min viktigaste vilodag.
Det så det! Vädret har varit konstigt idag, förresten. Först sol och sen moln och sen ösregn. Jobbigt! Men äsch! Man kan ändå inte göra något åt det. Yes, It really sucks totally.

Och gissa vad? Igår kollade jag igenom mina gamla noveller på dikta.se och jävlar vad jag skrattade mycket! Novellerna var så jävla töntiga och också så jävla dåliga skrivet! Och jag var så fruktansvärt dålig på svenska! Inte på grammatik, men jag var dålig på att skriva story. Jag typ bara skrev (jag tog ett exempel från en av mina noveller) "Tina bestämde sig för att göra det med Robin. Plötsligt ringde det på dörren. Tina sprang och öppnade dörren. Och de hånglade direkt och hamnade i säng. De gjorde det. Efteråt låg de och gosade. Plötsligt ville Tina inte längre för hon förstod att de inte använde kondom och bad Robin att gå ut genast!". Bara så där, ja bara så där utan någon vidare förklaring. Jag skrev inte heller ens hur hon kände sig, vad hon tänkte just då och så. Herregud, jag bara satt där och skämdes hela tiden när jag läste alla mina noveller. Hahaha. Men jag blev förälskad i storyn med Tina och Robin att jag bestämde mig för att ändra om hela storyn till mer känslor och tankar innehållande och mer detaljer och så. Jag till och med ändrade namn på huvudrollerna också, thihi. Ja, nog snack nu.

Nu tror jag att jag ska gå och läsa När jag hör din röst. Jag läste ut
Om jag kunde drömma
för några dagar sedan, btw. Ha det bäst! ;)

Head over Heels.

En film, som jag minns att jag jämt såg på förut och som jag aldrig tröttnade på, gick på TV3 idag. Head over Heels eller Störtkär som det heter på svenska. Och bara för att det var nästan ett år sedan sist jag såg den, tänkte jag att klart som fan skulle jag se den när jag såg att den skulle komma. Och jisses, jag minns allt, precis allt i filmen. Ja, så går det när jag såg på den typ tio gånger om dagen förut. Nej, nu överdriver jag bara. Men kanske tre eller fyra gånger om dagen. Och jävlar, vad jag fortfarande älskar den här filmen! Den är fortfarande lika bra, lika underbar och lika söt. Visst, det har sina lite väl överdrivna scener och storyn är ytlig och inte så wow-fantastisk, men vem bryr sig!? Jag älskar filmen ändå! Galet söt kärlekshistoria och karaktärerna var grymt fantastiska och roliga. Det är en film som jag aldrig någonsin kommer att tröttna på, det kan ni lita på! Freddie Prinze Jr, som spelade Jim, var grymt snygg! As usual. Monica Potter var lika sockersöt. As usual. Trailern kan ni se här.

Plötsligt hamnar konservatorn Amanda i en lyxlägenhet i New York med fyra trådsmala och vackra rumskompisar. När hon faller för charmören Jim Winston verkar det som att hon hittat sin drömman, tills tjejerna en kväll ser honom begå vad som verkar vara ett kallblodigt brott. Amanda och hennes fyra halvgalna rumskamrater ger sig ut på Manhattans gator som andra klassens detektiver för att försöka lösa mysteriet i grannlägenheten, hela tiden steget före trubbel och i takt med senaste modet...

Citat #5.

"Tack. Men det är inte bara det. Han kallade dig fin. Det är praktiskt taget en förolämpning med tanke på hur du ser ut i kväll. Du är mer än vacker."
- Edward till Bella om Jacob, boken Om jag kunde drömma sidan 410.

The Vampire Diaries season 3 Exclusiv clip.

HAHAHA JAG DÖR! Elenas reaktion är bara för love när hon ser Damon spritt naken! xD

Åååh, nu längtar jag verkligen så galet jävla mycket tills säsong 3 har premiär!


Abduction trailer.

JAG LÄNGTAR VERKLIGEN!!! Jag ser verkligen fram emot att se Taylor Lautner i någon annan roll än varulven Jacob Black i min stora favorit the Twilight saga. Men det är inte allt. Den verkar också vara sjukt bra! Det är precis min typ av filmsmak. Åh, 30 september, kom nu!


One Tree Hill - always and forever.

One Tree Hill har funnit i mitt hjärta i snart åtta år nu. Wow, åtta år. Så många år! Alltså, jag har följt den i åtta år nu om ni inte har fattat poängen. Och jag kommer göra det så länge den bjuder på många säsonger. Men nu är det 100 procent bestämt att 9:e säsongen blir den sista någonsin. Det blir bara en halv säsong, den ska bara bestå av 13 avsnitt och det ska bli ett riktigt avslut en gång för alla. Den kommer ha premiär i vår 2012.

Det är nu klart att Dan kommer vara med i hela säsongen och det är också klart att Chris Keller kommer tillbaka i minst två avsnitt efter fyra säsonger (han var senast med i fjärde säsong). Och Lucas och Peyton kommer kanske med störst sannolikhet att komma tillbaka. Chad Michael Murray och Hilarie Burton har sagt att de gärna vill komma tillbaka om de blivit tillfrågad om detta. Och producenterna försöker också ta tillbaka så många av de gamla karaktärer (som Whitey, Karen etc) som möjligt till den nionde och sista säsongen. Jag håller tummarna och tårna mycket hårt på det. Jag har ganska höga förväntningar på att 9:e säsongen ska bli den mesta perfekta säsongen!

Citat #4.

"Blessed are the hearts that can be bend, they shall never be broken. But I wonder? If there's no breaking and no healing. And if there's no healing, then there's no learning. And if there's no learning, then there's no struggle. But struggle is a part of life. So must all hearts be broken."
- Lucas (voice-over), One Tree Hill säsong 5 avsnitt 11.

You Again.

Sjukt rolig komedi, enligt mig! Jag skrattar lika mycket varenda gång jag ser den här filmen. Jag älskar Jamie Lee Curtis och Betty White, de spelar alltid så störtsköna roller! Kristen Bell, Sigourney Weaver och Odette Yustman var inte heller så fel de. Alla fem var en helt perfekt kombination, tycker jag. Det gör att jag liksom inte kan låta bli att hoppas på flera filmer med just dom tillsammans! Gå och see You Again du också, du kommer inte att ångra dig! Trailern kan ni se här.

När Marni inser att hennes bror ska gifta sig med hennes mobbare från High School, bestämmer hon sig för att försöka visa honom vem fästmön egentligen är...

Ingen vacker upplevelse!

Igår hade jag värsta mensvärk ever! Jag brukar bara ha normalt ont, men inte just igår. Jag hade så sjukt ont att jag nästan inte ens kunde gå över huvudet taget! Allvarligt talat, jag ville bara gråta just då. För att det gjorde så förbannat ont! Jag som var mitt upp i en film fick avbryta för att gå och ta ett hett bad. Men det hjälpte inte alls. När jag väl hoppade i, fick jag värsta yrsel! När jag var tvungen att stiga ur badkaret, så svimmade jag nästan! Jag vart livrädd för jag har aldrig svimmat i hela mitt liv och aldrig vill uppleva det heller efter exakta beskrivningen av alla mina vänner som har svimmat ett antal gånger. Jag fick skynda mig att bli torr och ta på mig trosorna och t-shirten innan det skulle bli ännu värre.

Och jag bara inte stod ut med smärtan heller att jag gick raka vägen till min säng, lade mig och försökte somna bara för att döva den värsta smärtan jag hade. Och jag lyckades efter ca tio minuter. Idag när jag vaknade var smärtan äntligen borta. Jag var hur lättad som helst! ;)

Blue Crush II No Limits.


Dana är 18, vacker och en grym surfare med en bokhylla fylld av troféer som bevis. När hennes pappa sätter press på henne att börja på college, flyr Dana från sitt hem i Beverly Hills till stränderna i Sydafrika. Där finns några av världens bästa surfställen och det är hennes döda mammas hemland. Med sin mammas dagbok i handen och ett gäng omaka surffanatiker som sällskap, ger sig Dana av på en resa längs Afrikas hisnande södra kust för att uppfylla sin mors dröm...

Jag tycker:
Fantastisk och så galet underbar film!!! Ingen tvekan om detta! Den är bara så fan mycket bättre än ettan med Kate Bosworth! Mina föväntningar var verkligen skyhöga efter Victorias rekommenderan och jag blev verkligen inte besviken! Den levde upp till mina förväntningar jävligt bra! Galet fantastiska platser och så klart underbara karaktärer. Jag skulle vilja göra en sån resa, så fri och orädd som Dana. Surfpojkarna var inte så illa de! Ganska snygga. Särskilt Tim som var sjukt gullig! Jag älskade hur alla bodde ihop som en riktig familj, där alla accepterade alla för vem de var. Den är helt klart fan en film som jag kommer att se om flera gånger! Jag ger den en femma, utan tvekan. Trailern kan ni se här.

Genre: Äventyr, drama, romantik
Regissör: Mike Elliott
Utgivningsår: 2011
Speltid: 90 min
I rollerna: Sasha Jackson, Sharni Vinson, Elizabeth Mathis, Ben Milliken, Chris Fisher, Rodger Halston, Gideon Emery, Patrick Lyster, Joe Vaz, Katharina Damm bl.a

Stereo hearts | Jared + Jensen.


Det här är varför jag älskar Jensen Ackles och Jared Padalecki! De är så himla söta och de ser ut att alltid ha så jävla roligt tillsammans under inspelningen av Supernatural, på presskonforens och på röda mattan, bland annat. Att bara kasta en enda blick på dem får mig att le eller skratta. Det smittar verkligen av sig!

Bloggbyte #4.


Karin verkar vara en trevlig tjej som skriver om hennes vardag, filmer/tvserier, musik och annat. Hon skriver jättebra filmrecensioner, förresten. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Vill du göra bloggbyte med mig? Kontakta mig, så gör vi det! ;)

Cursed.

En månklar natt i Los Angeles dyker något upp ur skuggorna och gör så att syskonen Ellie och Jimmy kör av vägen, rakt ner i en ravin. De klarar sig med livhanken i behåll men har ändå fått men för livet. De är förändrade; den karriärinriktade Ellie och den tanige Jimmy upptäcker att de plötsligt besitter en stor fysik styrka och att deras känslomässiga medvetenhet ökat betydligt, vilket också är tydligt för alla runt omkring dem. Det som Ellie och Jimmy råkade ut för den där natten var ingen vanlig olycka och det som tycktes vara ödet var egentligen något helt annat. Ellie och Jimmy styrs av helt andra impulser än tidigare och de har ingen kontroll över sig själva. För att rädda sig själv och omvärlden måste de lösa mysteriet och bryta förtrollningen...

Jag tycker: Den hade jag sett en gång tidigare för flera år sedan och då hade jag tyckt att den var skitbra. Men nu när jag såg den igen igår på tv efter så många år, tycker jag helt annorlunda nu. Den är inte skitbra som jag tyckte innan, nu tycker jag bara att den BARA är bra. Inget annat mer. En bra och förutsägbar film, men inte en av de bästa som finns. Men den var naturligtvis bra, bara bra. Ja, nu ska jag sluta säga samma sak om och om igen, thihi. Men hur som helst, jag gillade storyn och Christina Ricci och Jesse Eisenberg var talangfulla skådisar och även perfekta som syskonen Ellie och Jimmy. Jag gillade inte effekten på varulvarna, de såg bara så falska och så fruktansvärt fula ut, vilket var synd tyckte jag då jag älskar varulvar. Men förvandlingen därefter gillade jag verkligen! Särskilt på hunden Zipper som såg sjukt rolig ut! Det finns en rad roliga scener också. Inte så konstigt med tanke på att komedi finns med i genres över den här filmen. Den är en film som jag självklart kommer att se igen, men inte på ett tag, ett bra tag. Den är ju ingen film som man ser på om och om igen. Jag ger den en trea. Trailern kan ni se här.

Genre: Komedi, thriller, skräck, fantasy
Regissör: Wes Craven
Utgivningsår: 2005
Speltid: 97 min
Rolllistan: Christina Ricci, Jesse Eisenberg, Judy Greer, Shannon Elizabeth, Kristina Anapau, Scott Baio, Joshua Jackson, Milo Ventimiglia, Portia de Rossi, Lance Bass bl.a.

Red Riding Hood.

Det var ett tag sedan man såg Red Riding Hood sist. Så därför var det härligt att se den igen nyss. Och den är fortfarande lika bra som sist jag såg den på bio! Jag älskar Amanda Seyfried, hon är en galet vacker och begåvad skådespelerska. Och Shiloh Fernandez är grymt snygg! I love Peter and Valerie, they are perfect together

Älskade Axess.


Jag kan inte förstå att det har idag gått exakt fyra år sedan du gick bort. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, men just idag tänker jag extra mycket på dig. För jag saknar dig så mycket att det gör ont! Men jag tröstar mig med att vi kommer träffas i himlen en dag. Jag kommer alltid att älska och sakna dig! Glöm aldrig det. Aldrig, aldrig någonsin!

1995-01-21 - 2007-07-24
Rest in peace until we meet again! ♥

Bloggbyte #3.

Hanna är en jättehärlig tjej som är ett fan av Rihanna och fotbollslaget IFK Göteborg. Hon skriver dagbok och om musik, film/tvserie och annat. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Vill du göra bloggbyte med mig? Kontakta mig, så gör vi det! ;)

Bloggbyte #2.


Petra är en livlig och snäll tjej som skriver om allt och ingenting. Hon skriver dagbok, om sina tankar och hon skriver grymt fina dikter också! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Vill du göra bloggbyte med mig? Kontakta mig, så gör vi det!

Bloggbyte #1.


Ni borde besöka min kompis Sofias blogg. Hon är en trevlig tjej som skriver om hennes vardag och ibland om allt och ingenting, ibland om film. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Vill du göra bloggbyte med mig? Kontakta mig, så gör vi det!

En filmlista - välj minst 3 favoriter.


Action: Transformers-filmerna, Bad Boys, En riddares historia. Det finns flera till som jag tyvärr inte kommer på just nu, haha.

Komedi: 10 things I hate about you, She's the man, En shopaholics bekännelser, Hur man blir av med en kille på 10 dagar, A lot like love, Smekmånaden, John Tucker must die, What happens in Vegas, Ace Ventura, Herbie Fulltankad, Definitely Maybe, Life as we know it, Easy A och fler till.

Thriller: Sjätte sinnet, The Skeleton Key, The Butterfly Effect, Solstice, Snakes on the planet, Law Abiding Citizen, Shelter, The Hitler, The Roommate, Cry Wolf, Ghost Ship, Dead Silence, Orphan, The Haunting in Connecticut, Red Riding Hood och fler till.

Skräck: The Uninvited, House of Wax, The Ring, The Grudge, The Shining, Instängd, Jurtjyrkogården, Sleepy Hollow, The Amityville Horror och fler till.

Klassiker: Romeo & Julia, Livet är underbart, Forrest Gump, Poltergeist, Jurassic Park filmerna, Stolthet & fördom och fler till.

Sci-Fi: Världarnas krig, I am Number Four, Donnie Darko, Jumper, E.T, 2012 och fler till.


Drama: The Last Song, The Notebook, Keith, Ten inch hero, Remember Me, A Walk to Remember, Titanic, Angus thongs and perfect snogging, Stand by me, Honungsbiets hemliga liv, Beastly, Waiting for forever, Never back down, Water for Elephants, Day After Tomorrow, The thing called love och fler till.

Svensk film: Hip hip hora, Ondskan och I taket lyser stjärnorna. Det är endast de som jag älskar, för annars avskyr jag egentligen svenska filmer.

Äventyr: Harry Potter filmerna, Pirates of the caribbean triologi, Eragon, Stardust, Bron till Terabitia, Jumanji och fler till.

Disney: Lejonkungen, Skönheten och odjuret, Alladin, Bambi, Askungen, Rio, Tangled och fler till.

Musikal: Grease. Det är den enda musikalfilmen som jag gillar. Jag gillar High School Musical filmerna också, men om man ska tänka efter lite så är de inte direkt de wow-bästa som finns. Men Grease därefter är det! ;)


Skådespelare: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Johnny Depp, Amanda Seyfried, Kate Hudson, Haley Osment, Tom Hanks, Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Sophia Bush, Rachel Bilson, Lucy Hale, Heath Ledger, Jude Law, Leonardo DiCaprio, Leighton Meester, Cam Gigandet. Jag har egentligen väldigt, väldigt många favoriter men de som jag nämnde här är bland de bästa ;)

Regissör/er: Michael Bay, Tim Burton och Catherine Hardwicke.

Soundtrack: Jag hör inte, så jag kan inte svara på frågan, thihi.

BLANDAT:
Sämsta film enligt dig:
Open Water.
Genres du gillar bäst: Drama, romantik och thriller.
Genres du gillar minst: Musikal.
Bästa film du sett på bio: Twilight-filmerna.
Bästa uppföljare: New Moon.
Bästa re-make: The Stepfather.
Bästa franchise: Twilight, Harry Potter.


Tio favoritfilmer: Twilight filmerna, Harry Potter filmerna, The Last Song, The Notebook, A Walk to Remember, Titanic, Remember Me, Red Riding Hood, Water for Elephants och Keith. Jag har egentligen massor favoriter, men de här som jag nämnde är de bästa tio.

Fem favoritkaraktärer: Ronnie i The Last Song, Tyler i Remember Me, Jack i Titanic, Bella i Twilight och Keith i Keith.

Nämn en bra verklighetsbaserad film: Changeling. Med Angelina Jolie i huvudrollen som mamman vars son var försvunnen.

Nämn en överskattad film: Jag har ingen aning. Det är ingenting jag har tänkt på, egentligen.

Nämn en underskattad film: Jag har heller ingen aning här. Det är ju heller ingenting jag har tänkt på, egentligen.

Bästa filmcitatet: "Well, yes, ma'am, I do... I mean, I got everything I need right here with me. I got air in my lungs, a few blank sheets of paper. I mean, I love waking up in the morning not knowing what's gonna happen or, who I'm gonna meet, where I'm gonna wind up. Just the other night I was sleeping under a bridge and now here I am on the grandest ship in the world having champagne with you fine people. I figure life's a gift and I don't intend on wasting it. You don't know what hand you're gonna get dealt next. You learn to take life as it comes at you... to make each day count."


Bästa tagline:
"This is not a love story. This is a story about love." från filmen 500 days of Summer.

Om du fick medverka i vilken film du ville, vilken skulle det vara då? Jag säger Twilight-filmerna, för jag drömmer om att få vara Bella. Jag är bara så avundsjuk på Kristen Stewart som får hångla med Robert Pattinson. Och jag skulle också vara stolt om jag nån gång i livet fick medverka i en film efter en Nicholas Sparks bok ;)

Hur många filmer har du hemma? Jag hade räknat för några månader sedan, då var det 162 st. Men sen dess har jag beställt flera. Så jag skulle tro.... ca 200 filmer nu. Och 23 serieboxar och Friends samlingsbox med alla tio säsonger och så Buffy the vampire slayer samlingsbox med alla sju säsonger.

Vart köper du dina filmer? Cdon, Discshop, Ginza.

Hur ofta går du på bio? Så ofta jag kan.


Första filmen du minns: Lejonkungen.

Favoritfilm när du var liten: Bambi, Lejonkungen och Dinosaurier.

Filmkväll: Vilket snacks kör du på? Ostbågar eller Sour cream & onion med taco dip. Och så läsk till.

Den snyggaste samlarutgåvan enligt dig: Ingen aning.

Vilken film har fått dig att gråta utav skratt? Ett dussin filmer.

Vilken film har fått dig riktigt rädd? När jag var liten, var jag riktigt rädd efteråt när jag såg Poltergeist på TV att jag inte kunde överhuvudtaget sova den första natten. För att jag tyckte att trädet var bland det läskigaste jag sett och jag avskydde de elaka demoner ordentligt också.

Nämn en film som har fått dig att må riktigt dåligt: My sister's keeper och Hachiko A dog's Story. Efteråt när jag såg bägge för första gången, grät jag länge. Kanske ett par timmar. Äsch! De var hemska att titta på, men de var ändå så jävla bra och helt klart ett mästerverk också!

Välj minst tre andra bloggare som du vill skicka listan vidare till:
Jag vill skicka vidare den till alla med ett intresse för film ;)

Yes, yes, yes, yes, yes!

Jag doooog när jag såg den! Den innebär lite scener inför det kommande femte avsnittet som visas i USA imorgon. Eller så kommer de scenerna från olika avsnitt i säsongen. Jag har ingen aning. Men Alan Ball har ändå lovat att det ska finnas en scen med Eric och Sookie som vi alla fans har väntat på i det femte avsnittet som visas imorgon, alltså det kommer inte att vara en dröm den här gången. Men hur som helst... Äntligen följde Alan Bell en bok av True Blood nu för en gångs skull! Vi kommer att få en massa Eric och Sookie action i den fjärde säsongen, som Alan lovat. Den här gången är det verkligen fan ingen dröm! Äntligen, säger jag bara! Tack Alan för att du gav oss Sooric till sist! ♥

Bloggbyte?

Jag är så himla sugen på att göra samma sak som många andra. Att göra bloggbyte.
Vill du göra bloggbyte med mig? Kontakta mig, så gör vi det! ;)

Ny design!

Som ni ser, så har jag ny design. Ja, igen. Det är så typsikt mig att byta design ofta, jag vet, men jag kan bara inte låta bli! Jag gillar liksom att fräscha upp min blogg oftare än nödvändligt. Men jag ska försöka sluta med detta, thihi. Men hur som helst, den nya designen är inte gjord av mig själv. Den är en av gratis designerna som jag tog från Sanna som alltid gör så himla snygga designer! Jag har bara bytt ut bilderna och citatet på headern, resten är orörd. Jag är jättenöjd förresten! ;D

Mjukis.

Hon är en grå och vit dvärgvädur på ca nio månader gammal. Hon heter Mjukis. Varför heter hon Mjukis? Jo, för att hennes päls är väldigt mjuk. Hennes första ägare var en av mina bästa kompisar, Ida. När hon bodde hos henne de första veckorna, började hon precis bli tam. Men då hände det en sak. En av hennes pojkväns kompisar råkade under fyllan tappa Mjukis som ramlade på buren och sedan ramlat i. Efteråt blev hon livrädd för alla, hon litade inte på någon alls. Hon var fyra-fem månader gammal då det hände. Sen dess har hon inte varit tam.

När jag flyttade in i lägenheten den 1 juni, flyttade Mjukis hem till mig och jag blev ägare. För att hon inte trivdes i sällskap med Idas katt och hund. Hon behövde vara ensam. Och jag hade inga djur, så. Under de första veckorna jobbade jag på att hon skulle bli tam igen. Hon höll på att bli bättre lite smått. Men sen tappade jag motion till att fortsätta jobba på henne och blev mycket lat innan juni ens var slut. Istället satsade jag bara på att ge mat och vatten, klappa henne och lät henne vara fri i vardagsrummet då och då. Det borde jag verkligen inte ha gjort, för hon blev tillbaka densamma som hon var innan. Alltså, allt jag hade jobbat på med henne var som bortblåst. Så vi var tillbaka på ruta ett igen. Ändå tills för några dagar då bad Ida mig att seriöst skärpa mig nu på allvar. Så klart fick jag jättedåligt samvete och jag var också ledsen över att jag inte hade gjort mer än så. Jag tänkte att jag var ju egentligen bättre än så här! Så därför sen igår fick jag plötsligt tillbaka motion till att jobba med Mjukis. Hon fick vara fri i vardagsrummet mycket längre än hon fick de senaste gångarna sen juni. Idag fick hon vara fri i fyra timmar, sen vilade hon i buren några timmar och nu för ca en timme sedan fick hon vara fri nu igen och är det fortfarande nu.

Och vet ni vad!? Idag för knappt 40 minuter sedan för allra första gången, hoppade hon upp på mina ben! FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Och hon stannade där i ca en minut medan hon försiktigt nosade på mig. Men sen backade hon undan ganska snabbt. Men det gör inget ändå, hon har ju ändå åtminstone VÅGAT sitta i mina ben en kort stund! Nu känner jag att det verkligen kommer att gå framåt den här gången, bara om jag fortsätter på samma sätt! Jag hoppas att hennes tillit för mig börjar byggas nu, sakta och försiktigt. Men förutom allt det - när hon inte är så spänd i någon minut som hon nästan jämt är, är hon väldigt go och låta sig alltid att bli klappad ;)

Good afternoon, motherfuckers ;)

När jag vaknade, gick jag direkt till buren och slapp ut Mjukis fri. Hon var glad och sprang runt fritt, ganska vilt och snabbt. Sedan åt jag frukost och städade lägenheten lite till. Astrött var jag så klart! Men med tiden blev jag ganska pigg sen. Under hela dagen har jag bara ägnat mig åt Mjukis, suttit vid datorn, tittat på tv, läst Om jag kunde drömma, skrivit i anteckningsboken, kollat de 500 recepten i min köksbok bl.a. En ganska lugn dag dock. Jag skulle egentligen titta på Harry Potter 7 del 2 idag kl 15:15 på bio, men det blev inte av pga brist på pengar. Så jag väntar några veckor till istället. Den kommer ju ändå gå på bio i några månader till, så soft.
Ett inlägg om Mjukis kommer senare! Jag gör det för er skull och självklart för min egen skull också. Jag ska skriva om hur jag fick henne och hur hon är som husdjur och så. Ett jättebra sätt för er att lära känna henne lite! ;)
Nu tror jag att jag ska gå och röra på mig lite nu. Jag funderar på att träna lite egen svettis och friskis i vardagsrummet. Men först ska jag bara hitta lämpliga kläder för det, haha. Jag har ju jeans på mig! Ha en trevlig dag! ;)

PS. För er som inte fattar vad motherfuckers betyder - det är ett slangord på engelska som betyder skitstövel på svenska ;)

Beautiful.


Sophia Bush är så galet jävla vacker! ♥

Dagens.

Dagens vill ha: Ingenting
Dagens klädsel: Har bytt om typ tre gånger, men just nu har jag grå mjukisbyxor och rött linne.
Dagens smink: Osminkad.
Dagens frisyr: Hästsvans.
Dagens händelse: Jag blev vän med den verkliga Leighton Meester på Facebook.
Dagens planer: Dagen är nästan slut, men jag har städat hela lägenheten idag och låtit Mjuks gå fritt runt i vardagsrummet hela dagen.
Dagens saknad: Fortfarande Axess. Hans död-årsdag närmar sig snabbt.
Dagens dummaste: No idea.
Dagens sjuka: Ingenting, jag mår kanon!
Dagens drog: Boken Om jag kunde drömma.
Dagens roligaste: Jag måste nog säga städningen som jag tyckte var rolig idag eftersom jag hade LUST, inte var tvingad.
Dagens favorit: Boken Om jag kunde drömma.
Dagens köp: Ostbågar och en 1,5 liter cola.
Dagens godis: Jag har ingen godis.
Dagens humör: Glatt.
Dagens ord: Ehm...?

Transformers Dark of the Moon.

Grymt bra film! Jag älskade den fullkomligt. Så fullt av massa action, slowmotion scener och bra story - precis som de två tidigare filmerna. Jag blir verkligen aldrig besviken på Michael Bays arbete, han är grym på actionfilmer!

Jag är glad att alla från de tidigare filmerna även är med i den här. Förutom Megan Fox förstås, som jag saknade när jag såg på filmen. Den var inte ens detsamma utan henne ju. Men Rosie Huntington-Whiteley, som ersatte henne, var faktiskt rätt bra hon också! Så min saknad efter Megan sänktes lite på grund av Rosie. Sam och Carly, som Rosie spelade, var sjukt söta tillsammans verkligen. Jag log i slutet när Bumblebee gav dem "robot-ringarna", det var en väldigt rolig scen också att jag också skrattade så jag grät. Men Carly slår ändå inte Mikaela, som Megan spelade. Jag gillar Sam och Mikaela tillsammans en aning bättre.

Precis som de tidigare filmerna, fanns det en del hel rolig humor i den här tredje filmen som jag skrattade väldigt mycket åt. Och precis som de tidigare filmerna, var Sams föräldrar så jävla svinroliga! Shia LaBeouf var som vanligt grymt bra i rollen som Sam Witwicky. Jag ger filmen en fyra! Och jag vet inte varför, men jag hoppas verkligen på en fjärde film! Bara för att jag älskar, älskar, älskar Transformers filmerna! ♥ trailern kan ni se här.

Min gamla dikt.

Titta här vad jag hittade i en av mina gamla bloggar från 2007! Dikten var riktad mot en kille som jag var väldigt olyckligt kär i. Jag minns tyvärr inte vem. Men hur som helst, här kommer dikten! ;)

När jag dig ser
kan jag ej låta bli
att titta på dig
Jag blir bara mer och mer
kär i dig
för varje dag som går
Jag kan ej sluta
tänka på dig
Mitt hjärta kan ej
sluta slå
Varje gång jag dig ser
mitt hjärta slår i
varje slag
och slutar aldrig
.

En lista.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser (men jag använder dem inte längre)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[/] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom (dövhet om man kan kalla det för sjukdom).
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESOR
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel (bara teater).
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[ ] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar/tog mediciner mot depression.
[ ] Jag har/haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen (jag är döv men det händer ibland att jag sjunger i duschen).
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag har sovit under stjärnorna.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag har blivit kittlad.
[x] Jag har fått kramp.
[x] Jag har fångat en snöflinga på tungan
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Hennes mål var att bli hans mål.

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Credit: Elin. HAHAHAHAHA, stackars killen! xD

Skämtet gick som tåget.

Ett gäng skejtkillar ~16 sitter på tåget. En av killarna försöker dra skämt för de andra.
Kille 1: Asså, varför heter de Pågatåg egentligen? Åker de till Påga eller?
Ingen skrattar.
Kille 1: Och varför heter det Öresundståg? Åker de till ÖRESUND eller? Ha!
Kille 2: Eh, ja?
Tystnad.

Credit: Mia. HAHAHAHA, JAG DÖR! Killen är helt fail! xD

8 smarta tips.

Jag hittade en riktigt bra hemsida där man får 8 smarta tips om hur man får folk att läsa ens blogg. Det är inte principer, det handlar bara om hur du ska tänka och skriva. Vad är det som egentligen gör en bra blogg? Jag ska bara kopiera rakt och kopiera in den, så att ni får ta del av de åtta smarta tipserna också ;)

1. Brinn för ditt ämne. Skriv om sådant du tycker är kul, då kommer ditt engagemang att smitta av sig på läsaren. Det blir dessutom lättare att skriva eftersom det kommer mer naturligt och det är kul att göra research och intervjuer.

2. Ha något att säga. Upprepa inte bara vad andra redan sagt, utan tillför personliga reflektioner. Självklart går det bra att ibland tipsa om andras bloggposter eller artiklar, men försök så ofta som möjligt skriva eget material eller tillföra något.

3. Våga sticka ut. Istället för att vara helt neutral och lagom, var inte rädd för att ha åsikter och tycka till om saker. Du kan inte driva en blogg som passar alla. Om du lyckas dra igång en debatt inom ett ämne kommer du att få mycket länkar och trafik. Och läsare - både de som håller med och är emot.

4. Byt länkar med andra. Bloggar har ofta länklistor till andra, försök att byta länkar med dina favoriter. Börja med att byta med dina nätkompisar.

5. Var i andra bloggar. Se till att synas hos andra, genom att skriva kommentarer och skicka tips till bloggarna.

6. Uppdatera kontinuerligt. Vill du lyckas med din blogg behöver du skriva så gott som varje dag. Det går utmärkt att skriva massor av inlägg en ledig dag, och sen ändra publiceringstiden på dessa så att de sprids ut över flera dagar. Det här går i de flesta bloggverktyg.

7. Tala till läsaren. Skriv gärna för din egen skull, men formulera dig så att du talar till läsaren. (Det här är jag personligen dålig på, kan jag lova! Haha)

8. Hitta din nisch. Ingen kan göra en blogg för alla. Det gäller att komma på ditt egna område. Ditt revir, där du kan mycket och där du kan bli den ledande.

Källa: Tips

Dagens.

Dagens vill ha: Godis, godis och åter godis.
Dagens klädsel: Jeans från Gina Tricot och linne från H&M.
Dagens smink: Osminkad.
Dagens frisyr: Hår i en knut i mitten på huvudet.
Dagens händelse: Jag vaknade av en otroligt konstig dröm som jag tyvärr inte minns riktigt, haha.
Dagens planer: Bara ta det lugnt, tvätttid kl fyra till åtta, hjälpa Ida att färga håret och så film.
Dagens saknad: Axess. Hans död-årsdag närmar sig, så det är väl naturligt att jag tänker på honom och saknar honom hela tiden.
Dagens dummaste: No idea.
Dagens sjuka: Ingenting, jag mår kanon!
Dagens drog: Boken Om jag kunde drömma.
Dagens roligaste: Haha, I have no idea. Hälften av dagen har ju inte ens gått ännu.
Dagens favorit: Boken Om jag kunde drömma.
Dagens köp: Jag har inte köpt någonting.
Dagens godis: Jag har inte köpt godis, men ska köpa senare i kväll om jag fortfarande har kvar min sug.
Dagens humör: Rätt så slö.
Dagens ord: Ehm...?

Citat #3.

"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig. Och det skäms jag inte för."
- Edward till Bella, boken Om jag kunde drömma.

Hela mitt liv.

Vad gjorde du för 1 år sedan?
Det har inte förändrats så mycket på ett år. Jag bodde i kollektivet Hjälmarehuset och studerade på Virginskaskolan (nu ett år kvar av utbildningen). Och letade efter en lägenhet. Och så.

Vad gjorde du för 5 år sedan?
Jag var femton år gammal. Jag gick i sjuan på Vänerskolan i Vänersborg. Och jag bodde på Liljevägens elevhem där också på skolveckorna, och jag åkte hem till min familj i Vaggeryd varje helg. Och Axess (en älskade hund som avled i juli 2007) levde fortfarande. Och Zeke fanns också (han finns nu fortfarande också) som min mamma köpte samma år - en onsdag under veckan jag praktiserade på ett dagis i Vaggeryd.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jag gick i tvåan på Vänerskolan och jag bodde också på elevhemmet, men på ett annat elevhem som kallades ledargatans elevhem. Jag hittade på en massa tokiga saker med mina kompisar. I skolan busades vi alltid med högstadiets killar, hihi. Och på min födelsedagsfest lekte vi Ryska posten och åt våfflor. Och jag använde datorn väldigt sällan. Och på kvällarna läste alltid elevhemmets personal barnsagor för mig och min bästis, Therese (hon bodde där också, och det hade vi gjort tillsammans i nio år, vi var oskiljbara och vägrade att flytta isär till olika elevhem).

Vad gjorde du för 15 år sedan?
Jag var fem år gammal. Jag var lyckligt omedveten om datorer. Jag var ute nästan jämt och lekte med min före detta bästis, Amanda. Vi hittade alltid på en massa roliga och tokiga saker. Det var en härlig tid det!

Vad gjorde du för 20 år sedan?
Jag kom ut till världen och vägde 3120 gram och var 49-50 cm lång. Jag hade mörkt hår och mörkblåa ögon ;)

Blogg-utmaning.

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Jag följer typ 50 st. Så, svaret är 50.

Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
Det här har jag inte tänkt på, haha.

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Jag vet inte vad de tror. Men jag bryr mig inte heller. Huvudsaken är att jag vet att jag är mig själv. För här kan jag verkligen vara mig själv.

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag tänjer på gränserna lite, men det finns vissa saker som jag aldrig kommer att skriva ut här. Och när jag väl är personlig, kan det bero på att jag har ingen att prata med just i det tillfället, så därför skriver jag av mig här. Men också ibland för att jag själv vill och känner för det.

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Jag bloggar mest för att det är kul och för att jag älskar att skriva.

Har du träffat människor irl efter att ha träffat dem via bloggen?
Ja, det har väl hänt.

Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Jag har ingen aning. Nej, det tror jag inte. Eller jag vet inte.

Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?
Jag tycker att det är oändligt tråkigt med bloggbråk, det är det som är mest negativa med bloggandet. Vad är poängen, egentligen?

Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Ja absolut, det tror jag. Jag älskar ju galet mycket att skriva. Så det kommer självklart bli flera inlägg till dess och efteråt. Ingen tvekan om detta ;)

Saker att göra innan jag dör.

Här följer en massa saker om vad jag ska göra innan jag dör:
(OBS! Mitt största mål är att helt enkelt leva ett bra liv)

- Hoppa fallskärm
- Gifta mig
- Bilda en familj
- Bo i ett hus
- Kanske plugga på universitet
- Vinna en massa pengar på lotto
- Åka på smekmånaden till Bahamas
- Resa jorden runt
- Åka till USA
- Bli fadder till ett barn
- Skaffa en massa djur
- Jobba som volontär åt hemlösa/misshandlade djur
- Få mitt drömjobb
- Träffa mina favoritskådisar
- Ha tre månaders äventyr i Australien
...

Jag har förmodligen missat en hel del, men detta är väl de viktigaste!

The Twilight saga.

Jag vet att jag har sagt det tusen gånger nu, men jag säger det ändå igen: the Twilight saga kommer föralltid att ha en speciell plats, vara en stor del av mitt hjärta. And no question about that, I'm Team Edward all the way!

It sucks so fucking much.

Jag har så kallad panikångest nu. Jag kan säga att jag verkligen, verkligen, verkligen hatar att betala hyra och räkningar, de tar alltid en så stor del av ens liv. Det är som om de har makt över oss. Jag önskar att livet vore enklare... och gratis! :(


Citat #2.

"Det är skymning. Det här är den tryggaste tiden på dygnet för oss. Den lättaste tiden. Men också den sorgsnaste, på sätt och vis... slutet på ännu en dag, nattens återkomst. Mörker är så förutsägbart, inte sant?"
- Edward till Bella, boken Om jag kunde drömma sidan 196.

Ang "vilken morgon!"

Det hände igen igår. Men den här gången varade det från kl tolv på eftermiddagen tills ca kvart i sex på kvällen. Vilket helvete! Jag stod inte ut då jag spydde att jag grät varenda gång. För att det gjorde så förbannat ont att spy, som det annars egentligen inte brukar vara så. Det brukar ju vara smärtfritt. Men det var det inte igår och förrigår, som sagt. Hur som helst... Vid varje ögonblick jag spydde, ville jag bara ge upp och gå och dö på direkten. Ni kan nog inte föreställa er hur jag mådde just då. För det går absolut inte att beskriva! Men ni kan nog föreställa er hur otroligt glad jag blev när det gick över på kvällen. Jag gillar ju inte att må så här jävligt!

Men nu är det över på riktigt! Jag mår så mycket bättre idag, jag mår skitbra som jag brukar må. Jag har varken spytt eller mått illa en enda gång idag. ÄNTLIGEN! Jag är bara så, så, så glad att det är över nu! ;D

Vilken morgon!

Vilken morgon jag haft! Det är en mycket lång historia. Men jag kan säga att jag har spytt som en galning ändå från halv sju tills för ca en timme sedan! Vilket helvete!!! -_- allt på grund av min högra höft som jag råkade skada svårt när jag bytte sidan på helt fel sätt när jag sov. Självklart vaknade jag direkt för att det gjorde FÖRBANNAT ont!!! Efter timmar av spy och plågande ont i höften, fick jag två tips från mamma - jag åt en skål yoggi filmjölk med jordgubbsmak och drack en avslagen cola. Efteråt var allt som spårlöst borta. Nu mår jag mycket bättre. Men febern återstår kvar tyvärr. Jag är väldigt varm och väldigt blek som en blekfis -_-

Rolig fakta: När jag vaknade precis efter att det gjorde förbannat ont i min höft, ville jag bara spy. Jag satt in två fingrar i halsen men det hjälpte inte. Då fick jag plötsligt en galen idé. Jag gick till soperingen där ute för att det luktar som värst där. När jag väl kände lukten, började jag spy som en galning! Så jag har soperingen att tacka xD

11-08-21.

Jag längtar sååå jävla mycket tills den 21 augusti att mitt hjärta snart brister! Jag kan knappt vänta längre, för jag vill bara ha den nu! Men det sägs att; väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge ♥

Citat #1.


"You were right. I don't know if life is greater than death. But love was more than either."
- Tristan till Isolde innan döden, filmen Tristan & Isolde.

Titanic.

Just nu tittar jag på en av tidernas bästa filmerna någonsin, Titanic, för hundratals gången. Jag kan aldrig tröttna på den, aldrig någonsin! För er som inte visste, så har jag sett den nästan över 200 gånger nu. Jag tappade tyvärr räkningen när jag kom till 100. Där har ni bevis på att jag aldrig kommer att tröttna på Titanic. ALDRIG NÅGONSIN! ♥

Ny start, ny blogg.

Jag ber ännu en gång om ursäkt att jag har skapat ny blogg igen. Men jag känner att jag verkligen vill ha ny start, och jag känner också att memooriies inte riktigt passar mig egentligen. Jag heter Sundberg i efternamn, så det tilltalar mig mer än memooriies. Just därför har jag skapat ny blogg med mitt efternamn ;)

Jag hoppas att alla mina prenumerater börjar prenumenera här på min nya blogg istället för på min dåvarande blogg här ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus