Underbar skådis!



Har jag sagt hur underbar skådis Jensen Ackles är? Det är han! Fullkomligt underbar, duktig och så begåvad! Tror ni mig inte, skulle ni se honom i Supernatural (kolla gifs här ovanför)! Han är så begåvad! Och så snygg också!!! ♥

Jensen Ackles ♥


En vansinnigt underbar gif från Supernatural Gag Reel! ♥

The Yellow Handkerchief.



Filmen handlar om tre personer som aldrig tidigare har träffat varandra - Martine en 15 årig tjej (Kristen Stewart), Gordon en pinsam ung man (Eddie Redmayne) och Brett som precis har blivit utsläppt från fängelset (William Hurt). Martine bestämmer sig för att åka med Gordon och lite senare träffar de på Brett, Martine är inte blyg och frågar om han vill följa med. Det slutar med att tre främlingar gör en bilresa genom Lousiana och de lär känna varandra genom deras känslor av ensamhet.

Herregud... en fullkomligt underbar film!!! Tveklöst en av Kristen Stewarts bästa filmerna! Hon är en jävla fantastisk, duktig och begåvad skådespelerska! Ni som hatar henne, skit på er!
Filmen berörde mig väldigt djupt i mitt hjärta och den fick mig även att fälla många tårar. Jag ska tack vare den ALDRIG sluta drömma om riktig kärlek!
Det är en djup film och man får möta en man där nästan allt gått fel för och så Kristens karaktär som blint litar på honom och även Gordon som ibland beter sig otroligt pinsamt men jävla gulligt. En mycket intressant film dock som gör att man får saker att fundera på och att ta vara på det man har.
Och som jag sa, Stewart var dupersuper i rollen! Hon visade ännu en gång att hon är en fantastisk skådespelerska! Och de andra skådisarna var också som gjorda för sina roller!
Filmen har en underbar charm och jag kom på mig själv ibland med att tycka synd om karaktärerna och så ibland log jag också för mig själv. Fullkomligt underbar film ju! Jag rekommenderar den starkt! Den får 4 av 5 i betyg av mig. Trailern kan ni se här.

The Deaths of Ian Stone.

Ian Stone är en vanlig amerikan som vaknar upp varje dag i ett nytt liv bara för att bli brutalt mördad igen- om och om igen. Han inser snart att han kommer att bli tvungen att dö varje dag tills dess att han kan lösa mysteriet om sitt eget liv.

Den har jag sett en gång tidigare förut, för jag äger den dock på dvd. Och det var ett tag sedan jag såg den sist, så jag blev därför sugen att se den som jag gjorde alldeles nyss. Det är verkligen en bra film, tycker jag! Men det är något annat också...
Första halva av filmen var grymt spännande, bra och intressant men sen när de kom till sjukhuset delen den sista halva av filmen så sjönk det rätt rejält - vilket var jävligt synd! För den hade ju annars kunnat bli ett mästerverk om det inte varit för den sjukhuset delen som förstörde allt.
Och idéen till filmen var fantastisk men genomförandet därefter, mest den sista halva av filmen, kanske inte blev så wow bra. Och slutet gillade inte jag för att det var lite väl enkelt och ganska lamt. Det var som om de helt plötsligt inte hade några idéer kvar, så de bara tog den enklaste utvägen och bara satte ihop ett slut utan att tänka sig för. Vilket var ännu mer synd.
Men annars i övrigt var den en grym film med fantastiska effekter! Jag kan rekommendera den varmt! Och OBS, huvudrollen Ian som spelas av Mike Vogel är grymt snygg! Han kan ni se i en del hel filmer som Poseidon, Systrar i jeans, Supercross bland annat. Och filmen får 3,5 av 5 i betyg av mig. Trailern kan ni se här.

Jake/Cassie 1x17 Curse.



The Secret Circle 1x17 Curse.

Oh my god! Såg just avsnitt 17 Curse nyss. Och som ni flesta vet på grund av det förra inlägget, är jag 100% team Jake. Men jag tänker inte förneka att jag precis grät floder när Cassie grät för att Adam helt plötsligt inte älskar henne längre efter att de båda drack en elixir för att rädda Jakes liv.
För att göra en lång historia kort... Adams pappa Ethan sa jämt att Adam och Cassie var skrivet att vara tillsammans pga ödet. Men vad de alla inte visste var att det förutom ödet OCKSÅ var en förbannelse - om en ur Adams familj och en ur Cassies familj har sex (ja, det här gäller bara deras familjer), så då leder det till att någon i cirkeln dör.
Adam och Cassie hade sex efter de erkänt att de älskade varandra i slutet av avsnitt 16. Och Jake var den som blev drabbad som skulle dö. Så Adam och Cassie tvingades dricka en elixir - som också skulle göra så att de båda inte skulle minnas att de älskade varandra och de skulle bara ha minnen kvar av deras tid tillsammans, inget annat - för att rädda Jake. Adam ville först inte göra det men han hade hopp och sa att han aldrig skulle glömma hur mycket han älskade henne och så. Men tyvärr så funkade det bara på Adam för han älskar inte henne längre. Och det funkade inte på Cassie för hon fortfarande älskar honom.

Jag tycker så sjukt synd om henne för det med Adam! Verkligen! Men jag hoppas nu att tack vare det så kan det kanske äntligen bli något mellan Jake och Cassie på riktigt snart! De var ju nästan på G förut. Snällasnälla, manusförfattarna, gör så att Jake och Cassie blir tillsammans snart!!!!!!!!

Jag citerar Jake från det här avsnittet 17 till Cassie:
"Deep down, you know that it's you and me who should be together."

Team Jassie!

John Blackwell är team Jake! Bra! Jag gillar Adam och Cassie ihop, ja, men jag gillar Jake och Cassie ihop MER! Så jag är glad att Blackwell är lika team Jake som jag! ;)

Nick Armstrong.


Jag slutade titta på The Secret Circle efter avsnitt 11 bara för att jag helt plötsligt inte riktigt orkade titta vidare. Allt på grund av Nicks död i avsnitt fem. Han var ju min absolut stora favorit. När han dog, kom det verkligen som en stor chock! Men jag valde att fortsätta se ändå men sen orkade jag inte helt enkelt inte mer efter avsnitt 11 för att jag saknade Nick för mycket och för att jag älskade honom och Melissa tillsammans för mycket. Men när efter avsnitt 20 som kom ut i torsdags råkade jag få veta en stor spoiler som hände i det avsnittet och kollade upp det på YouTube för att se om detta stämde då vill jag plötsligt titta igen! Ni kan nog gissa varför då jag just precis har pratat om anledningen till att jag slutade....! ;) jag är seriöst bara såååååå glad!!!! Ser fram emot att se hur Melissa ska reagera! ♥

Jag har just sett avsnitt 12-14 och gissa vad jag tänkte under tiden jag tittade? "Allvarligt, jag var verkligen fånig! Varför slutade jag titta bara för att Nick inte var med? Den är ju faktiskt fortfarandre bra ändå även utan honom! Så hur mycket jag än saknar honom, så ska jag titta ikapp de avsnitten jag missat nu!!!!!" xD

Böcker jag köpt.

Jag har köpt två böcker i onsdags - Noras val (originalet är Silence) som är den tredje boken i Hush Hush triologin av Becca Fitzpatrick och så The Last Song som är min allra första bok på engelska! Jag ser fram emot med spänning att läsa båda! ;D

Noras val handling;
Nora vaknar upp på en kyrkogård utan att veta hur hon hamnat där. Hon minns inget av att ha varit kidnappad, men snart inleds en intensiv jakt på vad som hänt. Vad är det för svarta "hallucinationer" Nora får och vad är det hennes familj och vänner försöker mörka när de uppmanar henne att inte titta bakåt? Jakten på hennes kidnappare utvecklas allt mer till en kamp för att stoppa en man som har makten att krossa allting som Nora och Patch har kämpat för - och deras kärlek - för evigt! Noras val av Becca Fitzpatrick är den olidligt spännande tredje delen efter succéböckerna Fallen Ängel och Förlorad Ängel.

The Last Song handling;
Den handlar om tonårstjejen Ronnie och hennes frånvarande far som försöker återskapa den kärleksfulla relation de en gång hade. Men att återknyta kontakten med sin rebelliska dotter är inte lätt, så han väljer att använda sig av den enda saken de fortfarande har gemensamt - musiken.

F.R.I.E.N.D.S.


Big Fat Liar.

Jason har äntligen fått sin uppsats färdig och är på väg till plugget för att lämna in den då han blir påkörd av en stor limousin. I bilen sitter en berömd Hollywoodproducent som ger Jason skjuts till plugget. Det visar sig att Jason glömt sin uppsats i bilen och att hans story är på väg att bli en storfilm. Naturligtvis är det ingen som tror att det är Jason som skrivit den historien så han beger sig till Hollywood tillsammans med sin kompis för att rätta till det hela...

En väldigt rolig film! Småtöntig men rolig! Och bra och härlig. Den passar utmärkt för alla som gillar äventyr. Det hände en massa roliga äventyrsaker i filmen som fick mig bara att skratta och skratta gång på gång. Väldigt rolig film kan jag lova! Såg den för Frankie Muniz och Amanda Bynes skull och jag ångrar mig inte för en sekund. Och det var verkligen jättekul att se Sandra Oh i nån annan roll än som Dr Cristina Yang i Greys Anatomy, hon rockade i filmen precis som hon gör i serien! Och den här filmen kan jag absolut tänka mig att se då och då tveklöst! Jag rekommenderar den varmt. Trailern kan ni se här.

Hotel for Dogs.

Det var ett tag sedan sist jag såg den! Så idag blev jag plötsligt sugen på att se den igen. Och åååh... den är fortfarande lika bra och underbar! Om möjligt, ännu bättre och underbarare än senaste gången jag såg den! Den är en mysig, fin och varmhjärtad film om syskonkärlek och vänskap med fantastiskt duktiga hundskådespelare! Ni som är hundälskare, jag rekommenderar den här filmen starkt! Ni kommer inte att bli besvikna! Trailern kan ni se här.

Mitt Stelena hjärta!!! ♥



Älskar den här scenen helt galet mycket! Det ser ut som de är på G! Jag gillar Damon och Elena också, ja, men som jag sa för en tid sedan - att mitt hjärta kommer alltid att tillhöra Stefan och Elena mer!

Teen Wolf season 2 poster.


Sjukt snygg poster! Jag kan inte vänta tills den 3 juni! Jag längtar som en galning!!!!

Nationella prov.

Det gick jättebra på nationella prov i svenska B idag! Jag är jättenöjd med vad jag har skrivit. Nu är det bara att vänta ivrigt på att få mitt resultat! Det ska bli så spännande att få veta! Och sen i maj har jag två nationella prov - i engelska A och matte A. Bläää....

They can't kill off Klaus! Or I will be pissed!

Men om jag ska vara ärlig, så känner jag på mig på nåt sätt att de INTE kommer att döda Klaus i säsongsfinalen. Varför? Jo, för att de kan det ju inte. Eller? Klaus är ju en så jävla populär karaktär nu i serien hos nästan alla som tittar på den. Det är ju helt otroligt! Men inte så konstigt egentligen med tanke på att han är ju så jävla awesome!!! ;)

Och Julie Plec, manusförfattaren/producenten, kan ju inte heller riskera att förlora seriens höga tittarsiffror genom att välja att döda Klaus? Samma sak om hon väljer att ta tillbaka Stelena istället för att låta Delena få en chans då kan hon förlora rejäla tiffarsiffrorna för det (eller kanske inte om hon har tur för Delena fans är ju trogna)! Eller jag har ingen aning för Julie överraskerar oss ju jämt och ständigt med alla OMG ögonblick! Precis som hon överraskerade oss med Klaroline, nu är det ju oväntat tusentals som shippar dom. Och nu ska jag komma till den verkliga anledningen till varför jag inte tror hon kommer att döda Klaus; Joseph Morgan, som spelar Klaus, har sagt att cliffhangern i slutet av säsongsfinalen de sista tjugo sekunderna kommer att vara stort - som skulle få våra hjärta att stanna! Så varför då skulle Klaus död vara stort som får våra hjärta att stanna? Att han dör skulle ju inte direkt vara så stort, tycker jag? Det skulle det knappast vara! Jag citerar honom här nu;

"The last twenty seconds of the episode will leave people with their hearts in their mouths. You're going to be desperately wishing to fast forward and be on the first episode of Season 4 because it's hugely dramatic. There's a lot of shock value and it's going to change the world of 'The Vampire Diaries' forever. You should be scared! I think not everyone's going to like it; it's going to provoke some strong opinions. It's really going to get people talkling and that's what we want."

Men annars, jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen att inte Klaus dör! Jag älskar att hata honom och jag älskar att älska honom!

A amazing Klaroline still 3x20! ♥


KLAROLINE, KLAROLINE, KLAROLINE, KLAROLINE, KLAROLINE, KLAROLINE, KLAROLINE!!!!!


Fotostudio idag i skolan.

Idag fotograferade jag, Sofia och Felicia i en studio på skolan. Vi skulle varsin härma en fotograf som vi var och en hade valt. Jag själv valde en bild av en av bästa fotograferna Anton Corbijn och Sofia fick stå modell! Sen när vi var klara stannade vi kvar och fortsatte leka modell. Det var jättekul! Så jag tänker bjuda på några bilder här som är mina favoriter! ;)






One for the Money.



Stephenie Plum (Katherine Heigl) saknar både jobb och pengar. Desperat tvingar hon sin kusin Vinnie att anställa henne som prisjägare på hans borgensfirma. Hennes första uppdrag blir att hitta den mordmisstänkte före detta polisen Joe Morelli (Jason O'Mara) - mannen som flera år tidigare krossade hennes hjärta. Med en drös snärtiga oneliners och handväskan fylld av pepparspray ger sig Stephenie ut på en jakt fylld av humor, spänning och romantik. Varken Joe eller den lilla staden Trenton, New Jersey, kommer att bli sig lik igen...

Underbar, söt och rolig film! Jag älskade den fullkomligt! Den var ju så sjukt bra och söt film! Tveklöst en av de bästa filmerna jag har sett och den kommer jag tveklöst att se om och om igen också! Allvarligt talat... jag verkligen älskade kemin mellan Heigl och O'Mara, de var ett fint, sött och roligt par! Och jag var bara besviken över en sak med filmen - att de aldrig kysstes! De borde ha gjort det, grrr! Men annars förutom ingen-kyss var filmen kanon!!! Ett stort plus var också att Joe och en annan polis Ranger var sjukt snygga, bara så mumsiga att titta på!!!! Och ni borde gå och se den här filmen! För jag rekommenderar den verkligen varmt! Trailern kan ni se här.


Det närmar sig!

Det börjar närma sig till svenska nationella prov nu! Som jag ska ha på torsdag kl 08:30 till 15:00. Svenska B. Jag är jättenervös, må jag säga! Men jag kan och SKA klara det! Jag är ju bäst på svenska än matte och engelska! Så snälla snälla, önska mig lycka till! ;)

TVD 3x22 The Departed.

En still från säsongsavslutningen av The Vampire Diaries säsong 3 ser ni här. På Damon och Rebekah. Som ser riktigt vettskrämda ut. Undrar vad det är som pågår? Och vem är de rädda för!? Av att bara se den här bilden är jag riktigt rädd nu. Livrädd! Men det ska bli så spännande att se det!

Feast of Love.

Filmen handlar om kärlek ifrån Freemans synvinkel. Han ser hur folk blir kära bland annat Bradley (Greg Kinnear) som efter att hans fru blivit kär i en annan kvinna ska försöka hitta kärleken igen. Man får också följa det unga paret Chloe (Alexa Davalos) och Oscar (Toby Hemingway) som blir förälskade och ser hur livet utspelar sig.

Oh my god! Jag har precis sett en av de bästa filmerna någonsin! Den var helt underbar, fullkomligt fantastisk! En väldigt mysig och söt film! Jag älskade den fullkomligt! Den kommer jag lätt att se om och om igen så fort jag känner för det! Tveklöst! Storyn var kanon, det var en fantastisk manus och skådespelareinsatserna var fullkomligt underbara - bra jobbat med val av skådisarna, Robert Benton! Det var verkligen roligt att se många kända skådisar i en och samma film som Morgan Freeman, Billy Burke, Toby Hemingway, Greg Kinnear och Radha Mitchell bland annat. Och jag grät en hel del i slutet, det slutade så jävla sorgligt! Ni kommer att förstå vilken scen jag pratar om när ni ser filmen vilket jag rekommenderar starkt!!! Det är en fantastisk kärlekshistoria! Min favoritstory i filmen är Oscar och Chloe (på bilden), bland det sötaste jag sett. Trailern kan ni se här.


Make it beautiful.

Do not look back and grieve over the past for it is gone; and do not be troubled about the future for it has not yet come. Live in the present and make it so beautiful that it will be worth remembering.
- Lucas, One Tree Hill

Life ♥

"Life always has a way of figuring out how to surprise you."

- Haley James, One Tree Hill


Delena ♥


Okej, okej, okej, det är dags att erkänna nu.... JAG DÖÖÖÖR, JAG DÖÖÖÖÖR, JAG DÖÖÖÖÖR, JAG DÖÖÖÖR SOM FAN! Officiellt hejar jag på BÅDA Stelena och Delena nu! Jag är alltså team Switzerland!

First photo of Teen Wolf second season.


Riktigt snygg poster på kärleksparet Scott och Allison som spelas av snyggingarna Tyler Posey och Crystal Reed! I can't wait until June! Jag vill se säsong 2 NUUUUUUU!!!!!

♥ Mr Peters ♥


EVAN PETERS, EVAN PETERS, EVAN PETERS, EVAN PETERS, EVAN PETERS, EVAN PETERS!!!

Jack/Rose i Titanic ♥


Titanic 3D.

Herregud...! Herregud... det var så jävla magiskt att se Titanic i 3D! Om möjligt, ännu bättre! Det kändes som om jag var med! Allt kändes bara så verkligt! Herregud, allt var så perfekt! Varenda sekund av filmen! Den var så underbar och perfekt! Och 3D effekterna var imponerande, tycker jag! Jag snackar särskilt om alla scener från då de kraschade med isberget fram tills slutet! Det var bara så, så, så perfekt gjort! Och herregud, det var så jävla sjukt hemskt och sorgligt att se alla vara helt panikslagna och kämpa för sina liv i 3D - alltså ännu hemskare och sorgligare än i 2D om jag ska vara ärlig! Och det går heller inte att beskriva hur det kändes att se sin favoritfilm i 3D! Det var bara så magiskt! Så magiskt att äntligen se den på stora skärmen, så magiskt att se den i just 3D, bara så magiskt!

I want to be Mrs Evan Peters!

Jag har helt kärat ner mig i Evan Peters nu. Han är bara så himla söt! Hans hår, hans stil, hans personlighet, hans vansinnigt underbara leende.... så underbar! Och jag bara älskar, älskar, älskar hans roll Tate Langdon i American Horror Story!

Tiiiiiitanicccccc!

Två biljetter till Titanic 3D imorgon är äntligen bokad! Jag och Anna ska se den tillsammans halv sju imorgon! Herregud! Jag kan seriöst inte vänta så länge till! Äntligen kan jag se den på stora skärmen nu som jag inte hade kunnat när jag var 6½ år gammal då den hade biopremiär i Sverige i januari 1998! Eller rättare sagt, jag hörde inte talas om den förrän jag var 10-13 år gammal. Herregud, vad magiskt det kommer att bli att se den på bio! Det går inte att beskriva mina känslor just nu! Jag är bara såååååå jävla taggad till max!

Och något säger mig också att jag kommer bli lite beroende av Titanic igen efter jag har sett den i 3D imorgon som jag var när jag såg filmen för första gången. Jag minns att jag såg den tre-fyra gånger om dagen i flera veckor i rad efter varandra! Sjukt va!? Jag har alltså spenderat med den drygt 15 timmar om dagen, sjuuuuukt! Men det var bra minnen det! xD

I love Evan Peters smile! ♥


Happy B-Day KStew!


Grattis bästaste Kristen Jaymes Stewart på 22 års dagen!!!!!

Sexy Tate Langdon.

Jag är verkligen, verkligen besatt av Tate Langdon som spelas av Evan Peters nu. Hur det är möjligt att jag älskar Tate trots att han är ett jävla psykopat-seriemördande spöke i serien vet jag inte! Han är psykopatisk, läskig, konstig, naiv, sexig, störd och helt och hållet "messed up". Men ändå är jag helt galen i honom! Det är bara något med Tate som gör att jag förälskar mig i honom ännu mer och mer för varje avsnitt som går. Det beror på hans personlighet och hur han är som person när han är med Violet. Han förändras på grund av henne och han är så snäll och omtänksam mot henne och han älskar henne verkligen att han är villig att inte skada människor mer. De är nog några av anledningarna till att jag är besatt av honom. Men allvarligt talat... om ni som kollar på serien och inte älskar Tate och är team VIOLATE, så är det seriöst nåt fel på er!!!!!!

Påsklovet.

Påsklovet har varit så himla tråkigt men ändå jätteskönt samtidigt pga sovmorgon! Det enda jag bara har gjort är att sitta vid datorn, titta på tv, läsa För evigt av Maggie Stiefvater (tredje och sista bok i Mercy Falls triologi), träna/leka/promenera med Leo och städa lägenheten. Imorgon är röda dagen, så ledig en dag till.

Sen börjar äntligen skolan igen på tisdag! Ska bli jävla trevligt att träffa mina kompisar igen och göra saker med dom båda på skolan och fritiden - som att larva oss, prata och bara skratta och ha kul tillsammans. Jag ser fram emot det! Har ju saknat dem som en galning i två veckor nu (en vecka i Leksand och en vecka påsklov)!

Och... GLAD PÅSK! ;)

Evan Peters & Taissa Farmiga om varandra.

"Evan is such a great guy, so sweet. Working with him has been great. He's so easy-going and laid back, so the scenes are just simple. It was just easy to get into and get out. He's a fun guy. It's just fun being around him. We work good together." - Taissa Farmiga

"Taissa is fantastic, she's such a sweetheart. It's not hard to look like you're in love with her, you know?" - Evan Peters

"I also love working with Taissa. She's so sweet and just a breath of fresh air. In between takes she's just so normal and it's kind of nice to just snap out of it for a minute and hang out with her for a second and have to pop back in it. And the whole Violet-Tate things is... I'm a big hopeless romantic so it's kind of cool to be able to act out some of that stuff in the scenes with her." - Evan Peters

Tate Langdon ♥




Tate & Violet = Violate ♥



American Horror Story.

American Horror Story handlar om familjen Harmon, som i ett försök att pussla ihop sitt trassliga liv, flyttar till Los Angeles. Men stället de köper är ett gammalt hus med mycket historia - och inte en positiv sådan. Det sägs att dåliga saker händer där och det dröjer inte länge förrän familjen upptäcker att det nog inte bara är en gammal skröna...

I måndags började jag se denna serien bara för att jag ramlade på några gifs som gjorde mig intresserad - nämligen kärlekshistorien mellan Tate och Violet som spelas av Evan Peters (känd som Jack i One Tree Hill) och Taissa Farmiga. Jag är ju så svag för såna kärlekshistorier som ni flesta vet - som mellan en vampyr och en människa, en varulv och en människa, ett spöke och en människa bland annat. Alltså kärleken mellan en övernaturlig sak och en mänsklig sak. Jag är svag för såna! ;)

Och precis som förväntat älskade jag den fullständigt! Och jag kunde inte vänta på att se resten, så jag valde att ladda ned hela första säsongen istället för att vänta tålamodigt tills varje söndag då den går på TV11 kl 22:25 (avsnitt 2 idag). Jag såg precis avsnitt 6 nyss. Asså seriöst... I'm so in love with Tate and Violet! Jag bryr mig inte ett skit att Tate är en sjuhelvetes värsta skurk i serien, jag är helt kär i honom ändå. Jag älskar ändå honom och Violet tillsammans, de hör ihop! Jag är så glad att jag ramlade på några gifs som jag sa som gjorde att jag började se serien!

Om man bortser från att det var creepy och äckligt ofta, så är den en fantastisk skräckserie som ni alla borde se - skräckälskare som skräckhatare!


Thank you Mark Schwahn!

Tack så mycket, Mark Schwahn, för att du skapade One Tree Hill åt oss! Tack för att du gjorde den till något underbart! För utan den skulle jag ärligt talat inte vara den jag är idag! Så tack för den här episka serien som föralltid kommer att leva i mitt hjärta! Tills döden skiljer oss åt!

"There is only one Tree Hill. And it's your home."



Goodbye One Tree Hill.



Älskade One Tree Hill är över nu. Jag såg det allra sista avsnittet för ett par timmar sedan! Herregud, jag kan inte tro att den är slut för gott nu. Att vi aldrig mer ska se flera nya avsnitt, att vi aldrig mer ska se underbara gänget igen, att vi aldrig mer ska få några lärodomar, att vi aldrig mer ska få skratta och gråta med karaktärerna, att vi aldrig mer ska få se seriens humor... Herregud, jag kan inte smälta att den nu är slut! Jag kan inte! Jag har så många blandade känslor nu!

Jag sitter även och gråter, gråter, gråter floder nu. Jag kan inte säga farväl! Jag kan bara inte! Det är ju den enda serien någonsin som tagit mig med storm! Den enda någonsin som betyder så himla mycket för mig! Alldeles, alldeles för mycket! Herregud! Men herregud, det var ju världens bästa avsnitt i serien! Allvarligt talat! Varenda sekund var PERFEKT! Det var bara så fullt av glädje och lycka. I den allra sista scenen hade det gått 5-10 år, herregud det kunde inte ha slutat bättre än så här! Efter det här avsnittet bryr jag mig för första gången inte att Lucas och Peyton inte är med! Jag bryr mig inte! Det är ändå det bästa avsnittet hittills! Bara så PERFEKT!!!!

"There is only one Tree Hill. And it is your home." - Karen till Lucas, säsong 1 avsnitt 22.
"There is only one Tree Hill. And it is your home." - Haley till Jamie, säsong 9 avsnitt 19.
HERREGUD SÅ PERFEKT! PERFEKT, PERFEKT, PERFEKT!

Och eftersom detta är det sista vi någonsin sett från One Tree Hill så vill jag göra ett nostalgi inlägg också. Här kommer mina bästa OTH minnen.

- Säsong 1-4 är bäst även om säsong 5-9 också är lika bra! ;)

- Lucas och Haley, jag älskade deras vänskap! Jag är så glad att det aldrig utvecklades till nåt mer! Man kan ju faktiskt vara BFFs utan att ha romantiska känslor!

- Nathan och Haley - always and forever! Jag är så glad att de höll ihop genom alla säsonger tills slutet! Jag älskade deras familj, en så mysig familj ju!

- Brooke och Sam, de hade en fin relation! Jag önskar att Sam kom tillbaka om så bara för ett ögonblick i avslutningen!

- Jack och Sam, de var så söta ihop! De hade en jättevacker relation. Skulle vilja att en spinoff serie kommer och de två blir två av huvudkaraktärer, det skulle vara helt underbart och perfekt!

- När Julian kom in i bilden för första gången och han och Brooke blev kära och äntligen fick en familj som hon förtjänade efter allt hon hade genomgått!

- Alla bröllop var så underbara.

- Dan och Keith. Det var så jävla fint att han fick gå sin död till mötes genom att faktiskt göra en bra sak för sin son och herregud när Keith helt plötsligt stod där efter att Dan dog... då bara rann tårarna!
Dan förtjänade det slutet verkligen! Keith förlät honom, så bra! Sen sa de att de var stolta över varandra och att de älskade varandra. Och sen när de tillsammans gick mot ljuset, herregud...! Bara så jävla fint! Dan: "I know where you are going, but what about me?" och Keith: "Don't be worried. You're my plus one." Så fint, så fint!

- Dan och Nathan. Jag är så glad att de äntligen fick sin upprättelse efter så många år som Nathan spenderade med att hata honom och jag är också så glad att Nathan äntligen fick veta sanningen om varför Dan egentligen sköt Keith. Hans tal, herregud. Så ledsamt! Och det fick mig också att förstå Dan. Och sen då grät jag när Nathan sa "No matter what you've done, you're still my father. You're my father and I love you." Och sen spelade de basket. Så, så, så fint slut för dom två!!!

- När Lucas fick reda på att det var Dan som dödade Keith och inte Jimmy Edwards. Vilket helvete när Karen inte trodde honom. Och vilket helvete när Dan och Karen kysstes. Jag tyckte så synd om Lucas när han kämpade så för rättvisan!

- Daunte Jones. Kommer ni ihåg honom? När Nathan och Haley fick skulder så var det honom som Nathan lånade pengar av. Men sen när Nathan inte kunde betala tillbaka så ville han att Nathan skulle se till att Tree Hill Ravens förlorade sin Championship match. Men istället vann Nathan matchen, då försökte Daunte köra över honom med sin bil men en gravid Haley knuffade undan Nathan och blev själv påkörd istället. Haley överlevde men Daunte själv dog i kraschen.

- Jimmy Edwards minns ni helt klart. Han var ensam och sorgsen. Han orsakade skottlossningen på skolan. Han sköt Peyton i benet och han höll bland annat Haley, Nathan, Skills och Rachel som en gisslan i ett klassrum. Sen sköt han sig själv i bröstet när Keith försökte få honom att ge upp. Väldigt sorgligt.

- Och minns ni också den vidriga Xavier!? Han tog ifrån Brooke trygghet när han misshandlade henne i hennes butik. Och han dödade även Quentin när han rånade en butik. Och så kidnappade han Sam och hans egen bror Jack. En vidrig man som orsakade många smärta.

- Den galna nannyn Carrie minns ni klart som fan! Hon kidnappade Jamie men Dan räddade honom. Och sen blev han påkörd av henne och blev själv kidnappad. Han hölls gisslan hos henne och matades med äckliga klackerkackor. Hon slog Haley i huvudet och försökte ta Jamie bland majshögen. Det slutade sen med att hon blev slagen i ansiktet av Deb med en flaska och sen blev hon skjuten av Dan.

- Ian Banks eller Pysko-Derek som han är känd som. Han känner ni till! Han började förfölja Peyton på nätet under namnet WATCHMEWATCHU. Sen när Peyton letade efter sin halvbror Derek tog Ian på sig den rollen. Sen försökte han våldta Peyton men stoppades av Lucas och riktiga Derek. Han kom undan. Men sen kom han tillbaka och kidnappade Peyton och Brooke, men de kom undan och han hamnade på fängelset där han hörde hemma!

- Olyckan efter Nathans och Haleys bröllop. Vilket mardröm! För ett ögonblick trodde jag verkligen att Nathan hade dött där nere i vattnet när Haleys armbandet flöt på ytan! Men tack och lov inte!

- Quentin och Jamie. Jag älskade deras vänskap även om det bara blev en kort tid. Så ledsamt att Xavier mördade Quentin! Jag hatade honom så mycket för detta. Och för att inte tala om den näst sorgligaste begravningen i OTH efter Keiths begravning!

- Coach Whitey Durham. Oh Whitey! Vem älskade inte honom!? Han var en rolig surpuppa men superfantastisk ändå! Jag älskade att se honom vara arg och skälla på killarna ibland ;)

- Jake, Nikki och Jenny. Vilket helvete när de "slogs" om vårdnaden av Jenny!

- Skills. Hahaha, vem fan inte älskade honom!? Jag älskade honom och jag älskade vänskapen mellan honom och Mouth. Och för att inte tala om de andra som Junk och Fergie också. De var alla fantastiskt roliga killar! ;)

Det här är typ allt jag kommit på just nu. Och oj, jag skrev visst mest negativa händelser. HAHAHA. Men hur som helst... vilka är er bästa OTH minnen? ;)




Lucas/Haley om Nathan.


Whitey/Nathan/Skills.




HAHAHA, den här scenen får mig att skratta varenda gång! Varenda gång! xD

Good night One Tree Hill.

It's here. It's time. After 3116 days, 103 months, 9 years, 187 episodes. It's time to say goodbye. 2003-2012 #GoodnightOneTreeHill

A Lucas/Haley moment.



En av Haleys bästa citat och detta är också en av mina favoritscener med Lucas och Haley!

Clay/Nathan fun moment.


The awkward moment.


Lucas/Peyton.


"When all my dreams come true, the one I want next to me. It's you. It's you Peyton."
- Lucas Scott till Peyton Sawyer

Is there still right and wrong?

"Sometimes I wonder if anything's absolute anymore. Is there still right and wrong? Good and bad? Truth and lies? Or is everything negotiable, left to interpretation, grey. Sometimes we're forced to bend the truth, transform it, cause we're faced with things that are not of our own making. And sometimes things simply catch up to us."
- Lucas Scott (voiceover)

Does this darkness have a name?

"Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred. How did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send our children into the world like we send young men into war, hoping for their safe return. But knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name?"
- Lucas Scott (voiceover)

Life comes at us from out of the darkness.

"Life comes at us from out of the darkness. And at times we can struggle to find the courage to face it. When life comes rushing at you from our of the darkness, who will you choose to face it with? Will it be someone you trust? Will they be wise? and will their love for you help them to quide you to the light? Or will they lose their way in the darkness? Will they make noble choices? Or will that person be someone untested, someone new? Life comes rushing at you from out of the darkness, when it does... is there someone in your life you can count on? Someone who will watch over you when you stumble and fall? And in that moment, give you the strength to face your fears alone?"
- Lucas Scott (voiceover).

And sometimes... all you need is one.

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, sex billion souls. And sometimes... all you need is one."
- Peyton Swayer (voiceover).

Be not afraid of life.

"Henry James wrote: Be not afraid of life. Believe that life is worth living and you belief will help create the fact."
- Lucas Scott (voiceover).

There's no magic in the world.

"It all just seems so fake. This idea that good things happen to good people and there's magic in the world and that the meek and righteous will inherit it. There's too many good people who suffer for something like that to be true. There are too many prayers that go unanswered. Every day we ignore how completely broken this world is and we tell ourselves that it's all going to be okay. "You're going to be okay." But it's not okay. And once you know that, there's no going back. There's no magic in the worldat least today there isn't."
- Haley Scott James (voiceover).

Believe in the possibility.

"Believe in the possibility even when life is giving you every reason not to believe."
- Lucas Scott.

Brooke & hennes föräldrar.




The fun moment with Julian.


Clay & Quinn proposol.



Nathan/Haley.

Nathan och Haley är och alltid kommer vara mitt favoritpar i One Tree Hill av alla de andra favoritparen trots att jag också älskar Lucas/Peyton, Julian/Brooke och Clay/Quinn lika mycket som jag älskar Nathan och Haley. Deras sammanflätande namn är Naley om ni inte visste det ;)

Ändå sen de träffades för första gången visste jag direkt att det skulle bli de två och att Haley skulle på nåt sätt förändra honom till en bättre person. Och jag hade rätt. Deras förhållande har varit sen säsong 1 och trots att det inte alltid har varit perfekt har de aldrig gett upp kärleken för varandra. De kämpar genom ont och gott oavsett vad som än händer. Deras kärlek växer sig alltmer starkare. Jag älskar att först så var Nathan en egoist och elak skitstövel när han träffade Haley första gången och då alltmer de började umgås började han sakta men säkert förändras tack vare Haley och genom säsongerna nu så är han en mogen och lugn familjefar. De visar verkligen att kärleken övervinner ALLT och att man SKA tro på det goda i människor! Det är varför de är mitt största favoritpar! Och de inspirerar mig också!

Dan/Nathan best scene!




Dan Scott (varning - innehåller spoilers).

Tänk att jag har hatat Dan Scott så mycket så länge tills Nathans och Haleys bröllop i säsong 3 för då såg jag hur mycket han ångrade sig när han satt och grät vid Keiths grav. Men sen hatade jag honom igen. Och sen tyckte jag om honom och sen hatade jag honom igen. Om och om igen.
Men sen så växte han så mycket i mina ögon som en person. Då blev han en bättre person som försökte göra bra saker och så. Och han lyckades. Han räddade Jamie från nanny Carrie, sköt henne och fick ut sanningen ur Renee och en massa andra saker.

Tänk er att han som varit nära att dö i varenda säsong slutligen dog! Det trodde jag aldrig skulle ske och så hände det när man äntligen precis hade börjat tycka om honom igen och det för gott den här gången. I säsong 1 fick han ett hjärtattack men klarade sig, i säsong 2 dog han nästan i brand, i säsong 3 hände det ingenting, i säsong 4 blev han nästan skjuten av Lucas och han gjorde självmordsförsök, i säsong 5 blev han påkörd av nanny Carrie, i säsong 6 blev hans nya hjärta uppäten av en hund, i säsong 7 och 8 hände det ingenting och så slutligen i säsong 9 dog han! Så himla sorgligt! Men jag är så himla glad att Dan fick det perfekta slutet med Keith, det förtjänar han efter allt gott han har gjort sen han sköt Keith! Rest in peace Dan Scott!

One Tree Hill.

Jag kommer att blogga mycket om One Tree Hill idag med bilder, citat, gifs osv hela dagen bara för att hylla den då det allra sista avsnittet kommer ut i USA på nu onsdag natt svensk tid, Så var beredd på helt galet många inlägg! ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus